Ne boli pregled plodne vode, a to jel trebas bit otvorena za to stvarno ne znam...

Cure hvala vam na podrsci, puno mi to znaci ❤️ Znam da to nece umanjiti nasu povezanost ali ne mogu se rjesiti tuge dok ju sad gledam kako lijepo cica, kad znam da je uskoro gotovo s tim :(
Yel beba ti se nece naviknuti na lajanje, Una je skoro 10 tjedana s nama i sad kad pocnu lajati se sva scima, onako se trzne!
Pregled plodne vode prosla 3 puta, mene je malkoc boljelo, u biti malo nelagodan osjecaj, gura ti cijev nekakvu, tako nesto xD ali mi je prvi put plodna voda gledana na termin i onda jos dva puta

Cure moje Nikak da vam se javim.... ja sam jučer puštena doma, a Toniju su nalazi briseva pokazali pozitivno na streptokok koji sam ja imala u urinu :(
On je na neonatologiji. Ja sam bila prvo van sebe, samo sam plakala. Užasno.. i jos uvijek mi je teško.
Idem svaka tri sata tamo da ga hranim s tim da preko noći ne. Oporavila sam ragade i Papa preko šeširića. Stvarno su spas!

Cure moje Nikak da vam se javim…. ja sam jučer puštena doma, a Toniju su nalazi briseva pokazali pozitivno na streptokok koji sam ja imala u urinu :(
On je na neonatologiji. Ja sam bila prvo van sebe, samo sam plakala. Užasno.. i jos uvijek mi je teško.
Idem svaka tri sata tamo da ga hranim s tim da preko noći ne. Oporavila sam ragade i Papa preko šeširića. Stvarno su spas!
A mc mouse,zao mi je sto i Toni nije kuci al bit ce sve ok,a srce malo slatko😘

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
McMouse bas mi je zaonza Tonija,ali bit ce sve ok. Izdrzat cete, drzi se. 😚
Mc Mouse, jaaaaaoooo zaaaao mi je radi Tonija Brz oporaaaavaaaak... A kako to da te nisu pustili s njime? Vjerujem da ti je tesko..

Aurora, cure su ti sve rekle za dojenje i ne dojenje.. 😘😘😘😘😘😘 Dvoje moje frendice su hranile bebe ADom i bome se njihova povezanost nije smanjila.. A zasto pijesi lijekove??? Ne da mi se citati tooookiko unazad...

Barbs ne daju da budem Non stop s njim :(
Ma srce mi je pucalo kada su ga odvodili. Užas ljudi :(

Mc_mouse - joooooj. Baš mi je žao. Držim fige da sve dobro prođe i da uskoro budete skupa. :*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji