600kn mjesecno za bebu mi nije tesko dati kad se sjetim na kakve sve gluposti trosim kroz mjesec 😊
Mc Mouse, i ti si jedna od nas koje 14. idemo na pregled!
Nas će 4D pregled koštati 500 kn. S obzirom da do sada nismo išli privatnicima i nismo platili ništa, nije nam problem izdvojiti toliko.
Inače, i ja bih išla privatniku, ali navodno da kod nas u Puli nema kvalitetnih privatnika. U Poreču su najbolji privatnici, a malo mi je to daleko.
Belle, slažem se s tobom. Bacimo na svakakva sr*** novce mjesečno, pa zašto ne bi i na bebice?!
Giovi, drago mi je što je sve u redu! Hormoni su u pitanju. Drago mi je što to priznaješ, a ne k'o moja prijateljica što se non stop s dečkom svađala i za sve ga krivila, a najbolje od svega: MENE UOPĆE NE PUCAJU HORMONI!¨
Ali prežive ti dečki
Nekako otupe... hahahaha Inače i moja prijateljica je rekla da bi prvo sina htjela iz istih razloga kao i tvoja mama.
Kiki, nisi dobila puno u toliko tjedana! Super. I ja pazim što jedem i koliko jedem... S vremenom si dozvolim npr i slatko.
Ali jedem 4-5 puta dnevno, pa moguće da radi toga uspijem održati nekako tu kilažu. Danas mi je mama rekla da si uzmem sladoled ako mi se jede jer da kako su mi sladoled mogli zabraniti?!
Ujutro sam bila kod svojih i rekli su mi da osim trbuha nisam dobila ništa, s time da ni trbuh nije ogroman...
Veceeer svima
M@lena hvala na brizi 😘😘 ma osim toga stalno sam na poslu i onda kad dodem kuci sam sa J stalno
Sanjchi da da na glavnoj cesti kad ides prema gorici sa desne strane na izlazu iz Lekenika imamo krov ali ne i crjep on se za vikend stavlja heheh
Suncokretica ma biti ce vam super
Mi smo u komodi dobili kadu ona je jedino bezvezna bila nam 😂
Cure drago mi je da je svima pregled prosao super 😍😍😍
Hmmm...onda mozda to nije tvoja kuca...ovo je s lijeve strane kad idem u smjeru Zagreba..a s desne u smjeru Siska...al dobro, kad se preselis, negdje te tu mogu nac...pa se mozemo druzit
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretice, ja sam anomaly scan radila u 20.tj+3d. Tako me naručili u bolnici. Od 20.tjedna na dalje je najbolje...
Sanjchy, Violeta i Maca, sretno sutra na pregledu i javite nam se s novostima!
Barbs sta ti je tocno gledala na anomalyu? Neke mjere tj. velicinu organa ili?
Barbs sta ti je tocno gledala na anomalyu? Neke mjere tj. velicinu organa ili?
Mjerila je organe, plodnu vodu, ... Evo slikice nalaza.
Cure, drago mi je da je pregled super prosao svima! Sad su nam bebaci veliki 😊.
Sto se tice socijalnih/privatnih ginekologa, iskreno imam bolja iskustva sa socijalnom. Rekla sam svojoj doktorici, ako ju ikad premjeste u drugu ordinaciju ili ode privatno, da slobodno sa sobom ponese i moj karton. 😁 tesko bih se naviknula opet na nekog drugog.
Sortiraj odgovore
Najstariji