Treca sreca, sigurna sam da nije za paniku! Kad ides doktoru?!
Ma i ja sumnjam da se beba rodila prirodno... Meni je frendica pricala isto da je neka zenska rodila prirodno bebu od 6 kg (nije to ta prica) aaaaal' cisti sumnjam... Treba to roditi
Eto, I me, slusaj iskusnije!! Treba usporiti...
Koliko puta sam ja samu sebe nasla kako doslovno MORAM popodne leci i odmoriti jer me umor savlada... I to kad imam dan pun obveza... Od ciscenja do masina i masina robe pa rucak... Aaaajmeeee... Zavrsi rucak i ja sam koooomaaaa ostatak dana... A vuuuceeee me van iz kuce lijep dan...
za dodatke - ja sam si isto mislila uzet magnezij, kalcij i eventualno omegu
međutim evo baš danas u ljekarni kad sam išla malome preuzet neke kapi za oči, bila ona teta s uređajem (ne znam kako mu je ime, izgleda kao analogni ampermetar) s kojim detektiraju eventualne deficite i ispalo da baš svega imam dovoljno, nekih i viška
mada ta mjerenja nisu egzaktna, nije to kao vađenje iz krvi 100% točno, ali ajd otprilike za ravnanje
Već godinama u xy navrata sam to radila i uvijek mi je bio selen/cink u manjku (zbog štitne) i B vitamin otkad sam na BG prehrani, a evo sad bogu hvala - ništa
Tako da mi se čini da neću još uzimati ni Mg nit išta…
Ja uzimam os Twinlab-a Prenatal, vit.D i Mg (magnezij je inace dobro i za zenu, ne samo u trudnoci, ja ga koristim jos otkad sam rekreativno trcaka na duge staze), a planiram i Omegu pocetkom 3tromjesecja; dosad nisam jer mi se zeludac uzasno dize posto me jos uvijek peru mucnine 😣
Jutro mamice 😘
Malena da to je taj link, a evo ga opet jer ima slicnih na stranici. Ovaj sam uzela: https://hr.iherb.com/pr/ChildLife-Prenatal-DHA-Natural-Lemon-Flavor-500-mg-30-Soft-Gel-Capsules/40209
Nije svejedno koja se omega pije u trudnoci jer ako omjer nije dobar ona je prakticki beskorisna za bebu. Solgarova koju sam do sad pila je super i ne dize se zeludac, nema nikakav okus ni miris ribe, ali ta je vise bila za mene. Mora biti dobar omjer jer je za bebu zapravo najvaznija DHA kiselina a na nasem trzistu gotovo da nema omega koje to zadovoljavaju.
Eto, I me, slusaj iskusnije!! Treba usporiti…
Koliko puta sam ja samu sebe nasla kako doslovno MORAM popodne leci i odmoriti jer me umor savlada… I to kad imam dan pun obveza… Od ciscenja do masina i masina robe pa rucak… Aaaajmeeee… Zavrsi rucak i ja sam koooomaaaa ostatak dana… A vuuuceeee me van iz kuce lijep dan…
Meni je ovako svaki dan. Pazar, ribarnica, spiza, kuvanje, tona robe i onda jos koja obveza tipa roditeljski/rodjedndan/zubar/doktor/treninzi/itd (a uvik je nesto) i ja popodne moram prilec da se smiri sve dolje. Bez da moram iti jedan sat dnevno u ured, naradim se dovoljno za svoj trenutni kapacitet. Da nisam na bolovanju, raspala bih se na sto strana..
žena-majka-carica:)
Kiki kako placas na iherbu? Ja sam si gledala neke stvari ali nije mi niko poznat narucivao pa nikako da se okurazim. Placas paypalom ili? Jel te carine (do koliko je granica) i kolika je pt npr samo za dvi-tri bocice tak nekih suplemenata?
Treca sreca, sigurna sam da nije za paniku! Kad ides doktoru?!
S nekim si me pomijesala?
Jer nije ni skupo, 30 softgel kapsula cca 75 kn, sto je isto koliko i Solgar kod nas u ljekarnama (60 softgel kapsula cca 150 kn). Kupila bih dozu za zadnje tromjesecje.
Eto, I me, slusaj iskusnije!! Treba usporiti…
Koliko puta sam ja samu sebe nasla kako doslovno MORAM popodne leci i odmoriti jer me umor savlada… I to kad imam dan pun obveza… Od ciscenja do masina i masina robe pa rucak… Aaaajmeeee… Zavrsi rucak i ja sam koooomaaaa ostatak dana… A vuuuceeee me van iz kuce lijep dan…
Meni je ovako svaki dan. Pazar, ribarnica, spiza, kuvanje, tona robe i onda jos koja obveza tipa roditeljski/rodjedndan/zubar/doktor/treninzi/itd (a uvik je nesto) i ja popodne moram prilec da se smiri sve dolje. Bez da moram iti jedan sat dnevno u ured, naradim se dovoljno za svoj trenutni kapacitet. Da nisam na bolovanju, raspala bih se na sto strana..
Meni je sporiji tempo kad radim. Da sam doma, stan bi se sjajio, a ja bih jedva docekala vecer da idem leci. Plus rucak plus trznica... jos malenog necu slati u vrtic 7.i8.mj. pa ce biti i jos parkic i druzenje s drugom djecom. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji