Mene jos nitko nije pustio preko reda u ducanu. Muz mi kaze da je to zato sto mi se ne kuzi da sam trudna kad obucem malo siru haljinicu i da moram obuci nesto uže da se skuzi trbuh. 😂 Jucer ja u jednom nasem poznatom lancu ducana i imam usku haljinu i trbuh se bas vidi, ne mozes ga fulat, al opet nista. Svi vide i ignoriraju. Ja sam u uvijek pustala trudnice ispred sebe prije. Uvijek. Za tramvaj i bus nemam iskustva jer svugdje idem svojim autom al iskreno ne znam kak bi izdrzala ove vrucine u tramvaju..svaka cast vama koje tako svaki dan idete na posao. Znam da ima klima u novim tramvajima sl svejedno... guzva i stajanje i razliciti miomirisi 😔
Marijana, slazem se s tobom... Zena bi trebala pitati da je puste preko reda BEZ SRAMA jer se nonici i osobe s npr jednom namirnicom guraju: MOGU SAMO... Bla bla blaaaaaaaaaa... A isto tako su dvije frendice dozivjele da ih pitaju da li mogu preko reda jer im se zuri, a TRBUH OGROMAN..
Sestricni je bilo slabo na kasi i zamolila je ljude da ih puste preko reda jer joj je slabo, a oni su je optuzili da izmislja... Ma na svakakve ljude naidjes.. Ja za sada nisam imala losih iskustva, ali jedva da idem negdje, pogotovo sama...
Jutroooo
Azuriram status kad stignem… trenutno jedem i pijem kavu, pa idem po nalaze za stitnjacu i na pice s frendicama. Danas je zadnji dan tecajaVrijeme se mjenja… Sparno je… Uzas
I me, mogu ti reci da frendice koje su rodile i ciji svekar i svekrva zive daleko su muku mucili… Znaci, jedna frendica je svekrvi NAGLASILA kako je njena mama uzela godisnji 2 tj da moze zivjeti s njima i pomagati joj. Nakon tjedan dana: eto svekrve na vratima! Poludila je ..
Druga frendica je bila govorila kako ce njeni roditelji doci prvi, al eto svekra na ulazu… Sad s drugim bebacem je rekla muzu kaki treba naglasiti mami da NE DOLAZI kad se beba rodi jer njena mama dolazi; vec je sve dogovoreno… A svekrva je krenula pricati o tome kako je njoj vec sada tesko sta ne vidi prvog unuka i da nece izdrzati do 10.mj… a termin joj je 26.10. Luda je vec sada
Ja od svoje ne mogu pobjeci… Zivimo u zajedniciAli kako cemo mi biti sami u stanu rekla sam dragome: moja mama dolazi!!! A on je na to rekao: pa imas moju mamu za pomoc! Pa sam mu rekla: to je TVOJA mama, a ne moja! HOCU SVOJU MAMU!!
Ajd da smo svi zivimo blizu pa da naidju svaki drugi treci danna kratko!!! ok. Ovak.. 500km smo udaljeni.. i bit cemo u kuci 24h dnevno.. miz i ja u spavacoj a oni u dnevnoj.. nikakva privatnost nit nista..mal je stan..morat cu to sasjec u korjenu.. nema mi druge nego pojest govno i nazvat.. a rekla sam da ju necu zvati jer je ku ku. Od kad sam trudna sa muzem se cuje svakih par dana a mene mozda nazvala 2x da pita kako sam.. i sad bi ona dosla... mos mislit!!!
Toliko je glupa da ne zna kom se mora uvuc u supak! Mora meni!!!! Ne muzu!!!
Joj sorry cure sto kukam al bas me to izbacilo iz takta jucer..
I me, aaaajmeeeeeeeeeee... Nemam komentara!!! AAAAJMEEEEEE... Ja se ponekad znam pokupiti sa stola kad svi skupa jedemo i odnesem samo moj pribor u masinu .. zasto?! Jer me nervira da svi ocekuju da tene trebaju sve raditi... Pa eto, ja svoje napravim i odem... Ljencine od muskih... A ja za njih 7 ne namjeravam cistiti nit ista...
Belle, nema to veze ako imas ili nemas usku odjecu... Ja sam imala siroku pa su me bome svi uocili a mislila sam da nece jer je trbuh bio mali... Ljudi se prave coravi i tocka!!!
Ja sam nazalost uvjerena da ce mi svekrva visiti svaki dan u stanu... A trebas to odmah rijesiti, pa makar ispala bezobrazna, ali svako ima pravo na svoju privatnost.
Meni se ustaju na misi, al najcesce kazem da ne treba jer ionako stojim vani zbog zraka... u banci nas nisu zvali preko reda, al kad smo dosli na red zena je rekla da sjednem pa mi je svaki put donosila papire koje sam morala potpisat. Ne ocekujem od ljudi da mi se ustaju jer vec unaprijed vidim tko ce ti ustupit mjesto, a tko ne pa nisam ni razocarana niti ocekujem.
Bebu osjetim i vidim kad se mice, nekad se bas jako osjeti ako se priblizi stjenki maternice, bas slatko 😊 Oko 20.tjedna sam ga bas ful osjetila i ja i muz.
Za svekrve moja jos nije najavljivala dolazak ali znam da ocekuje da ce biti dosta angazirana, a mi to bas i ne zelimo. Muz ce uzet 2 tj go kad se mali rodi i nastojat cemo sve rijesit sami. Ako ce nam trebati pomoc prvo cu zvati svoju mamu, a sveki moze doci i uskociti kad treba. Bude li navaljivala morat cu joj objasnit, a to bi moglo izazvat durenje. Vidjet cemo koliko ce biti razumni... Treba razumjeti i nas i njih😊
Ja sam sama sebi rekla da se nadam da se beba nece roditi previse rano da moramo biti s njegovima (I TO NONICIMA) da mi jos pune i oni glavu
Kiki, slazem se da ih treba razumijeti, ali je svakako npr za na cure bitno da je NASA MAMA s nama a ne TUDJA... Tj ovisi kakav odnos imas sa svojima i njegovima... Ja imam dobar odnos ,al me cijela njegova obitelj JAKO razocarala za vjencanje... Jako jako jaaaaakoooo su nam se petljali, ali muz je za to kriv jer je trebao stati na NASU stranu a on je htio udovoljiti i svojima i nama... Al jaaaaaakoooo sam ljuta na to, mada oni to ne znaju... Tako da... Na samu pomisao da su mi tu njegova mama i nona i da mi pune glavu... Aaajmeeeee poludim...
Barbs, slazem se. Prvo ne mogu zamislit da mi svekrva gleda sise, ne bi ih ni pred mamom bas setala na izvolite. Ja ih pokusavam razumjeti kako bi ostala koliko toliko mirna, jer vec mi sada tlak skace zbog njih. A moja sveki voli biti glavna i jako je uvredljiva. Ona je onaj tip koja ce tebe podbadat za sve i svasta (to radi svima), a ti njoj ne smijes nista reci jer digne nos do neba. Tesko je s takvim ljudima. A ne zelim svade i neke drame pa sad vec smisljam kako cu to izvesti a da ne izbije kaos pa da se jos i time bavim. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji