Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    28. Svibanj 2017. 13:51

Cure evo mene sa plaze... otvorila sam sezonu suncanja!! ☺😊.
     Izdrzala sam 2h. Bila bi i duze al nikako se namjestit, trtica boli. I iznenadila sam se koliko ljudi ima vec. Bilo je i dosta trudnica..
    A sto se tice prijateljstva... pih.. sve poznato i prozivljeno..od nas 6 sto smo bile u ekipici, od kad sam se preselila, samo se sa 2 cujem i druzim bez obzira sto smo 500km udaljene. 

• M@lena
    28. Svibanj 2017. 13:56

Olaaa cure!
    Hej hej pa vi ste trudne! Nema negativnih misli/osjecaja, saaamooo pozitiva! Pustite te koje vas nerviraju! U zivotu ima predivnih stvari i sad je vrijeme da mislimo na njih! 😊
    Yel, nadam se da je decko razuman i da ce ubuduce pametnije. Skola i posao su sporedne stvari koje se mogu rijesiti. Vazan je vas odnos. Prvo poradite na njemu, da ucvrstite povjerenje i medjusobno postivanje. To je jako vazno za dijete kad dodje.
    I odite zivjeti odvojeno od tvojih i njegovih. Izgradite svoje gnijezdo i nek vam bude vazno da tu stvari funkcioniraju. Svatko ima pravo na drugu sansu. 
    Zelim vam svu srecu!

28. Svibanj 2017. 13:57

Ajme plaza...more....i ja bi.....sad sam bila vani, ajme kako je pripeklo...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    28. Svibanj 2017. 14:02

Suncokretica, izvrstan shopping! Bravooo! 😊
    Tako smo i mi u prvoj trudnoci u jednom danu kupili sve te skuplje stvarcice i bas smo bili presretni!
    Mi danas uzivamo! Muz radi rostilj za nas troje (odnosno cetvero), pa sam dobila slobodan dan sto se tice kuhanja. 😊
    Poslije cemo u setnju, odnosno trcanje za malenim i tak... 😊😚😚😚😚

luce <3
    28. Svibanj 2017. 14:18

Suncokretice hvala ti, puno si mi pomogla s opisom, vratila si mi vjeru u njih jer su mi se bas svidili njihovi modeli, sad jedva cekam otic u st da ih vidim uzivo 

luce <3
    28. Svibanj 2017. 14:19

M@lena

Olaaa cure!
    Hej hej pa vi ste trudne! Nema negativnih misli/osjecaja, saaamooo pozitiva! Pustite te koje vas nerviraju! U zivotu ima predivnih stvari i sad je vrijeme da mislimo na njih! 😊

Slazem se s tobom u potpunosti!!! Samo pozitiva 

28. Svibanj 2017. 16:00

M@lena,

Hvala ti ❤️

28. Svibanj 2017. 16:05

Cure,

Da li je kojim slucajem neka od vas isla na prekvalifikaciju i nasla posao po zavrsetku?
    Platila bih si za smjer 'dentalni asistent koji traje godinu dana + godinu dana se odradjuje staz nakon polozenih ispita. 
    Posto ne mogu nigdje naci iskustva, mozda bi neka od vas znala kakva je potraznja u toj grani medicine, da li je ordinacijama bitnija regularna skola za dentalnog ili se isto vrednuju i ucilista? 
    Pozdrav 😘

Suncokretica
    28. Svibanj 2017. 17:25

luce <3

Suncokretice hvala ti, puno si mi pomogla s opisom, vratila si mi vjeru u njih jer su mi se bas svidili njihovi modeli, sad jedva cekam otic u st da ih vidim uzivo

Nema na čemu. I netkoo je napisao da se sportski dio ne može sklopiti, ali može. Evo i video:
    https://www.youtube.com/watch?v=2Iz8SLI9fz4
    Danas smo se malo igrali s njima pa smo ih izvadili iz kutije i probali sami sklapati i rasklapati, vrlo je jednostavno i brzo smo pohvatali. A da ne pričam kak smo bili ponosni i kako su nam bila lijepa kolica kad smo ih sklopili i vozili 
    Eto preporučujem ti da ih odeš uživo vidjeti i nek ti pokažu bebetto i druge modele kako se sklapaju pa ćeš vidjeti razliku. Uživo je ipak bolji dojam 

luce <3
    28. Svibanj 2017. 17:26

Suncokretica

luce &lt;3

Nema na čemu. I netkoo je napisao da se sportski dio ne može sklopiti, ali može. Evo i video:
    https://www.youtube.com/watch?v=2Iz8SLI9fz4
    Danas smo se malo igrali s njima pa smo ih izvadili iz kutije i probali sami sklapati i rasklapati, vrlo je jednostavno i brzo smo pohvatali. A da ne pričam kak smo bili ponosni i kako su nam bila lijepa kolica kad smo ih sklopili i vozili
    Eto preporučujem ti da ih odeš uživo vidjeti i nek ti pokažu bebetto i druge modele kako se sklapaju pa ćeš vidjeti razliku. Uživo je ipak bolji dojam

Jooooj jedva cekam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.