Dobro jutro cure,sretno na pregledima.Yel kako si mi?Ja sam nocas pukla a dragi je pobrao sve😆😆😆😆nisam vise znala sta cu sa Petrom ljeva cica pa desna pa je pljune pa je trazi a jeb....ti skokovi u razvoju su zajeb......a tek je prvi😴😴😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Meni je otkriven streptokok u urinu i prilikom poroda sam dobila klimicin jer sam na peniciline i cefalosporine alergična. To očito nije bio dovoljno jak antibiotik a jedini je koji ga smijem pa ga je Toni pokupio. Bit ce na neonatologiji desetak dana...
Ajmo cure rađajte :) meni je jos uvijek sve apstraktno. Ne mogu vjerovati da sam rodila. da je to raslo u meni i izaslo iz mene. I kak je to stalo u mene 😂 i kak ja sad imam mlijeka i on sisa ko pravi. Skroz mi sve druga dimenzija 😂

Meni je otkriven streptokok u urinu i prilikom poroda sam dobila klimicin jer sam na peniciline i cefalosporine alergična. To očito nije bio dovoljno jak antibiotik a jedini je koji ga smijem pa ga je Toni pokupio. Bit ce na neonatologiji desetak dana…
Ajmo cure rađajte :) meni je jos uvijek sve apstraktno.Ne mogu vjerovati da sam rodila. da je to raslo u meni i izaslo iz mene. I kak je to stalo u mene 😂 i kak ja sad imam mlijeka i on sisa ko pravi. Skroz mi sve druga dimenzija 😂
Super za mlijeko, ako je Toni imalo na mamu prvo se čovjek ide najesti pa onda u borbu sa streptokokom. (lignje jel) Sretno s oporavkom, samo da to sve prođe, pa onda domeka i uživanja. :*
Ja bi rado rodila, ali šta ću ja preko reda, ima ovdje ekipe koja je i po 3 cm otvorena. Dame, vikend je vaš! :) :) :)

Evo da vas pozdravimo mi debeli 😂😂
Moja Nera ce bit prava tatina cura, nije se ni rodila a vec me zeza... Tatino dite

Luce je bas preslatka!!! 😇
Maca mene nakon jutrosnje akcije sve dolje boli... bas jako... ako se javljas za ovaj vikend onda ti se pridruzujem i ja (iako su na redu Luce i Hedge,..)
Ipak smo terminuse,ako ides ti idem i ja hahhaha
Sutra imam pregled, mozda cu imati vise informacija.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji