Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    28. Svibanj 2017. 12:13

Yel ako decko nema skolu neka upise ali najbitnije je da radi i ima primanja. Nemoj se udavati i nikakve takve ceremonije. Probajte skupa zivjeti ako ide super ako ne ide svako sebi i gotovo. Ti cuvaj sebe i svoje djete i ne sekiraj se zbog nicega radi svoje bebice. Ako je on posten i voli te dokazat ce ti. Svi mi grijesimo i nitko od nas nije savrsen. Samo ako jednom te slaze daj do znanja da drugi put ne prastas, da mu dajes drugu i posljednju sansu i da ovisi o njemu dali ce ju prokockat ili cijeniti. Drago mi je sto si samostalna i tako ostani. Zelim ti puno srece i zdravlja u zivotu. 😘
    Kolica su mrak...tocno takva se i nama svidaju 😊 Nisam skuzila dali si krevetic isto uzela i koja mu je cijena? Odlican je, taman i ladicu ima dole sto bih nama supet doslo.
    Mi danas idemo na rodendan kod muzevih necakinja pa on na utakmicu a ja na kavicu s prijateljicom. Cijeli dan cemo iskoristiti. A sad rucak zavrsavam 🤗😊😊

luce <3
    28. Svibanj 2017. 12:16

maca1510

luce &lt;3

Suncokretice bas si lip shoping obavila… Meni su isto bebeto kolica prekrasna, ali u splitu ih nisam mogla nac… Onda mi je jedna pridavacica rekla kao da ta bebeto kolica nisu nesto pa me malo poljuljala….Ti kazes da su dobra?

Ja sam ti jucer gledala bebeto kolica , imas ih u primi 3. Ja sam isto htjela njih al kad sam stala pokraj njih ucinila su mi se preeeeogromna, kao da traktor vozim a ne kolica. I da nisam uopce mala,imam 177 cm pa su mi se opet ucinila preogromna kao da nebi s njima mogla svugdje,pogotovo po Splitu u kojem znamo kakvi su nogostupi. Malo sam se razocarala jer sam bas htjela ta kolica. Jedan par ispred mene ih je isto gledao (ima vise vrsta bebeto kolica) i istu stvar su komentirali. Mozda je samo stvar navike…neznam…

Hvala ti...meni su se na slikama strasno svidila njihova 3 modela, a nisam ih uspila vidit... Bas cu ih pogledat sljedeci put kad budem u st...a negdi sam procitala da kad se sklapaju da se sportsko sjedalo mora odvojit pa mi to zvuci ne prakticno i da zauzima puno mjesta u gepeku

barbs
    28. Svibanj 2017. 12:23

Violeta, lijepo se provedi/te! 
    Meni dolaze sutra prijateljice da napravimo poklon za djevojačku.

Ovako nešto ćemo napraviti!
    Ovako nešto ćemo napraviti!

Moje su se cure jako, jako potrudile oko svega... i kuma i ostale... 
    I baš mi dođe da kažem da me briga za tu djevojačku u subotu jer da ako se ne trudi kuma, zašto bi nas 5 ostale trebale trčkarati i truditi se... ali onda mi bude žao te prijateljice... 

28. Svibanj 2017. 12:26

violeta1
    Hvala od ❤️😘

violeta1
    28. Svibanj 2017. 12:35

barbs

Za sada samo nas 3, pa se nadam da će i druge cure na dan djevojačke dovršiti… Ja ne mogu vjerovati kako neke osobe misle samo o sebi i briga ih za druge… Problem im je naći se 10ak minuta da to napravimo… Znaći, prestrašnooo!!!Stvarno sam ljuta… i ta njena kuma… kaže da se mi s time pozabavimo jer ona nema vremena… a samo da se sve nađemo i pola sata prije djevojačke bi to bilo riješeno… Strašno… Prestrašno…
    Moje su se cure jako, jako potrudile oko svega… i kuma i ostale…
    I baš mi dođe da kažem da me briga za tu djevojačku u subotu jer da ako se ne trudi kuma, zašto bi nas 5 ostale trebale trčkarati i truditi se… ali onda mi bude žao te prijateljice…

To mi je poznato, uvijek netko se trudi a netko dode na gotovo. Nisi pametna sta raditi u takvoj situaciji. Ocito kumi nije stalo, a iskreno i moja kuma za moje svatove i djevojacku dosla je na gotovo i nit je pomogla nit nista. Druge prijateljice su mi pomagale. Al kuma je osoba kad njoj treba nek se skace a meni ko me sljivi. Ona se bila rastala (u braku 3mj je bila) i poslije rastave smo se bas zblizile 3 godine na dan 100poruka, stalno bile skupa, moj muz je vec ludio. Da bih ona nasla decka i u 8mj vidjele smo se svega 6 puta a cule mozda nekih 10 puta. I to je ono dok imam decka tko te j... a kad nemam najbolja si mi. Al eto bila sam glupa i nasjela al sad makar znam za ubuduce. Naravno u njenim ocima sam ja kriva, a ja ostala gdje jesam i s kim jesam uvijek, a ona je nasla decka i posao i ja se onda promjenila. Ma...bila sam uff ljuta al sam se ohladila. Nek joj je sretno, al meni plakat niti na kakvu moju pomoc ne mora racunati. 
    Uf jesam se raspisala. 

barbs
    28. Svibanj 2017. 13:00

Neka si se ti raspuhala, Violeta!
    Nikada mi neće biti jasno kad se netko tako ponaša... Ajde kad si klinac od 16 godina, pa se zatelebaš k'o budala i ne treba ti nitko, ali se trudim svaki dan držati u kontaktu sa prijateljicama i vidjeti se koliko mogu kroz tjedan...
    Ma i ta prijateljica koja se udaje je takva da bi htjela doći sve na gotovo. Ja nisam ništa smjela planirati oko djevojačke. Nisu mi dale. Pogotovo ne kuma. Što ima i logike jer na kraju krajeva, to je iznenađenje za mladu...
    Ali baš kako si ti napisala, nisi uopće pametan što učiniti u toj situaciji... Bilo bi nam krivo da se razočara, al' kad pomislim da nam se kuma po 2 mjeseca ne bi javljala, a mi joj 100000 ideje dale... ona nama u zadnji čas kaže planove kao npr: mislila sam tu i tu temu... 3 tjedna prije djevojačke? a ni ne zapita se da li netko ima novaca kupiti odjeću kakvu je ona isplanirala... Svakako smo se snašle, ali došlo nam je da joj se ne javimo do dana djevojačke kad nas je već ignorirala... Naravno, onda mi glupe kakve jesmo, popustimo jer nam bude prijateljice žao... 

Suncokretica
    28. Svibanj 2017. 13:22

Luce, jako puno foruma sam proučavala i svi koji ih imaju ih hvale pa vjerujem da smo dobro investirali i da ćemo biti zadovoljni, ne znam zašto bi ta prodavačica tako nešto rekla, možda oni nemaju ta kolica pa želi prodati njihova. U babylandu je bio veliki izbor kolica, ali kad smo sve pogledali i isprobali kako se sklapaju i što sve imaju, definitivno su nam Bebetto bila najbolja. Tako je jednostavno rukovati s njima. A i na prvi dojam djeluju kvalitetna, barem koliko sam uspjela opipati. 

Eurocart su već kompliciranija za izvaditi npr košaru. Moraš istovremeno dizati košaru s djetetom i stiskati nešto s obje strane, ja sam visoka pa sam to nekak i izvela, ali nije baš bilo jednostavno. Ne daj Bože da mi opadne košara s djetetom dok se to svaki dan stavlja i miče. A Bebetto prvo stisneš i onda lijepo gore imaš ručkicu i slobodne ruke pa nosiš samo košaru, ne mučiš se sa 2 radnje istovremeno, a ima i puno drugih jednostavnih opcija u odnosu na ostala kolica, tipa magnetiće umjesto gumbića za kopčanje. Sjenilo iznad košare začas spustiš ili digneš, na ostalima je morala držati 2 gumbića s obje strane a onda netko to mora pomaknuti. Evo žena koja radi tamo i svako malo to demonstrira se ipak više namučila s drugim kolicima, a Bebetto je začas sklopila i rastavila,  zaista jednostavna kolica, a to je nama jako bitno. 
    A da ne pričam o tome da su mi definitvno najljepša i prva su mi upala u oko 
    Imaju oni i webshop pa preko njih možeš naručiti, a imaš i onu stranicu dječjakolica.eu. Mi smo uzeli na gotovinu i učlanili se u klub pa smo dobili 15% popusta... Htjeli smo sve vidjeti i probati uživo i eto došli kupiti druga, a uzeli na kraju ipak Bebetto hehe
    Ako se odlučiš za njih, bilo koji model, vjerujem da ćeš biti jako zadovoljna!
    Što se tiče veličine, sva u tom dućanu su bila velika u odnosu na kolica u kojima smo mi bili kao klinci, ali između sveg izbora, nije mi bila neka razlika u veličini iskreno. Danas su sva kolica po meni glomazna. Ali i ja sam visoka 180 pa meni to nije preveliko, a i nije mi djelovalo veliko dok sam ih gurala po dućanu. Najbolje da odete probati uživo...

Suncokretica
    28. Svibanj 2017. 13:22

violeta, uzeli smo i komodu i krevetić, istrošili se jučer, sad mirujemo 3 mjeseca haha 
    Krevetić smo baš uzeli zbog ladice jer nam treba, inače je 1600 kn u bebenova ili bambino dućanu i dugo drži tu cijenu svugdje, u bubamari mu je puna cijena 1350, do 1.6. imaju popust na krevete i madrace pa smo ga platili 1080 kn 
    Komoda je 1500, a na popustu 1300 kn. Tražili smo neku s više ladica za robicu i kadicom

28. Svibanj 2017. 13:28

violeta1

barbs

Za sada samo nas 3, pa se nadam da će i druge cure na dan djevojačke dovršiti… Ja ne mogu vjerovati kako neke osobe misle samo o sebi i briga ih za druge… Problem im je naći se 10ak minuta da to napravimo… Znaći, prestrašnooo!!!Stvarno sam ljuta… i ta njena kuma… kaže da se mi s time pozabavimo jer ona nema vremena… a samo da se sve nađemo i pola sata prije djevojačke bi to bilo riješeno… Strašno… Prestrašno…
    Moje su se cure jako, jako potrudile oko svega… i kuma i ostale…
    I baš mi dođe da kažem da me briga za tu djevojačku u subotu jer da ako se ne trudi kuma, zašto bi nas 5 ostale trebale trčkarati i truditi se… ali onda mi bude žao te prijateljice…

To mi je poznato, uvijek netko se trudi a netko dode na gotovo. Nisi pametna sta raditi u takvoj situaciji. Ocito kumi nije stalo, a iskreno i moja kuma za moje svatove i djevojacku dosla je na gotovo i nit je pomogla nit nista. Druge prijateljice su mi pomagale. Al kuma je osoba kad njoj treba nek se skace a meni ko me sljivi. Ona se bila rastala (u braku 3mj je bila) i poslije rastave smo se bas zblizile 3 godine na dan 100poruka, stalno bile skupa, moj muz je vec ludio. Da bih ona nasla decka i u 8mj vidjele smo se svega 6 puta a cule mozda nekih 10 puta. I to je ono dok imam decka tko te j… a kad nemam najbolja si mi. Al eto bila sam glupa i nasjela al sad makar znam za ubuduce. Naravno u njenim ocima sam ja kriva, a ja ostala gdje jesam i s kim jesam uvijek, a ona je nasla decka i posao i ja se onda promjenila. Ma…bila sam uff ljuta al sam se ohladila. Nek joj je sretno, al meni plakat niti na kakvu moju pomoc ne mora racunati.
    Uf jesam se raspisala.

Violeta, poznata mi ta situacija..dobre smo si..al sad imam decka pa ko te je....ja sam se sa svojom bivsom najboljom prijateljivom razisla upravo zbog toga. Promjenila se, i to uzasno, stalno je lagala, tajila nrsto, ostavljala me na cjedilu kad bi imale dogovor..i onda je to puklo...a ja sam ispala kriva. Sad se vidimo tu i tamo, radi u ducanu u koji idem, pa ono..kad naletim na nju...bok, bok i to je to...tuzno je da se takva prijateljstva raspadaju zbog necega sto nije vrijedno. Ali ja sam iz svega toga izvukla pouku da mi je boljr bez nje u zivotu nego s njom...zalosno ali istinito...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

28. Svibanj 2017. 13:31

A kad smo se srele nema dugo i rekla sam joj da sam trudna, reakcija je bila grozna: "stvarno? Ne mogu vjerovat"... u smislu Ne mogu vjerovat da ste jos uvijek skupa....mislim ono...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.