Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    06. Svibanj 2017. 12:17

Lorelai

Jutro, jeste li imate problema s candidom u trudnoci? Unazad 2..3 dana sam primjetila iscjedak..sve lici na to.Dugo mi je cekati 15.i pregled..sto napraviti?

Jedi manje secera i kupi si acidosalus jogurt. 
    1 litra u apoteci preko 100kn. Popij ga i smanjit ces ju u cijelom tijelu...ja sam taj jogurt probioticki pila radi crijeva i primijetila da mi je smanjio gljivice i na noktima na nogama a stvarno su tvrdokorne. Skodit ne moze, i za crijeva je melem!

žena-majka-carica:)

dzenny
    06. Svibanj 2017. 12:24

i_me,
    eto mn se juce prvi put to desilo,ali se nisam prestrasila jer sam cini mi se vec ovdje na forumu citala da je to ok.. :D
    tea,nadajmo se da ce i kod tebe vec jednom da prodje,pa da i ti uzivas maximalno..
    zaista,prelijep sunacan dan.. ja cekam dragog sa posla (nazalost,danas je morao da radi) pa cemo onda u jednu duugu stenjicu i malo da uzivamo.. :D

• M@lena
    06. Svibanj 2017. 12:30

Kiki156

M@lena hahaa da! 😁 Gledala sam jutros za sv. Duh za trudnicki tecaj i nesto spominju da odabires doktora, a ja ne znam ni jednog gore. Ima neki za preporucit? Mislila sam se narucit sada u 6. Mj.
    Barbs neka je sa srecom! 🍾🎂❤

Mene je porodio dr Vasilj i on mi je odlican, iako nisam imala losa iskustva ni s jednim, pa koga god odaberes neces pogrijesiti. Cula sam i za Blagajica (mislim da je tako prezime) da je odlican. Ja bih da me se pita odabrala dr Vasilja.

• M@lena
    06. Svibanj 2017. 12:31

Barbs, uzivajteeee! Sretno! 😁😘😘

• Lorelai
    06. Svibanj 2017. 12:41

Treca sreca...puno hvala na savjetu! 😊 Svakako cu otici do ljekarne potraziti!

maca1510
    06. Svibanj 2017. 13:05

Evo samo da javim moj sljedeci pregled je 1.06 , a rodit cu u Splitu 😀 
    Barbs sretno danas i uzivajteee😀😀 

url=https://daisypath.com]

Mrs. Bešić
    06. Svibanj 2017. 15:40

Drage moje cure :) zanima me kakve ste s kućnim poslovima? Ja danas i sutra imam neke goste, suprugu mi rođendan, i stvarno ja jedva. Što inače poradim za sat-dva, danas radim od 9 od kako sam ustala. Malo poradim, pa malo legnem. Stvarno mi je teško, još mi i suprug pomaže a opet nisam sve završila i premorena sam. Još nemam ni stomaka nisam se ni udebljala ništa, kako će mi tek biti kasnije :D

• sretna
    06. Svibanj 2017. 16:10

Ajme ne mogu docekat srijedu i pregled!!!

I_me
    06. Svibanj 2017. 16:47

Mrs. Bešić

Drage moje cure :) zanima me kakve ste s kućnim poslovima? Ja danas i sutra imam neke goste, suprugu mi rođendan, i stvarno ja jedva. Što inače poradim za sat-dva, danas radim od 9 od kako sam ustala. Malo poradim, pa malo legnem. Stvarno mi je teško, još mi i suprug pomaže a opet nisam sve završila i premorena sam. Još nemam ni stomaka nisam se ni udebljala ništa, kako će mi tek biti kasnije :D

Bit ce ti stalno tako 😁
    Ja se osjecam ko da mogu trcat maraton a ubiti ne mogu nist. Nakon pol sata se umorim. Malo spremam,malo sjedim.. radim sve po kuci osim spremanja kupatila. To muz spremi jer mi smetaju kemikalije. Uglavnom... kad se umoris,stani i odmori.. nemoj se forsirat samo.

• M@lena
    06. Svibanj 2017. 16:58

Mrs. Bešić

U tom razdoblju je i meni bilo ajme! Dosla bih s posla i cetveronoske do kauca da legnem... umor je poznati simptom prvog tromjesecja trudnoce. Kad udjes u 4.mj bit ce lakse, barem je meni. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.