Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Svibanj 2017. 09:30

Dobro jutro, mamiceee! 
    Lijepi su vam trbuščići!!! 
    Tea, baš je velikiii!!!! 

I_me
    06. Svibanj 2017. 09:39

barbs

Dobro jutro, mamiceee!
    Lijepi su vam trbuščići!!!
    Tea, baš je velikiii!!!!

Barbs today is the day!!!!! 😍😍😍😍

Suncokretica
    06. Svibanj 2017. 09:51

Brandnew

Cure da vas pitam ste imale smeđi iscjedak u trudnoci? Meni se opet pojavio. Bilo mi je prije nekih 3-4 tjedna sad opet. Pijem duphaston i mirujem al ide mi tako na zivce,isprepadam se kad ga vidim. Nemam bolove,i on mi se pojavi dok sam na wc-u tako da neznam koliko ce Trebat da se očisti sobzirom da lezim manje vise cijelo vrijeme. Bila na pregledu prije tjedan dana sve je bilo uredu pa sad čekam da prodje bar 10 dana da odem opet na pregled jer ne žele toliko često prčkat po meni.

Jesi li ti imala hematom, ako dobro pamtim? Ako jesi znači da se "čisti", nekud mora otići... Može bit i od ciste koja je pukla, a čim je smeđa krv znači da je stara i mislim da nemaš razloga za brigu. Ja sam imala hematom i još uvijek mi se tu i tam pojave smeđi tragovi, al sam se već navikla i ne brinem se. Ide mi na živce što nikako da stane već 3 tjedna, al ako ginekolozi kažu da će se to cijediti i da je normalno, onda im treba vjerovati... Često daju progesterone, ja koristim utrogestan. Al ti za svaki slučaj pitaj ginekologa 
    sanjchi , Tea, sretna baš vam je lijep trbuh!  Svakome različite veličine, fascinantno...
    sanjchi, ja imam nekad ta pikanja, al mislim da je to normalno, sve se prilagođava i rasteže, valjda hehe...
    barbs, sretno danas, uživajte maksimalno 
    Ja sam si uslikala trbuh i kako mi je samo donji dio napuhan malo, tako izgleda kao da sam se zdebljala pa ga neću ni stavljati da se ne osramotim. Nije to onaj pravi trudnički. Kad će se više lijepo zaokružiti?? 

I_me
    06. Svibanj 2017. 09:57

Suncokretica meni se pupa pocela lijepo kruziti u 14-15tjednu. U 16 t je bas bio trudnicki. 
    Jos malo pa ces se sepuriti kao paunica i pokazivati svu svoju raskos 😊, kao i mi kojima se vec vidi. 😊

Tejuska♡
    06. Svibanj 2017. 10:00

Barbs SRETNOOO DANAAAAS ♡♡♡♡ 
    Sanjchi fala bas si me utjesila 😂😂😂
    Suncokretica biti ce jos malo ne brini sve smo mi razlicite ♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Lorelai
    06. Svibanj 2017. 10:22

Jutro, jeste li imate problema s candidom u trudnoci? Unazad 2..3 dana sam primjetila iscjedak..sve lici na to.Dugo mi je cekati 15.i pregled..sto napraviti?

barbs
    06. Svibanj 2017. 10:24

HVALAAAAA, CURKE!!! 

barbs
    06. Svibanj 2017. 10:24

Lorelai, ja sam imala i dobila vaginalete ! 

• sretna
    06. Svibanj 2017. 10:27

Barbs,uzivajte danas! 😊

U prvoj t mi se zaokruzio tek nakon 6 mj trudnoce 😂 sada ce ranije cini mi se

luce <3
    06. Svibanj 2017. 10:46

Barbs sretno vam!!!! Uzivajte danas!!!! 🎂🎂🎉🎉🎉🎇🎇🎇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.