Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    19. Svibanj 2017. 15:47

Dolores123

Da kužim, ali meni je mja dr rekla da će mi napraviti nalaz uzv, vjerojatno če sve mjeriti i da s njim idem u petrovu.Pitam, jer su mi neke cure rekle da kao oni to ne priznaju.Pa sad ja neznam, ne vjerujem da bi me moja dr slala tamo s nalazom koji ne priznaju.

Možda će onda tebi izvaditi samo krv pa ćeš to nositi u laboratorij. Meni nije ništa mjerila nego samo uputila tamo pa su oni sve tamo pogledali. A sad dal prihvaćaju nalaz ili ne, to ne znam jer nisam nosila takav nalaz nego samo ove "klasične". Ti budi spremna na ponovni uzv ako ti kažu, brzo je gotovo 

19. Svibanj 2017. 16:09

Nema dugo netko je postavio pitanje vezano za temu....
    https://klokanica.24sata.hr/beba/mama-poslije-poroda/kako-se-vagina-mijenja-nakon-poroda-2659

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    19. Svibanj 2017. 16:38

To smo bas komentirale da, trebalo bi radit kegelove vjezbe mada ni one cuda ne mogu napravit nakon sta rodis dijete od 4,5 kg

žena-majka-carica:)

barbs
    19. Svibanj 2017. 17:05

Mah, upravo tako.. Sestra me ružno gledala kad sam ju pitala ako se računa da sam prije pregleda ručala jer kao fol izmišljam, a danas smo doma komentirali kako vjerujem svojoj vagi 
    Ja jedva čekam da krenemo s gradnjom stana (ali već vidim da će potrajati!) i da se i ja igram s uređenjem!  
    Inače, kombinirati test: pregled uvz + krv... 

barbs
    19. Svibanj 2017. 17:06

Sanjchy, baš vam je lijepo 

• Dena1009
    19. Svibanj 2017. 17:10

sretna

Dena1009

barbs

Ma znam ali svejedno si me izguštirala! hahaha
    AJMEEEEE, DIVNA KUHINJAAAA!!!
    Da, da… ja sam ona na prehrani… Al' iskreno ja ne znam otkud njima 8 kg više… Jutros se vagala i imala 4 kg manje od onoga što su rekli i sada kao fol da sam već u 3 dana toliko kg izgubila?! ZNAĆI, NEMOGUĆEEEEE!!!

Ja sam se danas ujutro vagala doma, imala sam 62kg, poslje sam isla na pregled, izvagala me 64,7kg, a samo sam lagano doruckovala između..neznam kojoj da vjerujem 😏

Pa svojoj vagi vjeruj. Normalno da ces nakon jela imat vise kg. To ti nisu prave kile.

Kao sto sam rekla, ujutro, na taste, bez robe, to ti je prava kilaza

Sve je to ok, al po ovome ispada da 1kuhano jaje, 4snite cajne i snita razenog kruha naprave razliku od 2, 7 kg... 🤔 ma i nije mi tolko to vazno dok je sve u redu, kolko su mi te razlike smijesne 🙄

url=https://lilypie.com]

• sretna
    19. Svibanj 2017. 17:12

Dena1009

sretna

Dena1009

barbs

Ma znam ali svejedno si me izguštirala! hahaha
    AJMEEEEE, DIVNA KUHINJAAAA!!!
    Da, da… ja sam ona na prehrani… Al' iskreno ja ne znam otkud njima 8 kg više… Jutros se vagala i imala 4 kg manje od onoga što su rekli i sada kao fol da sam već u 3 dana toliko kg izgubila?! ZNAĆI, NEMOGUĆEEEEE!!!

Ja sam se danas ujutro vagala doma, imala sam 62kg, poslje sam isla na pregled, izvagala me 64,7kg, a samo sam lagano doruckovala između..neznam kojoj da vjerujem 😏

Pa svojoj vagi vjeruj. Normalno da ces nakon jela imat vise kg. To ti nisu prave kile.

Kao sto sam rekla, ujutro, na taste, bez robe, to ti je prava kilaza

Sve je to ok, al po ovome ispada da 1kuhano jaje, 4snite cajne i snita razenog kruha naprave razliku od 2, 7 kg… 🤔 ma i nije mi tolko to vazno dok je sve u redu, kolko su mi te razlike smijesne 🙄

Ako mislis da ti vaga nije tocna, kupi neku bolju. Mi smo uzeli neku boschovu za koju su nam rekli da tocniju vagu nismo mogli kupit 😂

treca_sreca
    19. Svibanj 2017. 17:13

Koliko ja znam vage rade na temelju mjerenja pritiska sile....dakle m×g mjere a ovo g je ipak varijabilno....nije svugdje ni skroz isti g. Ako cemo vec bit picajzle ;)

19. Svibanj 2017. 18:08

barbs

Sanjchy, baš vam je lijepo

Hvala 😉
    Sva sreca pa imamo velike kosilice koje su teske pa ih ja ne mogu gurat pa decki kose vocnjak😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    19. Svibanj 2017. 18:27

I okolni vocnjak je vas? Bas je lijepo sve skupa. Imate prostora za igru....puno je ljepse i lakse odgajati djecicu kad imate neku okucnicu. U stanu u gradovima djeca, pogotovo muskici i ova " malo zivlja" pobjesne....a ne mozes uvijek s njima bit u setnji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.