Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica
    15. Studeni 2017. 16:34

Mamuka.. kako ti to sve lijepo srocis... ovo za dojenje potpisujem od rijeci do rijeci. Definitivno ne mora znaciti povezivanje..koliko znam primjera gdje zene doje ali nema tu neke povezanosti emocionalne. I obrnuto. Jednostavno, to nije pravilo.

maca1510
    15. Studeni 2017. 17:13

Yel super da se otvaras, znaci da moze i krenut svaki cas. 
    Aurora potpisujem sve sta su ti cure rekle, pogotovo ono sretna mama sretna beba! 
    Mamuka- jeste isli kuci vas dvoje? A ovo za velicinu, malo me danas to malo uplasilo, bas zbog toga da nebi bilo satima prirodno onda na kraju carski, ali sta cu, ako i bude tako a hvala Bogu. Nemogu sad jos danima umirat od straha,nema mi smisla, saf se dajem u sve moguce akcije pa to sta mora bit neka bude sta prije😂

url=https://daisypath.com]

[OBRISANO] 15. Studeni 2017. 18:25
    [OBRISANO] 15. Studeni 2017. 18:29
    zelimobebu2701
    15. Studeni 2017. 18:29

Curke imam za prodati nešto neotvorenih pelena jedinice. Ako koga zanima neka se javi na mail blackout0707@gmail.com dogovorimo se oko cijene samo da mi ne stoji. 

[OBRISANO] 15. Studeni 2017. 18:32
  • Mamuka
    15. Studeni 2017. 19:26

Mi smo jucer dosli kuci tako da sam zauzeta malo vise nego u rodilistu.
    Zasad je sve super. Malo sam se priforsirala pa su me pocele bolit kosti doli i onda sam danas prakticki prilezala cili dan jer me bolilo i dok sam lezala. Bolje da 2 dana lezin pa da san sljedeci tjedan pokretna.
    Misko doji ko veliki. Bas je pravo musko. Prezderava se pa se muci sa kakanjem. 😂
    Micica ga je dobro prihvatila. Bas sam iznenadjena. Ispocetka ga je ignorirala, ko da ga nema. Nit da ga pogleda. Ja i muz smo onda s njom se igrali a njega stavili su sobu pa valjda kad je vidila da se ne minja nista poslije je mazila ga  i sve.  Jutros prije vrtica je pitala di je brat i isla ga vidit. Bas sam iznenadjena.

• Mamuka
    15. Studeni 2017. 19:29

Yel ja sam opet dobila dolatin jer se nisam dobro otvarala s dripom i uz njeg je islo brzi. Bez njeg bi se mucila jos satima.
    Doktor mi je reka da on opusta misice pa valjda od stresa ako stane on opusti misice i poboljsava sirenje. Je da smanta ali ako je cijena brze otvaranje bome ja sam prihvatila.
    Eto da imas info ako “zapne”

luce <3
    15. Studeni 2017. 19:30

Mamuka vec mi je dojadilo vozikanje, jucer na pregled, danas ctg, sutra opet pregled... Al rekli smo ako ne rodim veceras od sutra stojimo u st u prijateljevom stanu, jer nam se ne da toliko vozat a otvorena sam 3prsta pa moze to brzinski krenit....
    Bas mi je drago da ste kuci samo sada pomalo,uposli druge 😉 super sto je micica prihvatila bracu, a to ignoriranje iz pocetka je skroz normalno...

• sretna
    15. Studeni 2017. 19:52

Aurora1611

Sanjchi super su i ona i sestra koja radi kod nje, mozes sve pitati, uvijek ti lijepo objasni, kaze sve sto te zanima, kaze ti i neke stvari koje mozes ocekivati! Ljubazne su, mozes se i nasaliti s njima a opet super obavljaju posao! Od mene imaju sve pohvale!
    Evo cure da vam se sad malo pojadam, odlucila sam bebu svoju prebacit na adaptirano mlijeko i nastaviti s terapijom! Zasto? Zato sto ne zelim svoje dijete trovati lijekovima koje pijem, opterecivati njezinu malu jetru! Sad placem vec pola sata jer se osjecam kao smece zato sto cu svom djetetu uskratiti nesto jako vazno, bojim se da ce to utjecati na nasu povezanost i ponovit cu, osjecam se GROZNO (blago receno)

Aurora, budi bez brige! Vjeruj mi, neces nikakvu manju povezanost osjecat jer ne dojis, to su gluposti samo takve! Moj L je od treceg mjeseca bio samo na AD. Sada ima 3.5 g i mislim da povezaniji ne mozemo biti 😄 s djetetom se povezujes na milion drugih nacina! Tako da, nemoj se osjecat grozno.nego uzivaj u majcinstvu i mazi se i voli sa svojom Unom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI