Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 15. Studeni 2017. 09:29

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 15. Studeni 2017. 10:03
    [OBRISANO] 15. Studeni 2017. 10:10
    [OBRISANO] 15. Studeni 2017. 10:29

[OBRISANO] 15. Studeni 2017. 10:36

[OBRISANO] 15. Studeni 2017. 10:44
    [OBRISANO] 15. Studeni 2017. 10:44

• Dolores123
    15. Studeni 2017. 11:15

Bok cure, drzite se jos samo malo.Ja jucer bila na prvom ctg-u, beba je zaspala pa mi sestra drmala trbuh, ja sam vec bila pomalo luda od lezanja na boku a nisam se usudila popraviti.Beba je ok i ovaj puta mi je dr rekla da po njenom uzv ima oko 2900 g o da nije mala, za te tjedne sve ok.A dajte mi recite, dali imate problema sa probavom? Meni vec 2 tjedna onako skroz mekano, a da ne govorim da nekad idem i po 3-4 puta na wc.Neznam jel to ok ili nije.

Barkleys
    15. Studeni 2017. 11:40

Dolores123

Bok cure, drzite se jos samo malo.Ja jucer bila na prvom ctg-u, beba je zaspala pa mi sestra drmala trbuh, ja sam vec bila pomalo luda od lezanja na boku a nisam se usudila popraviti.Beba je ok i ovaj puta mi je dr rekla da po njenom uzv ima oko 2900 g o da nije mala, za te tjedne sve ok.A dajte mi recite, dali imate problema sa probavom? Meni vec 2 tjedna onako skroz mekano, a da ne govorim da nekad idem i po 3-4 puta na wc.Neznam jel to ok ili nije.

Ej. Tak je i mojoj s 36.tjedana bila kilaža....Meni se čini da je to skroz prosječno, evo baš sam dns bila na UZV i ima 3,489kg. Meni je to čist taman za porod. Ne bi više hvala. Hahaha. A što se tiče kakanja, ja sam ti prošla sve od meke stolice do toga da nemam stolicu po 3-4 dana... Sve je to normalno. Tako su bar meni rekli. 

Barkleys
    15. Studeni 2017. 11:47

E da. Majkom mila ja odbijam više ići na bilo koji pregled dok ne budem 100% sigurna da je to to. Danas sam radila uzv, sve okej, ali! Do sada mi je bebica bila glava dole, a leđa na mom lijevom boku, a sada je u dorzoposteriornijskom položaju. Što bi značilo da se mala krenula da su joj leđa na desnom boku. Zarotirala se na glavi. Nije to ništa strašno, samo mi je doktor na UZV rekao da će joj tijekom poroda narihtat glavu u pravilan položaj.  :O :O I sad čitam kao nije ništa strašno, samo je porod teži jer se čeka dovoljna otvorenost da doktor/babica mogu gurnut ruku da zarotiraju  glavu da može izaći pa tek onda kreće izgon. Hahahha. Mislim, briga me ako to boli itd. Samo da bude sve u redu. Ali opet ono, bolje da to nisam znala. XD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI