Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    30. Svibanj 2017. 21:17

ne "iza" nego "zbog".....fali edit.

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    30. Svibanj 2017. 21:41

Belle i barbs, nemam ja nista protiv privatnika. Štoviše sve obavljam kod njih. Ovaj ginekolog se slučajno potrefio jer sam se doselila u drugi grad. 
    Imam i privatnog ginekologa, 120km dalje i daleko imam vise povjerenja u njega nego u ovoga. A da ne kažem koliko sam mu vec novaca ostavila i nije mi zao. 
    U sedmom mjesecu cu onda kod njega. 
    Niti jedne kune nam ne smije biti žao, najbitnije je zdravlje nas samih i bebača malenih ❤️

Giovi
    30. Svibanj 2017. 21:43

Barbs nemam sta lagati...nije da imam 15godina pa da ne znam kako inace reagiram a kako sad reagiram...tempirana bomba je kompliment za mene...trenutno 
    Nadam se samo da ce proci jer se inace nikome bas ne pise dobro...
    Meni je tata od nekog prijatelja nabavio ta Mclaren kisobran kolica,ljubicasto crvenA tako ako nista drugo bar to imam. Do prije para dana su me nenormalno svrbili dlanovi i zelja da idem kupovati za bebicu ali me to popustilo,hvala Bogu,i prebacilo na mene tako da sad pod hitno moram po kupaci jer nemam u sta staviti cice...ne znam kako vama ali ja sam sa trojke dosla na punu cetvorku ako ne i peticu i nadam se da ce tu stati...

violeta1
    30. Svibanj 2017. 21:52

barbs

Sanjchy, Violeta i Maca, sretno sutra na pregledu i javite nam se s novostima!

Mi idemo 01.06. I cisto me strah jer vaga mi pikazuje 3i pol kg da sam dobila, ginekolog ce mi doslovno poludjeti hahahah.... a tko god me vidi koji me ne vidaju cesto kazu da se uopce nisam udebljala i da sam bas zgodna trudnica. Cak me i danas jedna mama komentirala da je bila u mom tjednu puno deblja. Bas mi malo stres sad taj pregled, vikat ce 🤔 A ja ne znam sta bih rekla kako i zasto, a sto je najbolje u sve stanem nit ja ne mogu skuzit gdje si mi 3i pol kg hmm skoro 4 ajmeeeee

30. Svibanj 2017. 22:12

Tea2803

sanjchi255

Tea2803

Veceeer svima
    M@lena hvala na brizi 😘😘 ma osim toga stalno sam na poslu i onda kad dodem kuci sam sa J stalno
    Sanjchi da da na glavnoj cesti kad ides prema gorici sa desne strane na izlazu iz Lekenika imamo krov ali ne i crjep on se za vikend stavlja heheh
    Suncokretica ma biti ce vam super
    Mi smo u komodi dobili kadu ona je jedino bezvezna bila nam 😂
    Cure drago mi je da je svima pregled prosao super 😍😍😍

Hmmm…onda mozda to nije tvoja kuca…ovo je s lijeve strane kad idem u smjeru Zagreba..a s desne u smjeru Siska…al dobro, kad se preselis, negdje te tu mogu nac…pa se mozemo druzit

Nije da.. Mozes me naci na fb ako zelis Pintar prezime ime znas 😁😁 Pa dodaj ako zelis 😘😘

Nemam ti ja fb..dogovorili se ja i dragi da to necemo koristit, i vec 6 godina smo face free 😊
    Evo ovako, javi se na mail...to nitko ne moze "zlorabit' pa cemo se dalje cut: modrosicsanja@gmail.com

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

30. Svibanj 2017. 22:15

M@lena

sanjchi255

Iskusne mame…razlika izmedu kisobran kolica i sportskog dijela kolica 3u1?

Razlika je u tome sto se kisobran kolica lagano sklapaju, najcesce jednom rukom, imaju aluminijsku konstrukciju koja je lagana i teze max 5 kg za razliku od 3u1 koja budu dosta robusna i teska. Moja teze 10ak kila i dodaj tome jos dijete od 10ak kg i onda se doslovno ubijes kad moras prijeci koju stepenicu ili nesto drugo. Kisobran kolica su osmisljena bas za to kad je dijete malo vece pa ga sjednes i idete u kupnju itd. Sportsko sjedalo smo mi koristili do nekih 1.5 god jer nismo imali kisobran kolica, ali ono je najvaznije kad dijete jos nije pocelo sjediti pa ga namjestis u polulezeci polozaj iako to sad mogu i kisobran kolica, no sportsko sjedalo je po mom misljenju ipak malo sigurnije za male mrvice izmefju 6 mj i godinu dana.

Hvala na objasnjenju :)
    Znaci bolje je uzet kisobran? A sto onda sa sportskim djelom? Kolko onda se to zapravo koristi? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    30. Svibanj 2017. 22:18

Violeta, zanemari  Meni je srijeda već danima 1.6. i TOČKA  Ah, te kile... slatke muke... Ovisi što jedeš? Jedeš li puno slatkog? 

barbs
    30. Svibanj 2017. 22:19

Giovi, proći će  Moju je frendicu prošlo nakon poroda 

barbs
    30. Svibanj 2017. 22:20

Mc Mouse, najbitnije je da si ti zadovoljna... radilo se o privatniku ili socijalnom ginekologu 

treca_sreca
    30. Svibanj 2017. 22:56

sanjchi255

M@lena

sanjchi255

Iskusne mame…razlika izmedu kisobran kolica i sportskog dijela kolica 3u1?

Razlika je u tome sto se kisobran kolica lagano sklapaju, najcesce jednom rukom, imaju aluminijsku konstrukciju koja je lagana i teze max 5 kg za razliku od 3u1 koja budu dosta robusna i teska. Moja teze 10ak kila i dodaj tome jos dijete od 10ak kg i onda se doslovno ubijes kad moras prijeci koju stepenicu ili nesto drugo. Kisobran kolica su osmisljena bas za to kad je dijete malo vece pa ga sjednes i idete u kupnju itd. Sportsko sjedalo smo mi koristili do nekih 1.5 god jer nismo imali kisobran kolica, ali ono je najvaznije kad dijete jos nije pocelo sjediti pa ga namjestis u polulezeci polozaj iako to sad mogu i kisobran kolica, no sportsko sjedalo je po mom misljenju ipak malo sigurnije za male mrvice izmefju 6 mj i godinu dana.

Hvala na objasnjenju :)
    Znaci bolje je uzet kisobran? A sto onda sa sportskim djelom? Kolko onda se to zapravo koristi?

trebaš i jedno i drugo....kišobran tek upadaju u igru kad bebači lipo čvrsto sjede, iako ima modela mclaren (i cossatto mislim) koji su a la kišobran lagana a navodno mogu za novorođenčad.
    Svakako, najbolje je za novorođeno dijete do 4-5mj da je šta više na ravnom, dakle u košari onoj tvrdoj koju dobiješ u sklopu 3u1 travel sistema. Ja imam npr quinny dreami košaru, ona ide na quinny i maxi cosi kolica.....ali svaka marka ima svoju košaru i u tom dijete bude u početku. Poslije tek smiješ vozit (ne dugo) u autosjedalici/jaju, i naravno u sjedećem dijelu (ovisi o djetetu kad - moj stariji se počeo posjedat pravilno tek iza 7mj a ovaj mladji je jako rano, prije 6mj sjedio školski....pa je smio puno ranije u sjedište pod 90 stupnjeva)

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.