Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    28. Lipanj 2017. 11:49

Ja sam '86. Evo ti moj mail pa cemo razmijenit brojeve da se cujemo: bellahart87@gmail.com. Da, propada nam godisnji za 2017. nazalost.

Suncokretica
    28. Lipanj 2017. 12:16

Super! Poslala sam ti na mail svoj broj pa se ti javi 

• Ineska
    28. Lipanj 2017. 12:38

Moj zarucnik nam je na vrijeme skratio muke sa sveki- doslovno ih se svih odrekao, vjerovale il ne- radi svog mira. Sad imamo samo moje 🙃

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 13:08

ulala, jest se raspisale. Vidim da su svekrve vruća tema
    Ja protiv svoje nemam ništa i bila bih sretna ako će mi doć pomoć, makar dobacit kuhano tu i tamo (jer smo u istom kvartu) kad rodim. Dapače! Od svoje gđe majke nisam dobila pomoć ni za prvi ni za drugi porod, kao ni za čuvanje unučadi, a sveki je okej žena pa na nju oduvik računam više nego na rođenu mater.
    Zato će se mala i zvat po svekrvi:)
    Bila jutros u firmi to za bonus i odnit doznake, i zaboravila pitat jel imam pravo na išta nakon 90dana bolovanja (ja sam od 8.ožujka ako se ne varam) jbg! baš sam smotana...nekako dok sam sa svakim malo popričala, i raspitivala se što će nam bit s firmom (ono što trebamo preć u novu firmu, to je na resporedu sad svaki čas) smetnila to s uma skroz
    Ali vidim da Belle i ti Suncokretice ne morate ništa poduzimat, to vam ide automatizmom na kraju jel??
    da je bar u nas tako.....ok, dobit ću sad bonus, ali dobrodošla je svaka kuna extra....

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 13:09

prešla sam iljadu postova! majke ti, koja blebletuša

treca_sreca
    28. Lipanj 2017. 13:09

Maca, super za dečka...i uživaj s mužićem napokon

I_me
    28. Lipanj 2017. 13:23

Evo i mene opet 😂
    Bila po doznake pa sam pitala odmah i za svrab sto mi se pojavio 😤
    Moje gin nije bilo nego je bio neki na zamjeni. Rekao je da je sve ok, dolje malo crvenkasto i da ne koristim nista. Ako pocne jace ili iscjedak da dodjem ponovo u petak popodne. Bez najave, samo neka dodjem. I rekao mi je da koristim utrogestan jer me opet presjeklo dolje desno. To mi je prepisala moja gin preventivno ako se ponovi i evo prije nego sam isla po doznake ponovilo se. 

• Dena1009
    28. Lipanj 2017. 13:26

Meni su trebali mama i tata doci dok rodim da mi pomognu jer eto nemam bas nikog tu gdje zivimo. Sad su zvali mamu da u 7. mj ide na operaciju koju vec dugo ceka, a oporavak je par mjeseci pa nazalost nece moci. Al eto doci ce seka ☺ Svekrva se za sad nije ni ponudila, otisla je sad k muzu mjesec dana dok mene nema. Al se ponudila njegova sestra da uzme godisnji ako trebam pomoc, sto smatram da je lijepo, al eto ipak sam sa svojom sestrom jako bliska, dok sa njom nisam toliko, a ni moj muz, s obzirom da je poveca razlika u godinama. A nebi ni trazila to od nje jer je zaposlena, radi poljoprivredu i brine o kuci, djeci, muzu i nepokretnoj svekrvi.  

Ja za sad nisam imala potrebu da negdje idem naprijed, za sad dobro podnosim trudnocu pa smatram da imam vise vremena cekat od ljudi koji rade. Al mislim da je pristojno pitat jer ima trudnica kojima je lose, pogotovo po ovom vremenu.

url=https://lilypie.com]

• ivanavanda
    28. Lipanj 2017. 13:34

Ej cure, jučer sdam sa 17tt bila kod ginekologa. On me pozvao unutra pogledao mi cerviks kaze zatvoreni ste podigao mi haljinu stavio sondu na trbuh kaze vidite da srce kuca i dalje sve je ok ja kazem da super kaze on to je to vidimo se za mjesec dana... a ja ono wtf?? A spol? Kaze ne moze se jos vidjeti jos je beba mala to tek sa 20 tjedana... ja reko tad idemo u ZG na 4D kaze ok super sutradan dodjite onda meni na kontrolu.... pa zasto mi nije radio UZV jucer i zasto ce mi raditi sve i UZV i sve nakon 4D? ništa mi sad nije jasno.... u toj strci zaboravila mu reci na rozaceju koja je sve gora i gora.....

mc_mouse
    28. Lipanj 2017. 13:40

Ajme Ivana. Očito mu se nije dao raditi 😫
    Grozni su! Tak mene moj otpili da ostanem sa sto upitnika iznad glave i nista mi ne bude jasno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI