Stigla mi je dekica za malog od Ethereal-a, jako sam zadovljna izgledom, mekocom, dostavom i profesionalnoscu.
Netko je jednom stavio link od njih, ne mogu se sjetit tko pa zato pisem ovo

Ja bebu osjetim kroz cijeli dan. Na poslu me sutira po mjehuru 😂 sad trenutno miruje pa se javi predvecer i navecer.
Suncokretice, tvrdoglava neka beba kad se nece pokazat 😄

Yel vidim da si i ti bila danas, super da je sve dobro s bebicom. Nastoj se sto manje zivcirati i misli samo na svoju bebu. Kako god bilo ti i beba cete uvijek imati jedna drugu i njoj moras osigurati najbolje sto mozes, dakle sa sto manje stresa i zivciranja. 😘

Evo meeee....curke drago mi je da vam je sve super proslo... Yel pokusaj se posvetiti sebi jer ce na kraju sve biti super,vidjeti ces...
Mene ovi hormoni peru jako na nervozu i vec 5 dana se koljem sa dragim,koliko god znam da je za ono sto ja ludim kriv tako isto znam da je trenutno kriv ×638... htjela sam se vratiti doma ohladiti glavu na nekoliko dana ali doma imam radove oa ne mogu i zato sam i jucer i danas po cijeli dan na moru a i danas sam nakon ne z am koliko godina otisla u knjiznicu i uzela 2 knjige...i meni je vec bolje.. dok se ne vrati sa posla,vjerojatno
Sto se tice pregleda sve je super,tlak nizi,kilaza na +0.7kg,beba je bila jako mirna a spol nismo mogli vidjeti jer moj socijalac ima utz iz 2svj.rata. Dobila sam dozvolu za kupanje. Htio mi je raditi bris opet zbog te bakterije da vidi dali smo je rijesili ali nije mogao jer je zadnja vaginaleta bila preksinoc pa je jos bilo ostataka. Slj. Pregled je 21.6 i rekao je da ce me slati na taj anomaly test i iskreno ne mogu docekati jer to znaci da cu ici u bolnicu na bolji uzv i saznati spol...hehe...
Sto se tice babskih prica meni jos nitko nista nije komentirao. Ali mi je mama pricala kako je ona bas zeljela zeljela da joj prvo bude musko a sve ostalo da joj je bilo nebitno a razlog ja nikad nebi pogodila. Uglavnom razlog je zato sto ce najstariji stititi i cuvati svoje mladje sestre i bracu pa je bolje da je decko...
I mislim da je to to...

Stigla mi je dekica za malog od Ethereal-a, jako sam zadovljna izgledom, mekocom, dostavom i profesionalnoscu.
Netko je jednom stavio link od njih, ne mogu se sjetit tko pa zato pisem ovo
Ja sam stavila link.Vidim da svako malo imaju sve vise proizvoda.Super.Ja jedva cekam kad cu krenuti u kupnju.

Je li netko bio ovdje?
https://www.ponudadana.hr/4D-ultrazvuk-i-DVD-snimka-vase-bebe-uz-ukljucen-anomaly-scan-u-centru-grada-u-Ordinaciji-Djuric-pomocu-novog-i-kvalitetnog-Samsung-uredjaja-za-249-kn-30964_1
Čini mi se da je netko spominjao neku ponudu...

mene je 4D pregled skupa sa snimanjem na DVD ispao 500kn
Inače mi gleda svaki put na 4d ali ne snima (i traje kraće, samo par minuta UZV) plus vaginalni pregled i to bude 250-300, ovisi.

žena-majka-carica:)
Meni svaki put bude oko 600 kn, 4D ultrazvuk plus specijalisticki pregled... ali kao sto treca sreca kaze ne dobijem svaki put dvd, dobila sam u 12. i 16.tjednu dvd. Prije nije bilo smisla jer je beba bila premala.

Moj pregled je pomaknut sa 21.06. Na 14.06. Jer ipak idu na godišnji pa me sestra danas zvala....
4D 17.06. Sam otkazala. Nekako mi to previše zračenja.

Moj HZZO ginekolog ima 3D/4D i nikad mi ne naplati. I printa mi slikice :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji