Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    15. Studeni 2017. 21:55

Ne boli pregled plodne vode,  a to jel trebas bit otvorena za to stvarno ne znam... 

Aurora1611
    15. Studeni 2017. 23:00

Cure hvala vam na podrsci, puno mi to znaci ❤️ Znam da to nece umanjiti nasu povezanost ali ne mogu se rjesiti tuge dok ju sad gledam kako lijepo cica, kad znam da je uskoro gotovo s tim :(
    Yel beba ti se nece naviknuti na lajanje, Una je skoro 10 tjedana s nama i sad kad pocnu lajati se sva scima, onako se trzne!
    Pregled plodne vode prosla 3 puta, mene je malkoc boljelo, u biti malo nelagodan osjecaj, gura ti cijev nekakvu, tako nesto xD ali mi je prvi put plodna voda gledana na termin i onda jos dva puta 

mc_mouse
    15. Studeni 2017. 23:15

Cure moje Nikak da vam se javim.... ja sam jučer puštena doma, a Toniju su nalazi briseva pokazali pozitivno na streptokok koji sam ja imala u urinu :( 
    On je na neonatologiji. Ja sam bila prvo van sebe, samo sam plakala. Užasno.. i jos uvijek mi je teško. 
    Idem svaka tri sata tamo da ga hranim s tim da preko noći ne. Oporavila sam ragade i Papa preko šeširića. Stvarno su spas! 

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 23:31

mc_mouse

Cure moje Nikak da vam se javim…. ja sam jučer puštena doma, a Toniju su nalazi briseva pokazali pozitivno na streptokok koji sam ja imala u urinu :(
    On je na neonatologiji. Ja sam bila prvo van sebe, samo sam plakala. Užasno.. i jos uvijek mi je teško.
    Idem svaka tri sata tamo da ga hranim s tim da preko noći ne. Oporavila sam ragade i Papa preko šeširića. Stvarno su spas!

A mc mouse,zao mi je sto i Toni nije kuci al bit ce sve ok,a srce malo slatko😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mrvica
    16. Studeni 2017. 00:08

McMouse bas mi je zaonza Tonija,ali bit ce sve ok. Izdrzat cete, drzi se. 😚

barbs
    16. Studeni 2017. 01:55

Mc Mouse, jaaaaaoooo zaaaao mi je radi Tonija  Brz oporaaaavaaaak... A kako to da te nisu pustili s njime? Vjerujem da ti je tesko.. 

barbs
    16. Studeni 2017. 04:57

Aurora, cure su ti sve rekle za dojenje i ne dojenje.. 😘😘😘😘😘😘 Dvoje moje frendice su hranile bebe ADom i bome se njihova povezanost nije smanjila.. A zasto pijesi lijekove??? Ne da mi se citati tooookiko  unazad...

barbs
    16. Studeni 2017. 04:58

Maca, uuulaaaalAAAA, bit ce velika beeebaaaa 😍😍😍😍

mc_mouse
    16. Studeni 2017. 05:37

Barbs ne daju da budem Non stop s njim :( 
    Ma srce mi je pucalo kada su ga odvodili. Užas ljudi :(

Barkleys
    16. Studeni 2017. 06:11

Mc_mouse - joooooj. Baš mi je žao. Držim fige da sve dobro prođe i da uskoro budete skupa. :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI