Suncokretica kak ti stojis s kilama? Pitam jer smo u termin… ja sam primjetila da sam u zadnja dva tjedna pocela dobivati vise nego u prva 4 mjeseca skupa… 😂 Neki kazu da se sad nakon 20.tjedna dobiva naglo na tezini, jel se kome dogadjalo da ima razdoblja kad su kile naglo stizale i razdoblja kad su sporije?
Ja prvih 3 mjeseca nisam dobila ni kile od mučnina, stajala na istoj kilaži. A onda sam lagano počela dobivati u 4-om i 5-om mjesecu. Evo sad sam na +2. Iskreno mislila sam da će biti i više
Nisam se vagala tjedan dana, morat ću idućih dana provjeriti novo stanje, ali zasad sam zadovoljna. S time da je beba još jako malena i lagana pa računam da će se te kile kasnije nakupiti hehe
Ja sam ušla u trudnoću sa par kila viška tako da nekako mislim da neću previše ni dobiti (barem je tako do sada bilo). Doduše ja sam dosta visoka pa se meni to sve i ne vidi toliko. Svi mi kažu da sam dobila samo trbuh i s obzirom na to kako mi je brzo iskočio, očekivala sam i veći plus kila. Al ne jedem ništa puno više nego prije, jedem zdravo kao i prije trudnoće, nemam neke trudničke napadaje i želje, srećom
Kakvo je tvoje stanje s kilama?
I da, sretna godišnjica! Lijepo se provedite

Mame, azuriram popis kad stignem
Tea, drago mi je sto je sve u redu s bebom! Uzivaj danas!!! Lijepo se provedi! Izdrzi ovu vrucinu!
Mamuka, bas si lijepaaaa!!!
I ja cu kasnije na plazu...
Uh kile... Pa na pocetku su isle sporo, pa onda BUM, u mj dana 4 kg... I onda u mjesec i pol cca +2kg... U utorak cu se bas vagati da vidim na cemu sam... Do sada +7kg, s time da sam 1kg izgubila na pocetku, kad sam povracala 3x...
Kaze dragi da je citao da u zadnjem tromjesecju bih trebala dobivati 0,5kg po tjednu
Svasta on cita
Uhhh, vidjela sam bas jutros cijenu tih baby angel wingsa... 600 kn je stvarno puuunooooo

Ja sam sinoc JEDVA spavala od sparine... Strasno... U 4 ujutro se probudila da idem na wc i do 6 nisam oka sklopila
Uuuuzaaaaas... Zraka nigdje... A dragi plahtom pokriven

Kile eto zadnjih 4 tjedna muku mucim, idu gore al sta da radim ne mogu zivjeti na vodi, a iduci tjedan je pregled pa cemo vidjeti sta nam doktor kaze. Najbitnjije mi je da je babac dobro, a sad iskreno 5kg vam tam nije mi bitno, pomirila sam se. Samo ne bih voljela se udebeljit 20kg 😊
Kod nas je vruce za poluditi, stigo namjestaj, cekam moje da mi pomognu, muz svira danas cijelo popodne i vecer, svatove.

A spavanje, danima ne spavam nikako. Ne mogu. Popodne legnem da se odmorim al ne spavam. Navecer blejim po sobi dok ne zaspim, ujutro u 6 pola 7 ja budna, pa lezim i kunjam u krevetu. Ne ustajem tak rano.

Vruce je i ovdje..uzasss....na terasi je 35..a to je naselje s bungalovima, struja je na solar..pa nema klime, a sve sto trosi struju minimalno se pali da ima dovoljno struje za frizider..uff...vruce..al sad sam otisla do vode, bucnula se, rashladila se i vratila, da nisam na suncu..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

evo i nas dvije bucke sa plaze..
Koja milina... nigdje nikog... cijela plaza samo za mene 😁

Lijep trbuscic, I me
Belle, sretna godisnjica!!
Ja danas preskacem more... Odmarat cu jer sam neispavana i prije me uhvatila mucnina.. vjerojatno od gladi, ali me zelim riskirati ...

Belle, sretna godisnjica!!!💕😘
Ja sam se danas bas iskupala, nisam izlazila iz vode kako sam dosla na plazu....sad smi se tusnuli pa do grada malo...uzivajte curke...😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji