Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    27. Lipanj 2017. 20:49

Dorja91

Jucer sam mislila da Ce pisonja izletiti iz stomaka. Osim bolova i mucnine nisam mogla hodati niti do WC a. Maloprije sam obavila privatni uzv i naravno beba se lijepo okrenula glavicom prema dole. Bio je na zadnjem uzv prije 4 tjedna guzom dole. Mame to je trajalo jedno tri sata. Okretanje sve u sesnaest. I kaze liječnik da je sve u najboljem redu. Beba odgovara po svim mjerama i lijepo se ugnijezdio. Nadam se da nece opet raditi akrobacije vec da Ce ostati u tom položaju.😍

Moj se također cijelo vrijeme okrece i nesto izvodi. Vidim da smo tu negdje po tjednima, jedva cekam iduci pregled da vidim kako je okrenut. Jel se i tebi gura u stranu? Ja kad se legnem na bok on obavezno u isti bok i tolko se gura da se moram premjestiti. Vecinu vremena mi je izbocena samo jedna strana trbuha , ko da grbu imam. 😅
    Mene jos nitko nije pustio preko reda, iako mi je trbuh vec pozamasan, ne mozes fulat. 
    Nedavno me iznenadio prodavac u trgovini bijelom tehnikom, decko oko 30g, kupovali smo pec i malo je potrajalo jer nam sarafio jos neke kablove i prije nego je poceo pozvao me da sjednem, posto sam odbila bio je uporan da ce mi donijet stolicu. Bas sam se ugodno iznenadila. 🙂

url=https://lilypie.com]

27. Lipanj 2017. 20:57

Dorja, bole me noge, ovo na listu ne. Na nozi mi je sad bas jako izbila van i onda me boli ako slucajno okrenem tu stranu prema dolje i stavim ovu drugu nogu preko, ili kad diram prstom..bas neugodan osjecaj. A sad me opcenito noge bole, naotekle su..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

27. Lipanj 2017. 20:59

Dena vidis, nisu bitne godine, samo treba imat obzira prema ljudima. Meni vet danas nije dala da nosim psa tj. da ju dignem na stol nego ju je ona podigla. Hehe...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    27. Lipanj 2017. 21:55

Meni je danas beba bila okrenuta vodoravno na uzv glava joj je bila s desne a noge s lijeve strane trbuha...i mislim da je tako okrenuta vec neko vrijeme jer me najvise udara s lijeve strane

Dorja91
    27. Lipanj 2017. 22:25

Dena1009

Dorja91

Jucer sam mislila da Ce pisonja izletiti iz stomaka. Osim bolova i mucnine nisam mogla hodati niti do WC a. Maloprije sam obavila privatni uzv i naravno beba se lijepo okrenula glavicom prema dole. Bio je na zadnjem uzv prije 4 tjedna guzom dole. Mame to je trajalo jedno tri sata. Okretanje sve u sesnaest. I kaze liječnik da je sve u najboljem redu. Beba odgovara po svim mjerama i lijepo se ugnijezdio. Nadam se da nece opet raditi akrobacije vec da Ce ostati u tom položaju.😍

Moj se također cijelo vrijeme okrece i nesto izvodi. Vidim da smo tu negdje po tjednima, jedva cekam iduci pregled da vidim kako je okrenut. Jel se i tebi gura u stranu? Ja kad se legnem na bok on obavezno u isti bok i tolko se gura da se moram premjestiti. Vecinu vremena mi je izbocena samo jedna strana trbuha , ko da grbu imam. 😅
    Mene jos nitko nije pustio preko reda, iako mi je trbuh vec pozamasan, ne mozes fulat.
    Nedavno me iznenadio prodavac u trgovini bijelom tehnikom, decko oko 30g, kupovali smo pec i malo je potrajalo jer nam sarafio jos neke kablove i prije nego je poceo pozvao me da sjednem, posto sam odbila bio je uporan da ce mi donijet stolicu. Bas sam se ugodno iznenadila. 🙂

Jedna strana trbuha napeta i izbočena a druga kao prazna. Vise je na lijevoj strani.

Dorja91
    27. Lipanj 2017. 22:27

Za sada mi noge ne oticu. Niti nakon dugog hodanja, ali sto Ce jos biti i hocu li biti postedena, ne znam.

loira
    27. Lipanj 2017. 22:38

Bas sam vas mislila upitati da li vas pustaju preko reda i generalno dozivljavaju na javnim mjestima, kad ono vi bas o tome :) dosla sam u zg na par dana i do sad nitko nista samoinicijativno...Posebno me lijepo ignoriraju u tramvaju, al babe se ne srame buljit u trbuh i onda u facu (izgledam mladje, ko da sam u srednjoj jos). Samo je jedna bila draga i rekla odi sjedi u prepunom tramvaju...i nitko se nije digao svejedno :/ to bi trebalo biti dio osnovne kulture kojom se pokazuje postovanje i podrska ovakvoj posebnoj ulozi i stanju zene koja donosi novi zivot...

violeta1
    27. Lipanj 2017. 22:38

Ja sam negdje u 19tt osjetila bebaca a tako nekako i tajo. 
    Sanjchi ajme dizi noge gore hehe..mazi se kremama..uff nadam se da nece ici na gorje.
    Danas cijeli dan odmaram, kuham rucak i ucim a bebac je bas aktivan. Kad ja laganini onda on mrda se. Popodne sam pola sata lezala i gledala u stomak i gustala hehe 😊😊

violeta1
    27. Lipanj 2017. 22:40

Mene su jednom u socijalnom kad sam donosila papire pustili, jer je teta koja radi rekla pustite trudnicu prvo. Al inace nigdje ne pustaju a iskreno niti ocekujem..to mi je nekako nebitno.

loira
    27. Lipanj 2017. 22:42

Sanjchi, tako su i meni slicno natekle po ovoj vrucini, pomaze mi sto vise odmaranja i puno vode...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.