Sanjchi nece bebi bit nista sto je jednom malo duze ostala ukakana. Zbog togane brini. Dogodi se al nije to nists strasno. Mozda tebe vise ljuti jer dragi neke stvari izbjegava, a to je vec druga stvar. Po meni dite je oba roditelja i ne prihvacam price ja to ne mogu, meni je to fuj i ostalo.... Ta nije ni meni super minjat usrane pelene ali minjan pa onda mozes i ti. Il budjenje u noci... s micicom sam bila u pocetku taj djir kao muz sutra radi i mora spavat bla bla bla... dok nisam skuzila da on pojma nema kad se budila, koliko je plakala i ostalo i onda san privrnila pricu. Kad se probudi za dojit OK ja cu jer jbg dojit je ne moze (nazalost 🤣) al to kad ona place zbog neceg drugog onda se redamo. Sorry nisi se naspava al bogme nisan ni ja.. Mozda ja necu na posa al nije ni da se izlezavam kuci. I radio je sve bez iznimke jer mislin da tako triba bit.
Sad s miskom prvih 2-3 tjedna nije prisvlacio jer kao presitan mu je nekako i nikako se ne moze naviknit al onda san mu jedan dan rekla da nema vise toga i nek izvoli pocet prisvlacit. Par dana bi bila s njim dok je prisvlacio jer mu je bilo nezgodno pa kao ako sts zasteka da sam tu al to je to. Cak sad par noci kad je misko zeza za spavanje je i on nosa, redali smo se.
Ne oslobadjan ga nicega jer to je njegovo dite ko i moje i ne znam zasto bi bio postedjen te ne bas tako lipe price oko bebe.
Ispocetka su se cudili sto gs gnjsvim al mene to nije brigalo i rekla bi im da je to zajednicko dite i da nema tu musko i zensko i onda su pristali oko toga pilit.
A te price muz zaradjuje vise i hrani obitelj..,, dok sam radila u Zg imala sam vecu placu od muzs tako da kod nas te price nije bilo, jednaki smo po tom pitanju, i podjele poslova po tom kriteriju ne prolaze. Od poslova koje mu ne pribacivan su kuvanje, pranje WCa i brisanje podova al kad nema druge i to odradi.
Yel tvoji svekiji su pravi gotovani. Dok se prica sve ce a kad triba radit nigdi ih. Stvarno su specijalci. Al jos malo i idete ca pa nekako iskuliraj.
A to za pase i bebu.... Fuj bas fuj. Samo da A ne skupi nesto. Lipo je volit zivotinje al izjednacavanje pasa i ljudi je stvarno way tooo much za moj pojam...
Ova prica oko odojka je zbog krstenja ili?
Mi smo rucak kad smo micicu krstili imali u restoranu i opet cemo. Ima nas previse i ne znam di bi drugo. Nema sanse da se s tim zezam po kuci pa da mi jos neko poslije pribotunava sta je radio... nema sanse. U restoran i gotovo.
Sanjchi nece bebi bit nista sto je jednom malo duze ostala ukakana. Zbog togane brini. Dogodi se al nije to nists strasno. Mozda tebe vise ljuti jer dragi neke stvari izbjegava, a to je vec druga stvar. Po meni dite je oba roditelja i ne prihvacam price ja to ne mogu, meni je to fuj i ostalo…. Ta nije ni meni super minjat usrane pelene ali minjan pa onda mozes i ti. Il budjenje u noci… s micicom sam bila u pocetku taj djir kao muz sutra radi i mora spavat bla bla bla… dok nisam skuzila da on pojma nema kad se budila, koliko je plakala i ostalo i onda san privrnila pricu. Kad se probudi za dojit OK ja cu jer jbg dojit je ne moze (nazalost 🤣) al to kad ona place zbog neceg drugog onda se redamo. Sorry nisi se naspava al bogme nisan ni ja.. Mozda ja necu na posa al nije ni da se izlezavam kuci. I radio je sve bez iznimke jer mislin da tako triba bit.
Sad s miskom prvih 2-3 tjedna nije prisvlacio jer kao presitan mu je nekako i nikako se ne moze naviknit al onda san mu jedan dan rekla da nema vise toga i nek izvoli pocet prisvlacit. Par dana bi bila s njim dok je prisvlacio jer mu je bilo nezgodno pa kao ako sts zasteka da sam tu al to je to. Cak sad par noci kad je misko zeza za spavanje je i on nosa, redali smo se.
Ne oslobadjan ga nicega jer to je njegovo dite ko i moje i ne znam zasto bi bio postedjen te ne bas tako lipe price oko bebe.
Ispocetka su se cudili sto gs gnjsvim al mene to nije brigalo i rekla bi im da je to zajednicko dite i da nema tu musko i zensko i onda su pristali oko toga pilit.
A te price muz zaradjuje vise i hrani obitelj..,, dok sam radila u Zg imala sam vecu placu od muzs tako da kod nas te price nije bilo, jednaki smo po tom pitanju, i podjele poslova po tom kriteriju ne prolaze. Od poslova koje mu ne pribacivan su kuvanje, pranje WCa i brisanje podova al kad nema druge i to odradi.
Yel tvoji svekiji su pravi gotovani. Dok se prica sve ce a kad triba radit nigdi ih. Stvarno su specijalci. Al jos malo i idete ca pa nekako iskuliraj.
A to za pase i bebu…. Fuj bas fuj. Samo da A ne skupi nesto. Lipo je volit zivotinje al izjednacavanje pasa i ljudi je stvarno way tooo much za moj pojam…
Ova prica oko odojka je zbog krstenja ili?
Mi smo rucak kad smo micicu krstili imali u restoranu i opet cemo. Ima nas previse i ne znam di bi drugo. Nema sanse da se s tim zezam po kuci pa da mi jos neko poslije pribotunava sta je radio… nema sanse. U restoran i gotovo.
Mamuka potpisujem svaku rijec😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamuka slazem se, nije srednji vijek da se dilimo na musko zenska posla... Dite nije samo materino pa i nije samo materina odgovornost...
Yel cestitamo na punih misec dana... I nama je danas, i imamo prvu kontrolu kod pedijatrice...
Jesam ja ono neki dan pohvalila moju curu kako spava... Spava ona i dalje super, samo nas sada slomije dok zaspe...jutros od 3.20 do 6.40 tarapana... I tako par veceri za redom... Nikako da zaspe 😓
Mamuka…potpisujem svaku riječ! I kod mene je tako isto :)
Sad mu je još bio bed presvlačit pelenu zbog pupka jer je tak sve bilo bezveze...a jučer otpao i ja sam samo donijela pelenu i rekla izvoli :)
Ako je naučio o platnenim pelenama i kako se montira sve da ne promoči...onda može s jednokratnima baratat bez problema :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ej pa kako ste? Vidim da vam ide. Hahaha. Moj suprug jako želi sudjelovati u svemu. Nošenje, uspavljivati, mijenjati pelene... Divan je! :)
Joj kako mene živcira ovo kakanje. Svaki dan se borimo do 12-1h. Sad je zaspala jer se do sad naprezala i plakala... Pa će valjda kad se probudi uspjeti. Od kad se tak "otvori" normalno kaka kroz dan, 7-8 puta čak, zadnji put oko 3 ujutro i onda opet naprezanje od jutra do podne, jedan. Danas idemo pedijatrici malo me strah za kilažu, rekle su mi cure na drugom forumu da je pola kile minimum. A sad čitam da je 750g. Sumnjam da je dobila više od pola kile. :/
Ej pa kako ste? Vidim da vam ide. Hahaha. Moj suprug jako želi sudjelovati u svemu. Nošenje, uspavljivati, mijenjati pelene… Divan je! :)
Joj kako mene živcira ovo kakanje. Svaki dan se borimo do 12-1h. Sad je zaspala jer se do sad naprezala i plakala… Pa će valjda kad se probudi uspjeti. Od kad se tak "otvori" normalno kaka kroz dan, 7-8 puta čak, zadnji put oko 3 ujutro i onda opet naprezanje od jutra do podne, jedan. Danas idemo pedijatrici malo me strah za kilažu, rekle su mi cure na drugom forumu da je pola kile minimum. A sad čitam da je 750g. Sumnjam da je dobila više od pola kile. :/
Meni je pedic rekao minimum 750 g
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Luce cestitke na prvom misecu. 😊
A to za nocno veselje... samo upanti da ce proc, boljeg savjeta neman. Premali su za ikakvu rutinu i red. Njima je isto i dan i noc kad vecinu vrimena spavaju. Il bi bar tribali😝
Ja kad tako imamo nocno veselje ujutro odspavam s bebon jos sat-dva ako uspijen da ne skrenem. Naucila sam sa 5-6 sati spavanja funkcionirat tako da kad to namirin dobro san.
Hedge ja koliko znam min plus na kilazi za dojenu bebu je 600g. Bar je tako bilo prije 2 god. Micica je prvi misec dobila 1,2kg a poslije po 800g i doktor je bio zadovoljan jer njemu je 600min. Al opet svaki doktor svoja neka pravila ima.
Al tvoja cura dosta kaki pa ne mozes ocekivati da dobije jako puno jer ocito ima brz metabolizam. Micica je bila tako mala seravica i nije bas imala Bog zna kakav prirast na kilazi al bio je iznad minimuma i razvijala se lipo. Nije kilaza jedini bitan parametar. Al ti si s njom stalno i ne mozes lako skuziti koliko je narasla. Bit ce to OK, ne brini. A najgora stvar koja se moze dogodit je da ti kaze da ako dojis dodajes AD i to je sve. No sikiriki 😉
Jel vi dojite ili? Za AD stvarno ne znam kako ide.
Evo sad je ped kumovima rekla da bebi moraju produziti vrijeme izmedju podoja jer je na ADu dobio 1,2 kg u 2. mjesecu starosti. Po meni to skroz OK i po onim tablicama al eto ta pedica misli da je to previse. A jos k tome beba je rodjena sa niti 2900. Al po njoj to je za “dijetu”. Pa ti budi pametan😝
Yel kod nas toga nema. Svekiji i moji su kad sam rodila pozivali kod sebe i muz je svoju ekipu castio al to je to. A bome ja svojima nisan nista spremala ni pozivala na vecere. Kad dodju dobiju sokove, kavu, slatkise i mezu ako zele. Ja svoje roditelje ne smatram nekim gostima u svojoj kuci. Oni su mi stalna ekipa 😂
A svekiji su u istoj kuci pa nema mi smisla ikakvo cascenje. I da nisu sigurno ih ne bi pozivala na neke vecere i ruckove da ih castin jer sam rodila. Kad dodju dobrodosli al tretman bi im bio ko i mojima.
Hvala cure!!!
Mamuka znam da ce proc, ponavljam si to ubglavi stalno u tim trenucima al isto me zna izbacit iz takta... Al isto je volim najvise na svitu 😍😍
Danas smo bili u pedijatrice... Rekla je da je sve super... Ima 5kg i 58cm...narasla je 6 cm bas sam se sokirala... Ja to ne vidim, vjerojatno jer sam svaki dan s njom... Posli smo jos i lipo prosetali i popili caj, tako da smo lipo iskoristili dan....
Hedgehog slazem se s Mamukom nije kilaza jedini bitan parametar da se vidi da beba napreduje, a i svaki pedijatar opet ima neku svoju logiku... Znam kad je meni Nera u rodilistu izgubila pola kila i jedna je pedijatrica stavila na ad a ova sta je sutradan dosla u vizitu se cudila i rekla mi da joj ne moram davat ad nego ako ocu da sisu forsiram, da je Nera dobro... Tako da... Najbitniji je ja mislim majcin instik, po tom pitanju...
Sortiraj odgovore
Najstariji