Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica
    15. Studeni 2017. 12:31

Hedge..da,bolje ne znati sve. Ali ne brini,sve je to ok.
    Sanjchi kako je slatka Luce 😊😊😊
    Imam pitanje.. je li koja kupovala s Ethereala pamucnu pletenu dekicu -- meni danas stigla.. ne mogu naci upute na koliko da ju operem.. mekana je, dosta se cini nekako rastezljiva pa se bojim da se ne razvuce u pranju. Pise da je 100%pamuk.
    Na kojoj temp oprati? Je li 60 previse?? 

• Mrvica
    15. Studeni 2017. 12:32

Ova je dekica:
    https://www.ethereal.hr/pamučna-pletena-dekica-siva

maca1510
    15. Studeni 2017. 12:35

Evo i mene s pregleda. Beba 3900😰😰😰😰 a jos nista otvorena 😰 tj nepromjenjeno,za vrh prsta 😰 
    Koliko god sam bila cool za porod toliko vise nisam. Sam gin govori da tesko da je kriva procjena jer da je i po velicini duga beba tako da ni kilaza nece bit nista manja. 
    Pregledava mi i bradavice i dojke i vec se napravio zadtoj u lijevoj pa mi je pokaza kako to razbijat cim rodim. Bolilo je ko vrag. Aaaa a di jos 😰

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    15. Studeni 2017. 12:45

maca1510

Evo i mene s pregleda. Beba 3900😰😰😰😰 a jos nista otvorena 😰 tj nepromjenjeno,za vrh prsta 😰
    Koliko god sam bila cool za porod toliko vise nisam. Sam gin govori da tesko da je kriva procjena jer da je i po velicini duga beba tako da ni kilaza nece bit nista manja.
    Pregledava mi i bradavice i dojke i vec se napravio zadtoj u lijevoj pa mi je pokaza kako to razbijat cim rodim. Bolilo je ko vrag. Aaaa a di jos 😰

:O :O ma vjerojatno je kriva procjena. Hah. Držim fige. -. - Baš lijepo da ti je pregledao i cicke. Vidiš nije mi palo na pamet, ali ima smisla. Znam da neke žene tak pred kraj već počnu piti čaj za dojilje...a nekima zna i pred kraj već početi curkati mlijeko...pa pretpostavljam da onda dođe i do zastoja... 

• Mrvica
    15. Studeni 2017. 12:46

Maco.. ma ja mislim da bez obzira na duz8nu, moze biti odstupanja u procjeni .. tako su frendici fulali. Rodio se dugacak ali kilaza prosjecna. A ako i bude kako je receno, ne sekiraj se. A za otvorenost...pa muz je stigao,nakon 3 mj..... akcijaaaaaaa 

maca1510
    15. Studeni 2017. 13:07

Hahahahah akcija😂😂 rekla sam mu da mi zvadi pilates loptu vanka i da mu je akcija svaki dan dok ne rodim, jer nebi bas cekala termin ko zna koliki ce onda bit 😂

url=https://daisypath.com]

[OBRISANO] 15. Studeni 2017. 13:20
  • Mamuka
    15. Studeni 2017. 14:58

Ajme svašta pročitala a ne znan čega se sve sican....
    Aurora uopće se ne slažem s tim da ako dojis da si povezaniji s bebon. Ima toliko načina da se povezete a dojenje je samo jedan od njih, ništa vise od toga.
    Po tome bi značilo da sva Dica koja nisu dojena nisu povezana s mamom i obrnuto a po meni je to takvo sra..je, da prostite. Raspitajte se malo oko sebe pa ćete vidit da puno puno beba rodjenih 80ih i 90ih nije dojeno jer dolaskom umjetnog mlijeka je bio ko neki hit davat AD a ne dojit. I ne bi bas rekla da nisu povezani s mamama.
    Zato pls izbaci to iz glave. Sretna mama znaci sretna beba. S dojenjem i bez njega. Učini sve da ti budeš dobro a onda će i Una bit dobro. Mazite se, ljubite, igrajte, .... sve je to povezivanje bas kao i dojenje. 
    Glavu gore i ne brini, ti već jesi super mama jer se trudiš svaki dan biti najbolja mama na svitu za svoju Unu.❤️
    Hedgehog meni se beba bila zarotirala na porodu pa su je malo namještali ali stvarno ne mogu rec da je bilo nešto strašno. Isto su joj ledja u trudovima otišla na desnu stranu. 2 puta su mi stiskali stomak na vrhu i nešto doli okretali. Ako sam ja završila sa 3 sava uz to onda mislim da to stvarno nije tako strašno. No sikiriki. A možda se kad počnu trudovi vrati na livu stranu, ko šta je moj misko otisa na desnu. 😉😉
    Netko je pita za streptokok. Ja sam ga imala. Pri porodu dobila antibiotik, kasnije misku izvadili krv i nema nikakvih simptoma zaraze tako da previše je price oko toga a ne bas opravdano. Sritno! 😉

Barkleys
    15. Studeni 2017. 15:15

Ajme Mamuka super. Ma iskreno briga me jel boli, koliko sam čitala sve ovisi o doktoru/babici. samo mi je ono, je eeej fun  fact! Ne želim više ići na preglede jer svaki put saznam nešto novo. Hahaha. 

• Mamuka
    15. Studeni 2017. 15:54

Maca ti si visoka i mislim da za tebe to nije prevelika beba. Uz to ako je još i dug znaci da se težina rasporedila niz tijelo i neće bit previše “širok”. Najbitnije je da nije prevelika glava i ramena a ostalo ionako ne osjetiš. Uostalom u akciju pa ako to otvori željezna vrata može to bit porod nabrzaka i bez prevelike muke😂😉😉
    To za sise još nisam čula ali sad polako masaža i bit će OK. Znaci da je proizvodnja već polako počela pa se ne moraš brigat oko toga hoćeš imat mlika. Vidiš nije sve tako loše 😉
    Ja dok sam bila u predradjaoni jedna je trudnica čekala carski jer je bila velika beba. Nije bila bas neka ljubazna, samo sam joj rekla sritno kad sam skužila da ide na CR a ova me prostrijelila pogledom ko da sam joj rekla crkni. Požalila sam ikakvo javljanje 🤣🤣
    Sanjchi Luca je bas slatka. Prava curica ❤️
    Luce tebi sad slijedi vozikanje na dnevnoj bazi.
     Meni je to bilo bas dosadno tj stres jer samo napeto čekaš kad ćeš i sve se vrti oko toga a tio bi se malo opustit.
    Sritno i nadam se da vas Nera neće predugo vozat 😉🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI