Mi kisobran kolica nismo imali i uopce nam nisu trebala. Mali se do godine dana vozio u kolicima, a od tada samo u smart trikeu. U sportski dio koli a je oresao sa 3.5 mj

Tocno to sto kazes I_me 😊 Ujutro luda glad...Sta vi obicno doruckujete?

Cure sta vi obuvate i u cemu vam je najugodnije hodat u trudnickim danima? Neki dan sam isla da kupim sandale, probala sam ih i poslikala da posaljem seki "na konzultacije", kad primjetim na slici da mi noga kipi iz njih van. Sad razmisljam dal da uopce kupujem ako to bude tako izgledalo 🤔🤔
ja sam u patikama stalno. adidas i vans ( najudobnije ) a preko ljeta u futti slapama. kupila sam si prosle god 2 para. smmdje i crne i preudobne. i sad ih nosam.. mozda si kupim jos koje

Ja nista prvih 2-3sata...a onda pahuljice,jaja ili neki sendvic sa sirom salamom i povrcem iz pekare...

Da li koja od vas ima problema sa prištičima? Ja ih imam posvuda, po prsima, licu,leđa da ne spominjem.Mislila sam da je to od utrogestana kojeg sam trošila, ali sad sam s njim prestala.Prije trudnoče mi se to javljalo samo prije menstuacije.

Tocno to sto kazes I_me 😊 Ujutro luda glad…Sta vi obicno doruckujete?
ajoj..svaki dan drugacije.. trudim se da bude sto obilnije
3-4 sendvica
3-4 jaja na oko
kajgana sa sparogama i slaninom
kobase i sira..
i obavezno neko voce i kava

Da li koja od vas ima problema sa prištičima? Ja ih imam posvuda, po prsima, licu,leđa da ne spominjem.Mislila sam da je to od utrogestana kojeg sam trošila, ali sad sam s njim prestala.Prije trudnoče mi se to javljalo samo prije menstuacije.
prije bi dobila prije menge jedan il dva..
pa sam u 1 tromjesecju imala one full sitne..( kontam od disbalansa hormona i navikavanja tijela na trudnocu)
sada tu tu tamo dodje koji na bradi..ne bi se ni vidjeli da budala ne cacakam...

prije bi dobila prije menge jedan il dva..
pa sam u 1 tromjesecju imala one full sitne..( kontam od disbalansa hormona i navikavanja tijela na trudnocu)
sada tu tu tamo dodje koji na bradi..ne bi se ni vidjeli da budala ne cacakam…
E upravo to, ne mogu vidjet ni jednoga da ga malo ne počačkam.Mislim da s time još više pogoršavam situaciju. Ako ništa prije kad odem na more, sunce će sve spržiti.

Slazem se s treca_sreca. Kao sto je ona rekla, a mislim da bi to i pedijatri preporucili:
1. Tvrda ravna kosara - od rodjenja do 6 mj (ili kad se djete krene lagano dizati u sjedeci polozaj i krene pomalo sjediti), ili autosjedalica koja se montira na kolica za krace relacije
2. Sportsko sjedalo od 6mj do 1 god (stabilnije i cvrsce za djecju kraljeznicu)
3. Iza godine mozes bilo sto, al tada djeca vec krecu bacati prve korake pa je lakse u setnju ponijeti kisobran kolica ili smartrike i sl (moj djecak je prohodao s 10 mj pa sam vec od tada mogla prijeci na biciklic na kratke relacije).
Dakle, ne trebas zuriti s kisobran kolicima. Imas vremena do bebinih 6 mj, pa ces vidjeti da li se voli voziti u kolicima ili im je to samo "nuzno zlo". Ako je ovo drugo, onda ti kisobran kolica ni ne trebaju. Budes vidjela. 😊

Slazem se s treca_sreca. Kao sto je ona rekla, a mislim da bi to i pedijatri preporucili:
1. Tvrda ravna kosara - od rodjenja do 6 mj (ili kad se djete krene lagano dizati u sjedeci polozaj i krene pomalo sjediti), ili autosjedalica koja se montira na kolica za krace relacije
2. Sportsko sjedalo od 6mj do 1 god (stabilnije i cvrsce za djecju kraljeznicu)
3. Iza godine mozes bilo sto, al tada djeca vec krecu bacati prve korake pa je lakse u setnju ponijeti kisobran kolica ili smartrike i sl (moj djecak je prohodao s 10 mj pa sam vec od tada mogla prijeci na biciklic na kratke relacije).
Dakle, ne trebas zuriti s kisobran kolicima. Imas vremena do bebinih 6 mj, pa ces vidjeti da li se voli voziti u kolicima ili im je to samo "nuzno zlo". Ako je ovo drugo, onda ti kisobran kolica ni ne trebaju. Budes vidjela. 😊
Fali citat na sanjchyn upit i odgovor treca_sreca.
Nije mi ga stavilo zbog dugackog posta.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji