Poslije cu komentirat sta ste pisale
Jel imala neka ta ‘zaletavanja’ ‘dolje’??
Poludio je evo vec par sati!
Kao da glavicom hoce proc??
Nisam takve pokrete bebe bas osjecala..moj gore nogicama udara ..
A da to nisu kontrakcije a ne micanje glave..ne znam...
Yel,a da ti ne radi pritisak na mjehur?

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Pozdrav curke, upadam kao padobranac ali evo, imam pitanjce za mame koje su rodile i eventualno imale ovakvu situaciju. Naime, danas sam dobila nalaz u kojem imam prisustvo beta hemolitickog streptokoka grupe b, pa sam sad malo prestrasena. Stoga, ukoliko ima koja mama da je to prosla i s bebom je sve bilo okej pri porodu (ili ima taj bhsb a porod tek slijedi pa joj je bolje objasnjeno nego meni) da mi kaze jel primila profilaksu za vrijeme poroda i kak je sve to zavrsilo ? Hvala! :)

Aurora, mislim da je puno bolje da ti budes svoja i pribrana kako bi u pravom smislu bila tu za svoju curu i tako ostvarila prisnost i prijateljstvo sa svojom curom nego to da budes nikakva i da dojis!!! Dojenje ima svoje prednosti ali ako ne dojis to te ne cini manje majkom, zapamti to!!! Bitno je da svom ditetu pruzis ljubav, sigurnost i potporu a ostalo je manje bitno!!! Nemoj bit tuzna zbog tog sto neces dojit, probala si i ne ide, ne uskracujes joj nista strasno jer ces joj bit mama kakvu ona treba!!!

Dubek ja ti stvarno ne znam nista o tome, znam da su neke mame bile imale pozitivan bris na streptokok i da su tokom poroda primile antibiotik i da je s bebom bile sve super, sad je li tocno taj streptokok bas se ne razumim...

Hej curke, evo upadam ko padpbranac! Nadam se da ste mi sve dobro. Citam postove od Yel pa sam da uskocim, ja sam isto imala probadanja i feeling ko da "okrece glavicu" kod izlaza dolje. Al kad te uhvate pravi trudovi ( ko munjevite amplitude bole), neces se moci ni ispraviti a kamoli tipkati. Ja nisam mogla od kreveta do vrata. Samo sam se odgurnula od kreveta i uhvatila za stok od vrat i to sagnuta jer velim nemres od boli nis, ja se ni ispravit nisam mogla. Ali svatko je razlicit, meni to nije bila bol kao probada nego ona bol di je skrgut zubi i u mozak ide bol. Eto ta bol! Al nemoj se plasit, sve se prezivi. Sretno!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji