Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Lipanj 2017. 09:25

I_me

I jucer saznam ( muz mi zaboravio reci ) da i njegova mama planira doci odmah kad rodim!!!! 😭
    Odmah sam zabranila i rekla da moze doci tek kad moja mama ode, kao prvo zato sto nemam mjesta u stanu a kao drugo nismo toliko prisne da me gleda golu i sa cicama na izvolte, a kao trece moja mama ce mi doci pomoci ako nista drugo skuhati i spremiti a za muzevom mamom cu ja sve morat radit jer je slampava sva. Poludila sam.. morat cu je jedan dan nazvat i naglasit ako rodim u 9 mj moze doci tek u 10om.

Hahahahhahahahah......kako smijesno...sori al bas sam se nasmijala. Mislim da ni jedna od mas nebi voljela da nam je sveki 24 sata dnevno uz nas kad dodemo doma..a pogotovo ak cemo jos morat pospremat za njom😑 
    Moja mama se ne javlja ni ne pita nista, navikla sam...al ono..bilo bi mi drago da nekoga imam uz sebe tih prvih par dana. Seka je doma s curama, ne moze njih ostavit, maceha isto nemoze ostavit doma stalu i zivine, a mama...dragi ju smislit ne moze😂 iskreno, ni ja nisam sigurna da bi ju htjela tu..samo bi me zivcirala...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    28. Lipanj 2017. 09:40

Ma moja svekriva jer bas onak nonsalantna.. neopterecena.. sto mene ubija u pojam.. pa barem bi ona trebala znati nakon dvoje djece sto je rodila kako to ide.. a muz ko muz mama mu je.. a i ne razmislja..bas su me nazivcirali jucer..
    Prije par god su bili kod nas na moru 10 dana.. poludila sam.. kud radim smjene lude, ljudi me ubiju u pojam.. dodjem kuci a ono sudja preko glave, ne spremljen stol, pivo na stolu.. ona seta u kupacem, on u obicnim bijelim gacama.. kad sam ih zamolila lijepo! da se obuku jer nije kulturno.. on mi kaze pa ja sam na godisnjem... ma mami si ti moju na godisnjem.. pi**a ti ma*****a!!!! Pukla sam ko kokica!! Ostatak dana provedenih kod nas su bili zakopcani ko da je -50.

Marijana12345
    28. Lipanj 2017. 09:44

Glede ustajanja u tramvaju i pustanja preko reda... na samom pocetku trudnoce, ali kad mi se vec trbuscic nazirao, bakica od 70god u s-bahnu u Njemackoj jeinzistirala da sjednem. Dok su vec drugi dan kad sam se skoro onesvijestila ljudi samo gledali sta mi je, nisam pitala naravno za mjesto... neki dan u banci nitko me nije pustio dok me sluzbenica nije uocila i pozvala preko reda. Moram naglasiti da su i covjeka koji je usao u invalidskim kolicima isto odmah primjetili i primili preko reda tj odmah po ulasku. U Ikei sam takodjer neki dan stajala u redu za blagajnu koja je ujedno za trudnice i invalide, sredovjecni muskarac i zena u 40tima su me vidjeli i napravili se blesavi, kad se ispred njih progurala neka baba s invalidskom iskaznicom i naravno obavila kupnju u roku odmah. Nakon toga sam odlucila, ali jos nisam imala priliku, da se u takvoj situaciji u ducanu ili banci proguram naprijed i jasno i glasno upitam "da li ovdje trudnice isto kao i invalidi imaju prednost?". Covjece, ispada da bi nama trebalo biti neugodno pitati tako nesto, ali boli me briga, ako svi vec imaju u pravilnicima napisano ili na oznakama jasno obiljezeno da trudnice i invalidi imaju prednost, iz kojeg razloga bismo se trebale sramiti traziti nase pravo (kad vec djelatnici banaka, razl.institucija, zdrav.ustanova i sl. to ne primjecuju ili jednostavno o tome ne vode racuna)? Ok, mozda ispada prepotentno i malo naprasno, ali ako je to izrazeno kao mogucnost, zasto to ne iskoristiti?

barbs
    28. Lipanj 2017. 09:47

Jutroooo 
    Azuriram status kad stignem... trenutno jedem i pijem kavu, pa idem po nalaze za stitnjacu i na pice s frendicama. Danas je zadnji dan tecaja  Vrijeme se mjenja... Sparno je... Uzas 
    I me, mogu ti reci da frendice koje su rodile i ciji svekar i svekrva zive daleko su muku mucili... Znaci, jedna frendica je svekrvi NAGLASILA kako je njena mama uzela godisnji 2 tj da moze zivjeti s njima i pomagati joj. Nakon tjedan dana: eto svekrve na vratima! Poludila je ..
    Druga frendica je bila govorila kako ce njeni roditelji doci prvi, al eto svekra na ulazu... Sad s drugim bebacem je rekla muzu kaki treba naglasiti mami da NE DOLAZI kad se beba rodi jer njena mama dolazi; vec je sve dogovoreno... A svekrva je krenula pricati o tome kako je njoj vec sada tesko sta ne vidi prvog unuka i da nece izdrzati do 10.mj... a termin joj je 26.10. Luda je vec sada 
    Ja od svoje ne mogu pobjeci... Zivimo u zajednici  Ali kako cemo mi biti sami u stanu rekla sam dragome: moja mama dolazi!!! A on je na to rekao: pa imas moju mamu za pomoc! Pa sam mu rekla: to je TVOJA mama, a ne moja! HOCU SVOJU MAMU!! 

Marijana12345
    28. Lipanj 2017. 09:47

Trenutno sam u Hr pa sam za banku i Ikeu pisala ovdje kod nas, makar mislim da ni u Njemackoj nije situacija puno drugacija, svuda je uglavnom isto...

barbs
    28. Lipanj 2017. 09:49

I me, i ja sam primijetila da me povremeno trazi da jedem cijeli dan, a ponekad svaka 3-4 sata... Za vikend mi se desilo da nisam pojela nista izmedju dorucka i rucka i bilo mi je toliko slabo da sam mislila da cu povracati. Bas je svekrva rekla jucer da sam izgledala na rucku kao njene biljke kad ih zalije: odmah sam ozivjela!! 

Belle84
    28. Lipanj 2017. 09:54

Mene jos nitko nije pustio preko reda u ducanu. Muz mi kaze da je to zato sto mi se ne kuzi da sam trudna kad obucem malo siru haljinicu i da moram obuci nesto uže da se skuzi trbuh. 😂 Jucer ja u jednom nasem poznatom lancu ducana i imam usku haljinu i trbuh se bas vidi, ne mozes ga fulat, al opet nista. Svi vide i ignoriraju. Ja sam u uvijek pustala trudnice ispred sebe prije. Uvijek. Za tramvaj i bus nemam iskustva jer svugdje idem svojim autom al iskreno ne znam kak bi izdrzala ove vrucine u tramvaju..svaka cast vama koje tako svaki dan idete na posao. Znam da ima klima u novim tramvajima sl svejedno... guzva i stajanje i razliciti miomirisi 😔

barbs

Marijana, slazem se s tobom... Zena bi trebala pitati da je puste preko reda BEZ SRAMA jer se nonici i osobe s npr jednom namirnicom guraju: MOGU SAMO... Bla bla blaaaaaaaaaa... A isto tako su dvije frendice dozivjele da ih pitaju da li mogu preko reda jer im se zuri, a TRBUH OGROMAN..
    Sestricni je bilo slabo na kasi i zamolila je ljude da ih puste preko reda jer joj je slabo, a oni su je optuzili da izmislja... Ma na svakakve ljude naidjes.. Ja za sada nisam imala losih iskustva, ali jedva da idem negdje, pogotovo sama... 

I_me

barbs

Jutroooo
    Azuriram status kad stignem… trenutno jedem i pijem kavu, pa idem po nalaze za stitnjacu i na pice s frendicama. Danas je zadnji dan tecajaVrijeme se mjenja… Sparno je… Uzas
    I me, mogu ti reci da frendice koje su rodile i ciji svekar i svekrva zive daleko su muku mucili… Znaci, jedna frendica je svekrvi NAGLASILA kako je njena mama uzela godisnji 2 tj da moze zivjeti s njima i pomagati joj. Nakon tjedan dana: eto svekrve na vratima! Poludila je ..
    Druga frendica je bila govorila kako ce njeni roditelji doci prvi, al eto svekra na ulazu… Sad s drugim bebacem je rekla muzu kaki treba naglasiti mami da NE DOLAZI kad se beba rodi jer njena mama dolazi; vec je sve dogovoreno… A svekrva je krenula pricati o tome kako je njoj vec sada tesko sta ne vidi prvog unuka i da nece izdrzati do 10.mj… a termin joj je 26.10. Luda je vec sada
    Ja od svoje ne mogu pobjeci… Zivimo u zajedniciAli kako cemo mi biti sami u stanu rekla sam dragome: moja mama dolazi!!! A on je na to rekao: pa imas moju mamu za pomoc! Pa sam mu rekla: to je TVOJA mama, a ne moja! HOCU SVOJU MAMU!!

Ajd da smo svi zivimo blizu pa da naidju svaki drugi treci danna kratko!!! ok. Ovak.. 500km smo udaljeni.. i bit cemo u kuci 24h dnevno.. miz i ja u spavacoj a oni u dnevnoj.. nikakva privatnost nit nista..mal je stan..morat cu to sasjec u korjenu.. nema mi druge nego pojest govno i nazvat.. a rekla sam da ju necu zvati jer je ku ku. Od kad sam trudna sa muzem se cuje svakih par dana a mene mozda nazvala 2x da pita kako sam.. i sad bi ona dosla... mos mislit!!! 
    Toliko je glupa da ne zna kom se mora uvuc u supak! Mora meni!!!! Ne muzu!!!
    Joj sorry cure sto kukam al bas me to izbacilo iz takta jucer..

barbs
    28. Lipanj 2017. 09:57

I me, aaaajmeeeeeeeeeee... Nemam komentara!!! AAAAJMEEEEEE...  Ja se ponekad znam pokupiti sa stola kad svi skupa jedemo i odnesem samo moj pribor u masinu .. zasto?! Jer me nervira da svi ocekuju da tene trebaju sve raditi... Pa eto, ja svoje napravim i odem... Ljencine od muskih... A ja za njih 7 ne namjeravam cistiti nit ista... 
    Belle, nema to veze ako imas ili nemas usku odjecu... Ja sam imala siroku pa su me bome svi uocili a mislila sam da nece jer je trbuh bio mali... Ljudi se prave coravi i tocka!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI