Ajde da vas pitam…nesto kao probadanje u podrucju "pi-pi"..onako kao da ste najednom zaronile u led, ako znate na sto mislim….to mi se zna dogadat, jel to normalno? Mislim skroz neugodan oajecaj..neznam kako ga drugacije opisat
Nisam imala takva probadanja..
A neznam kako to opisat..samo najednom zaboli, kao probadanje..to primjetim kad osjetim grceve od rastezanja maternice i ostalog..sram me pitat ginica😅😂 neznam ni kak bi mu to objasnila, kad nemoze osjetit ista slicno...vjerojatno je to normalno, citala sam da su moguce neugodni osjecaju i podrucju prepona i to bi kao bilo to ...al nemam iskustva..pa neznam
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
A vjerojatno 😅
M@lena ja sam blizu doma sportova. 😊
Onda smo zaista susjede! 😊 tu smo negdje i s terminima i idemo na sv Duh! 👌👌👌😀
jutro...
evo sinoc prespavala i naspavala se i niti jednom na wc cijelu noc a danas suprotno...nist se nisam naspavala,bila na wcu 500x, muz hrce i komarac zuji oko uhaaaa aaaaaaaaa
Ma znate kak sam si cudna. Sa malim mi se tek sa 4.5 mj krenuo malo vidjet, ova beba se odmah zeli pokazat 😂
pričaj mi!
čekaj treću trudnoću pa ćeš onda bit još više šokirana da ti se već s 10-12tj vidi
ja si baš stalno slikajem i lijepim usporedo fotke iz određenih tjedana. Na nekima su razlike frapantne (npr s 12 i 15tj T)
A u prvoj se tek s 19tj t uopće počelo išta kužit.
Teaaaaa mašala.....sigurno te već pitaju kad je termin, baš je veeeeliki...ali lijep!
U nas sunčan dan, a najavljivali su oblačno i kišu - hmm....neću se bunit, idem iskoristit vrijeme. Uživajte mamice!
žena-majka-carica:)
Jutro svima ♡
Treca sreca a da pitaju stalno koliko mi je jos dana ostalo do kraja ,, sta cu im ja nek pitaju 😂
Ja nikako nisam dobro bem ti vise ovo povracanje cijelu noc sa glavoboljom i povracanjem na oci ne vidim 😧😧😧 sad stvarno ne vjerujem vise da ce proc sve dok ne rodim 😩😩😩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro mamice...Tea a bas nemas srece... Valjda ce proci...mada, moja sestra jr do kraja trudnoce imala mucnine, i to npr dok smo jeli pa bi joj neki miris znao zasmetat...i onda pravac kupaona..skoljka joj je bila best friend. Ali mozda kod tebe to ne bude tako, mozda prestane 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji