Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 16. Studeni 2017. 10:44
  • Barbi13
    16. Studeni 2017. 10:46

Dobro jutro cure,sretno na pregledima.Yel kako si mi?Ja sam nocas pukla a dragi je pobrao sve😆😆😆😆nisam vise znala sta cu sa Petrom ljeva cica pa desna pa je pljune pa je trazi a jeb....ti skokovi u razvoju su zajeb......a tek je prvi😴😴😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

mc_mouse
    16. Studeni 2017. 10:46

Meni je otkriven streptokok u urinu i prilikom poroda sam dobila klimicin jer sam na peniciline i cefalosporine alergična. To očito nije bio dovoljno jak antibiotik a jedini je koji ga smijem pa ga je Toni pokupio. Bit ce na neonatologiji desetak dana... 
    Ajmo cure rađajte :) meni je jos uvijek sve apstraktno. Ne mogu vjerovati da sam rodila. da je to raslo u meni i izaslo iz mene. I kak je to stalo u mene 😂 i kak ja sad imam mlijeka i on sisa ko pravi. Skroz mi sve druga dimenzija 😂

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 10:56

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 16. Studeni 2017. 10:59

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Barkleys
    16. Studeni 2017. 11:09

mc_mouse

Meni je otkriven streptokok u urinu i prilikom poroda sam dobila klimicin jer sam na peniciline i cefalosporine alergična. To očito nije bio dovoljno jak antibiotik a jedini je koji ga smijem pa ga je Toni pokupio. Bit ce na neonatologiji desetak dana…
    Ajmo cure rađajte :) meni je jos uvijek sve apstraktno.Ne mogu vjerovati da sam rodila. da je to raslo u meni i izaslo iz mene. I kak je to stalo u mene 😂 i kak ja sad imam mlijeka i on sisa ko pravi. Skroz mi sve druga dimenzija 😂

Super za mlijeko, ako je Toni imalo na mamu prvo se čovjek ide najesti pa onda u borbu sa streptokokom. (lignje jel) Sretno s oporavkom, samo da to sve prođe, pa onda domeka i uživanja. :*

Barkleys
    16. Studeni 2017. 11:11

Ja bi rado rodila, ali šta ću ja preko reda, ima ovdje ekipe koja je i po 3 cm otvorena. Dame, vikend je vaš! :) :) :) 

luce <3
    16. Studeni 2017. 11:32

Evo da vas pozdravimo mi debeli 😂😂
    Moja Nera ce bit prava tatina cura, nije se ni rodila a vec me zeza... Tatino dite

Aurora1611
    16. Studeni 2017. 11:39

Sanjchi Luce je prava cura 😀 jel joj kapicu nosis po kuci ili? 

• Mrvica
    16. Studeni 2017. 11:42

Luce je bas preslatka!!! 😇
    Maca mene nakon jutrosnje akcije sve dolje boli... bas jako... ako se javljas za ovaj vikend onda ti se pridruzujem i ja (iako su na redu Luce i Hedge,..) 
    Ipak smo terminuse,ako ides ti idem i ja hahhaha 
    Sutra imam pregled, mozda cu imati vise informacija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI