a ovako nesto?? obicna kadica i ulozak koji mogu izvadit kad bebica malo naraste
a ovako nesto?? obicna kadica i ulozak koji mogu izvadit kad bebica malo naraste
Ak ti ulozak nece smetat, zasto ne! Meni nije uopce trebao taj ulozak npr.
Kako ste osjetile prve pokrete bebe?
Ja sam zadnjih dana počela osjećati kao neko pucketanje u trbuhu, onako dosta brzo. Teško mi je razlučiti dal su to crijeva ili beba haha. Prije trudnoće mi se crijeva nisu baš tako micala, al sad je sve u stisci pa sam mislila da je možda od toga, a sad razmišljam jel to možda beba… Nije to udarac, nego baš kao da mi neki balončići brzo pucketaju u trbuhu, ajme opisa
Jučer je prema leđima, danas prema trbuhu, javlja se možda 2-3 puta dnevno…
Meni u knjizici pise da je posteljica otraga i prvi put sam prekjucer osjetila i evo danas nakon dorucka opet. Meni je najvise osjecaj kao da mi je nesto otpalo unutra i vrti se hahahaha Cak imam osjecaj da se u tom trenu trbuh malo zgrci. Meni ti pokreti ne sjedaju bas najbolje, nekako me smuci. Mada je dobar osjecaj, iako jako cudan.
I sada sam napipala rukom maternicu i prstima ju piknula malo par puta, kad vraca beba udarce, migolji ce hahahaha Izgleda da ne voli da ju se dira nakon sto se najedemo 😂❤
mislila sam taj ulozak dok je beba jos mini.. da imam obje ruke da kupanje a ne da joj jednom moram drzat glavicu a drugom kupat..mozda mi bude lakse,. bar sam si ja to tako zamislila.
mislila sam taj ulozak dok je beba jos mini.. da imam obje ruke da kupanje a ne da joj jednom moram drzat glavicu a drugom kupat..mozda mi bude lakse,. bar sam si ja to tako zamislila.
Ne znam kolko.je taj ulozak siguran da je uopce ne pridrzavas..to ce ti rec neka koja ga je koristila 😊
Ulozak sa slike mi ne pari ergonomski uopce...
Inace je stokke precijenjen i nakon probitka na podrucju kolica poceli su izbacivat svasta na trziste, za lovu kojom vise naplacuju ime i "moderni dizajn" (meni konkretno ovaj bas i nije nesta...mada to je stvar osobnog izbora) a ne prakticnost.
Uguglaj ok baby bath support, protuklizan je i savrseno drzi kicmicu bebe....jedina mana je sto je do 8kg. Doduse moj je malac vrlo brzo to dosegao a druga djeca tu kilazu dosegnu oko 6mj kad vec ionak napol cvrsto sjede sami
žena-majka-carica:)
Ja imala.ovakvu i super sam zadovoljna.. Taj ulozak me spasija dok je on bio skroz mini ..onako bez uloska bi bila smotana sva haha
Ne znam kolko.je taj ulozak siguran da je uopce ne pridrzavas..to ce ti rec neka koja ga je koristila 😊
Nas podlozak je bio toliko siguran da sam ga ja nekad stavljala u nj na suhom na parketu....cisto da ga drzi tako poluuzdigutog da gleda okolo. Sad sam van ali bas cu naci fotku kad dodjem doma za komp.
žena-majka-carica:)
Ulozak sa slike mi ne pari ergonomski uopce…
Inace je stokke precijenjen i nakon probitka na podrucju kolica poceli su izbacivat svasta na trziste, za lovu kojom vise naplacuju ime i "moderni dizajn" (meni konkretno ovaj bas i nije nesta…mada to je stvar osobnog izbora) a ne prakticnost.
Uguglaj ok baby bath support, protuklizan je i savrseno drzi kicmicu bebe….jedina mana je sto je do 8kg. Doduse moj je malac vrlo brzo to dosegao a druga djeca tu kilazu dosegnu oko 6mj kad vec ionak napol cvrsto sjede sami
ulozak sa slike je samo primjer...jedino sto sam nasla na netu.. samo za primjer da znate o cem pricam
proguglam ok baby support pa pogledam
I svi su stalci sklopivi
Ima i koji nisu, ja sam konacno nasla jeftiniji ( tu se cijene krecu oko 100€ kadica + stalak) al nije bio sklopiv pa sam odustala jer bi mi morao stajat usred kupaone.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji