Malena, drago mi je što imaš povjerenja u svoju doktoricu! To je najbitnije!
Iskusne mame…razlika izmedu kisobran kolica i sportskog dijela kolica 3u1?
Razlika je u tome sto se kisobran kolica lagano sklapaju, najcesce jednom rukom, imaju aluminijsku konstrukciju koja je lagana i teze max 5 kg za razliku od 3u1 koja budu dosta robusna i teska. Moja teze 10ak kila i dodaj tome jos dijete od 10ak kg i onda se doslovno ubijes kad moras prijeci koju stepenicu ili nesto drugo. Kisobran kolica su osmisljena bas za to kad je dijete malo vece pa ga sjednes i idete u kupnju itd. Sportsko sjedalo smo mi koristili do nekih 1.5 god jer nismo imali kisobran kolica, ali ono je najvaznije kad dijete jos nije pocelo sjediti pa ga namjestis u polulezeci polozaj iako to sad mogu i kisobran kolica, no sportsko sjedalo je po mom misljenju ipak malo sigurnije za male mrvice izmefju 6 mj i godinu dana.
I ja u svog imam povjerenja maksimalno i ne bi ga mijenjala za nista 😊 ima odlicam uzv, svaki out mi upali i 3d/4d i isprinta slike i sve snimi na moj usb.
Stigla mi je dekica za malog od Ethereal-a, jako sam zadovljna izgledom, mekocom, dostavom i profesionalnoscu.
Netko je jednom stavio link od njih, ne mogu se sjetit tko pa zato pisem ovo
Znaci dobra je?
Ja sam svome malcu kupila u Nasem domu Pierre Cardin deku, bile su na 40% popusta u petak i subotu. Puna cijena im je 699 kn, a ja sam ju platila 419 kn i deka je odlicna, samo se nadam da mu nece biti velika za krevet jer je 160×200cm.
Veceeer svima
M@lena hvala na brizi 😘😘 ma osim toga stalno sam na poslu i onda kad dodem kuci sam sa J stalno
Sanjchi da da na glavnoj cesti kad ides prema gorici sa desne strane na izlazu iz Lekenika imamo krov ali ne i crjep on se za vikend stavlja heheh
Suncokretica ma biti ce vam super
Mi smo u komodi dobili kadu ona je jedino bezvezna bila nam 😂
Cure drago mi je da je svima pregled prosao super 😍😍😍
Hmmm…onda mozda to nije tvoja kuca…ovo je s lijeve strane kad idem u smjeru Zagreba..a s desne u smjeru Siska…al dobro, kad se preselis, negdje te tu mogu nac…pa se mozemo druzit
Nije da.. Mozes me naci na fb ako zelis Pintar prezime ime znas 😁😁 Pa dodaj ako zelis 😘😘
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Stigla mi je dekica za malog od Ethereal-a, jako sam zadovljna izgledom, mekocom, dostavom i profesionalnoscu.
Netko je jednom stavio link od njih, ne mogu se sjetit tko pa zato pisem ovo
Znaci dobra je?
Ja sam svome malcu kupila u Nasem domu Pierre Cardin deku, bile su na 40% popusta u petak i subotu. Puna cijena im je 699 kn, a ja sam ju platila 419 kn i deka je odlicna, samo se nadam da mu nece biti velika za krevet jer je 160×200cm.
Odlicna. Jako topla i izuzetno.mekana. domenzije su 150x200 znaci 10 cm manja od tvoje. Mislim, to.je standard deke za obican krevet. Nece mu biti prevelika. Ja sam napkon idahnula jer se sad ne otkrije cim se okrene na bok ko u kinderbetu 😂
Cure sta vi obuvate i u cemu vam je najugodnije hodat u trudnickim danima? Neki dan sam isla da kupim sandale, probala sam ih i poslikala da posaljem seki "na konzultacije", kad primjetim na slici da mi noga kipi iz njih van. Sad razmisljam dal da uopce kupujem ako to bude tako izgledalo 🤔🤔
url=https://lilypie.com]
malena je super objasnila koja je shema sa kišobran kolicima, nema se što za dodati!
Ja sam imala chicco liteway za kišobran i bila su nam extra, mada me svrbilo taj čuveni mclaren probat ali ako nam frendovi vrate naš liteway, nema potrebe...
mi smo ih koristili od cca 8+mj kad je stabilno školski sjedio pa do neke 2god, max 2ipol (u toj dobi se naravno nije vozio u kolicima stalno, nego prigodno - kad bih negdje išla pjehe s njih dvoje malih na recimo pol ure hoda, što tako mali bebači ne mogu izgurat bez azstajkivanja i odmaranja svako malo, pa da me ne usporava) onda više uopće nije htio u kolica
žena-majka-carica:)
ja zadnjih dana hodam u balerinkama....mada sam čula da se preporuča mini potpetica (valjda misle na onu od cc 2cm) u trudnoći iza kičme, a više pete (visoke ili nedajbože štikla) iza 22tj nikako se ne preporuča tko si ne želi sredit kičmu...
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji