Bok cure,ja tek sad do mobitela jer mi je mala cili dan cendrava.
Tea I ja radam u Splitu, sljedeci pregled 2.6.
Mrs Besic ja umorna, pod mucninama al,na stajanja. Ova moj priljepak mi ne da mira.
Trudnicke majice i haljine su mi jos prevelike a moja roba premala 😩 jedva cekam da zatopli da mogu u haljinicama van jer me jedino to ne steze. I jedva cekam da mi se trbuh pocne lagano zaokruzivati tako da mogu u ducanu imat prednosti hehe, ovak mi je grozno, trudna sam, a jos se ne vidi 😉 Ja ne znam za vas, al evo ja sam u drugom tromjesecju i kazu da bi sad umor trebao nestati al meni nije, i dalje se nakon bilo kakve aktivnosti osjecam iscrpljeno i moram leci
Ja se ne umaram bas. Jedini problem koji imam je da kad dugo stojim na mjestu mi noge listanu onako jako nemirne, to me izluduje. Ako se krecem, nema problema
Kucni poslovi... mogu sve ali punoo lakse, brze se umaram. Trudim se sve raditi jer mi i godi a i osjecam se bolje.
M@lena hvala na savjetu, super da su svi dobri doktori.
Mi smo evo bas s rostilja od frendova koji imaju macku, to je kucna maca no imaju dvoriste pa nekad ide i van. Inace volim zivotinje ali me sada u trudnoci malo plase, pogotovo mace zbog toxoplazme. Znam da je najveca opasnost njen izmet, ali sto je s dlakama? Neizbjezno je da dlaka ima posvuda pa me zanima u kolikoj smo opasnosti mi koji smo povremeni gosti? 🤔 Inace sam testirana na toxo u pocetku trudnoce i negativno je.
Ja sam prvu trudnocu, cilu, provela s dvi macke u kuci..i cistila im pijesak svakodnevno.. Nevirujen da mi moze bit nesto od macke.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
jedva cekam da mi se trbuh pocne lagano zaokruzivati tako da mogu u ducanu imat prednosti hehe, ovak mi je grozno, trudna sam, a jos se ne vidi 😉
meni je ovo bilo najgore u prvoj T, kad mi se zbog mršavosti trbuh tek počeo ispupčavati oko 19tj....onaj najgori period mučnina kad sam jedva stala na nogama, kad bih se vozila u busu i sl - nitko nije kužio da sam trudna, a glupo je ić okolo i govorit ljudima da bi ti se trebali dignut jer si eto trudna i slabo ti je....koma
Zato me sad u ovoj nisu mogli pobrkat, već od 12tjedna se vidilo da je to to
žena-majka-carica:)
gdje li nam je sad mladenka naša....u mislima smo s tobom barbs
žena-majka-carica:)
gdje li nam je sad mladenka naša….u mislima smo s tobom barbs
I sa sam bas pomislila na nju!!! 😁 cut cemo sutra sve. Samo se nadam da su pobjegli od kise jer evo kod mene pljusak.. a i za pulu su rekli da ce padat...
Ps ja imam 4 mace. Ako je njihova maca kucna i povremeno ide van i ima lijepu dlaku i normalan tek nemas brige.
Ja znam da je neka moja maca bolesna cim odbija hranu. A to se desi 1x u 3 god. Vise je panika ako se posora sa nekom lutalicom i ima ranu pa se to inficira doslovno preko noci...
Sortiraj odgovore
Najstariji