Cure evo mene sa plaze... otvorila sam sezonu suncanja!! ☺😊.
Izdrzala sam 2h. Bila bi i duze al nikako se namjestit, trtica boli. I iznenadila sam se koliko ljudi ima vec. Bilo je i dosta trudnica..
A sto se tice prijateljstva... pih.. sve poznato i prozivljeno..od nas 6 sto smo bile u ekipici, od kad sam se preselila, samo se sa 2 cujem i druzim bez obzira sto smo 500km udaljene.
Olaaa cure!
Hej hej pa vi ste trudne! Nema negativnih misli/osjecaja, saaamooo pozitiva! Pustite te koje vas nerviraju! U zivotu ima predivnih stvari i sad je vrijeme da mislimo na njih! 😊
Yel, nadam se da je decko razuman i da ce ubuduce pametnije. Skola i posao su sporedne stvari koje se mogu rijesiti. Vazan je vas odnos. Prvo poradite na njemu, da ucvrstite povjerenje i medjusobno postivanje. To je jako vazno za dijete kad dodje.
I odite zivjeti odvojeno od tvojih i njegovih. Izgradite svoje gnijezdo i nek vam bude vazno da tu stvari funkcioniraju. Svatko ima pravo na drugu sansu.
Zelim vam svu srecu!
Ajme plaza...more....i ja bi.....sad sam bila vani, ajme kako je pripeklo...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretica, izvrstan shopping! Bravooo! 😊
Tako smo i mi u prvoj trudnoci u jednom danu kupili sve te skuplje stvarcice i bas smo bili presretni!
Mi danas uzivamo! Muz radi rostilj za nas troje (odnosno cetvero), pa sam dobila slobodan dan sto se tice kuhanja. 😊
Poslije cemo u setnju, odnosno trcanje za malenim i tak... 😊😚😚😚😚
Suncokretice hvala ti, puno si mi pomogla s opisom, vratila si mi vjeru u njih jer su mi se bas svidili njihovi modeli, sad jedva cekam otic u st da ih vidim uzivo
Olaaa cure!
Hej hej pa vi ste trudne! Nema negativnih misli/osjecaja, saaamooo pozitiva! Pustite te koje vas nerviraju! U zivotu ima predivnih stvari i sad je vrijeme da mislimo na njih! 😊
Slazem se s tobom u potpunosti!!! Samo pozitiva
Cure,
Da li je kojim slucajem neka od vas isla na prekvalifikaciju i nasla posao po zavrsetku?
Platila bih si za smjer 'dentalni asistent koji traje godinu dana + godinu dana se odradjuje staz nakon polozenih ispita.
Posto ne mogu nigdje naci iskustva, mozda bi neka od vas znala kakva je potraznja u toj grani medicine, da li je ordinacijama bitnija regularna skola za dentalnog ili se isto vrednuju i ucilista?
Pozdrav 😘
Suncokretice hvala ti, puno si mi pomogla s opisom, vratila si mi vjeru u njih jer su mi se bas svidili njihovi modeli, sad jedva cekam otic u st da ih vidim uzivo
Nema na čemu. I netkoo je napisao da se sportski dio ne može sklopiti, ali može. Evo i video:
https://www.youtube.com/watch?v=2Iz8SLI9fz4
Danas smo se malo igrali s njima pa smo ih izvadili iz kutije i probali sami sklapati i rasklapati, vrlo je jednostavno i brzo smo pohvatali. A da ne pričam kak smo bili ponosni i kako su nam bila lijepa kolica kad smo ih sklopili i vozili
Eto preporučujem ti da ih odeš uživo vidjeti i nek ti pokažu bebetto i druge modele kako se sklapaju pa ćeš vidjeti razliku. Uživo je ipak bolji dojam
Nema na čemu. I netkoo je napisao da se sportski dio ne može sklopiti, ali može. Evo i video:
https://www.youtube.com/watch?v=2Iz8SLI9fz4
Danas smo se malo igrali s njima pa smo ih izvadili iz kutije i probali sami sklapati i rasklapati, vrlo je jednostavno i brzo smo pohvatali. A da ne pričam kak smo bili ponosni i kako su nam bila lijepa kolica kad smo ih sklopili i vozili
Eto preporučujem ti da ih odeš uživo vidjeti i nek ti pokažu bebetto i druge modele kako se sklapaju pa ćeš vidjeti razliku. Uživo je ipak bolji dojam
Jooooj jedva cekam
Sortiraj odgovore
Najstariji