Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    30. Svibanj 2017. 22:56

barbs

Violeta, zanemariMeni je srijeda već danima 1.6. i TOČKAAh, te kile… slatke muke… Ovisi što jedeš? Jedeš li puno slatkog?

Ne... jedem kuhano, peceno..ono sve normalno. Slatko u mj dana 1 cokoladu, malo krokija, vecinom sam na bananama i kao luda tamanim jagode. Pojedem tjedno 4kugle sladoleda od prilike. Pocela sam bademe i kikiriki jesiti. Ali kako ne znam vise sta za dorucak vecinom jedem 2 snite kruha s necim ili 2 kifle. Imam osjecaj da se na mene sve ljepi hehe...

babylove28
    31. Svibanj 2017. 05:31

Netko je spominjao zadak? I moja je, glavica kod pupka a nogice osjetim da lupaju po mjehuru
    Gin kaze da ce se jos 100 puta okrenut

Giovi
    31. Svibanj 2017. 07:15

Jutro cure..
    Barbs,nadam se da ce proci prije...stvarnooo se nadammm ....
    Meni doktor jos niti jednom nije komentirao kilazu...samo sestra kad me izvaze i izmjeri tlak kaze da je zadovoljna i to je to...a ja uopce ne gledam sta jedem,stvarno jedem sta mi se jede i kad god mi se jede...samo sto je kod mene problem sto znam biti gladna a bas nista mi se ne jede i onda pojedem bilo sta,neki keks ili kuglicu sladoleda ili malo voca na silu dok ne smislim sta bi jela. 
    Ginekologica koja je mene vodila cijeli zivot je prije par godina otisla u privatnike i za pregled jednom godisnje mi nije bilo problem dati 500kn ali kad sam ostala trudna odlucila sam ici kod socijalca jer je meni bez obzira sto imam mogucnosti zao dati minimalno 5000kn tijekom trudnoce (ako je uredna trudnoca,a moja se vodi kao visokorizicna pa su pregledi cesce sto povecava i sam iznos) tako da sam odlucila iskoristiti sto mi drzava da i  te novce radije iskoristiti za bebu a kod svoje privatne gin cu otici na jedan pregled cisto da imam jos jedno misljenje.

Belle84
    31. Svibanj 2017. 07:17

Ja ne znam kak vama, al meni se skroz apetit otvorio sad u drugom tromjesecju. Slatko mi se jako jede a u prvom ga nisam mogla smislit, pogotovo cokoladu. Nastojim sad tu zelju zadovoljit jagodama i tresnjama. I non stop sam gladna. Rucam i opet za sat vremena bi nesto mogla pojesti. Zasad imam 2kg vise nego kad nisam bila trudna i to je super al mislim da najveci prirast stize sad iza 20.tjedna. 😂 Tak mi je bar doktorica rekla (20-28.tjedna)

31. Svibanj 2017. 07:37

Ja sam jucer i prekjucer pojela malo...nisam bas puno jela..ali ono sto sam jela nije bas bila zdrava hrana....dok s druge strane ima dana kad bi sama nesto jela i grickala...zavisi valjda o raspolozenju i svemu, neznam. Malo se pazim sad da ne dobijem po nosu sutra kod doktora ali po mojoj vagi ja sam u 4,5 mj dobila5 kg...tako da mislim da nije strasno. Kod mene je problem sto sam se ja udebljala prije trudnoce, gusteraca, stitnjaca i te  gluposti...jucer sam bila na kontroli i doktorica je prezadovoljna nalazom stitnjace, za 6 tjedana opet kontrola, pa cemo vidjet sto ce reci nalaz...moram vadit antitijela da se vidi jel stitnjaca poblesavila sad u trudnoci ili je od prije

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    31. Svibanj 2017. 07:45

jutro cure!
    budna sam od 5..pokusavala sam zaspat opet al eto beba lupka i pravi salta i nist od mog sna..i sad kad sam ustala umiri se..
    i glad..ujutro sam luda..pojela bi slona za dorucak...tokom dana mi je ok,al zato ujutro ako ne pojedem nesto imam osjecaj da cu umrijet od gladi...
    ne znam kako cu sutra izdrzat..idem na ogtt i moram biti tamo u 7 i to nataste..
    sto se tice ginekologa,zadovoljna sam svojom socijalnom gin i uvijek budem minimalno 45 min,razgovaramo i ja ispitujem i uvijek lijepo objasni sto gleda i zasto gleda..kod privatnika sam isla zbog 3D/4D uvz i da muz moze vidjet bebu malo drugacije,jer je kod soc 2D a na ovom drugom se vide lijepo obrisi i lice i sve pa da imamo i to iskustvo...a i dobro je cuti nekad i drugo misljenje.a  pregled sam platila 500kn..dobila hrpu slika i snimak na cdu.

• sretna
    31. Svibanj 2017. 08:06

Mi kisobran kolica nismo imali i uopce nam nisu trebala. Mali se do godine dana vozio u kolicima, a od tada samo u smart trikeu. U sportski dio koli a je oresao sa 3.5 mj

Belle84
    31. Svibanj 2017. 08:07

Tocno to sto kazes I_me 😊 Ujutro luda glad...Sta vi obicno doruckujete? 

I_me
    31. Svibanj 2017. 08:10

Dena1009

Cure sta vi obuvate i u cemu vam je najugodnije hodat u trudnickim danima? Neki dan sam isla da kupim sandale, probala sam ih i poslikala da posaljem seki "na konzultacije", kad primjetim na slici da mi noga kipi iz njih van. Sad razmisljam dal da uopce kupujem ako to bude tako izgledalo 🤔🤔

ja sam u patikama stalno. adidas i vans ( najudobnije ) a preko ljeta u futti slapama. kupila sam si prosle god 2 para. smmdje i crne i preudobne. i sad ih nosam.. mozda si kupim jos koje 

Giovi
    31. Svibanj 2017. 08:10

Ja nista prvih 2-3sata...a onda pahuljice,jaja ili neki sendvic sa sirom salamom i povrcem iz pekare...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.