Jutro, jeste li imate problema s candidom u trudnoci? Unazad 2..3 dana sam primjetila iscjedak..sve lici na to.Dugo mi je cekati 15.i pregled..sto napraviti?
Jedi manje secera i kupi si acidosalus jogurt.
1 litra u apoteci preko 100kn. Popij ga i smanjit ces ju u cijelom tijelu...ja sam taj jogurt probioticki pila radi crijeva i primijetila da mi je smanjio gljivice i na noktima na nogama a stvarno su tvrdokorne. Skodit ne moze, i za crijeva je melem!
žena-majka-carica:)
i_me,
eto mn se juce prvi put to desilo,ali se nisam prestrasila jer sam cini mi se vec ovdje na forumu citala da je to ok.. :D
tea,nadajmo se da ce i kod tebe vec jednom da prodje,pa da i ti uzivas maximalno..
zaista,prelijep sunacan dan.. ja cekam dragog sa posla (nazalost,danas je morao da radi) pa cemo onda u jednu duugu stenjicu i malo da uzivamo.. :D
M@lena hahaa da! 😁 Gledala sam jutros za sv. Duh za trudnicki tecaj i nesto spominju da odabires doktora, a ja ne znam ni jednog gore. Ima neki za preporucit? Mislila sam se narucit sada u 6. Mj.
Barbs neka je sa srecom! 🍾🎂❤
Mene je porodio dr Vasilj i on mi je odlican, iako nisam imala losa iskustva ni s jednim, pa koga god odaberes neces pogrijesiti. Cula sam i za Blagajica (mislim da je tako prezime) da je odlican. Ja bih da me se pita odabrala dr Vasilja.
Treca sreca...puno hvala na savjetu! 😊 Svakako cu otici do ljekarne potraziti!
Evo samo da javim moj sljedeci pregled je 1.06 , a rodit cu u Splitu 😀
Barbs sretno danas i uzivajteee😀😀
url=https://daisypath.com]
Drage moje cure :) zanima me kakve ste s kućnim poslovima? Ja danas i sutra imam neke goste, suprugu mi rođendan, i stvarno ja jedva. Što inače poradim za sat-dva, danas radim od 9 od kako sam ustala. Malo poradim, pa malo legnem. Stvarno mi je teško, još mi i suprug pomaže a opet nisam sve završila i premorena sam. Još nemam ni stomaka nisam se ni udebljala ništa, kako će mi tek biti kasnije :D
Drage moje cure :) zanima me kakve ste s kućnim poslovima? Ja danas i sutra imam neke goste, suprugu mi rođendan, i stvarno ja jedva. Što inače poradim za sat-dva, danas radim od 9 od kako sam ustala. Malo poradim, pa malo legnem. Stvarno mi je teško, još mi i suprug pomaže a opet nisam sve završila i premorena sam. Još nemam ni stomaka nisam se ni udebljala ništa, kako će mi tek biti kasnije :D
Bit ce ti stalno tako 😁
Ja se osjecam ko da mogu trcat maraton a ubiti ne mogu nist. Nakon pol sata se umorim. Malo spremam,malo sjedim.. radim sve po kuci osim spremanja kupatila. To muz spremi jer mi smetaju kemikalije. Uglavnom... kad se umoris,stani i odmori.. nemoj se forsirat samo.
U tom razdoblju je i meni bilo ajme! Dosla bih s posla i cetveronoske do kauca da legnem... umor je poznati simptom prvog tromjesecja trudnoce. Kad udjes u 4.mj bit ce lakse, barem je meni. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji