Mamuka hvala ti na informacijama... Bas cu i ja vidit sa pedijatricom sta ona misli....
Ivan momak i po... 😄😄 neka mali raste....
Nama je danas bila patronazna i Nera ima 4810g al to je vaganje odma bilo nakon podoja.... Rekla je da njeno povracanje nije zabrinjavajuce jer dobiva na kilazi i jos uvik nije naucila jest i disat, a uz to je hlapljiva
Maca znaci ni vasa ped nije za K?
Onda sam sve uvjerenija da cemo ga priskocit. Uz probleme koje imamo sa stomakom unatoc tome sto bio gaiu koristimo od pocetka i jos i tiba kapi stvarno nam ne triba jos nesto sta potice grcice i zatvor. Nije stvar da olaksam sebi nego bebi a taj K1 ocito nije bas takvo cudo od otkrica nego vise farmaceutska prodaja.
Maca mi jos stanemo u 56 kako tako i ne moramo u shopping al kad pocnu snizenja morat cemo nesto kupovat. Nadam se ne prije snizenja jer stvarno je grijota davat pare na ono sta oni prerastu za misec dana
Oo naravno da je grijota,pogotovo kad nabiju cijene totalno bzvz, kod nas ce taman za tjedan,dva krenit babine pa san im rekla svima od 62 pa nadalje tako da cemo i tu dobit da ne moramo sve kupovat.
Luce- bome i tvoja Nera je komad bebe 😀 neka neka draze meni kad su oni tako bucmasti, pa bas to i kad povraca a napreduje nema straha. Sad zamisli da ima 2 i nesto kila i povraca ja mislim da bi umrla od brige. Neka nasih buca 😍
url=https://daisypath.com]
Maca pa da, i ovako se brinem a kamoli da je manja... A ovako kad su veci lakse je za baratat s njima 😂
Mamuka jel se izdajas kad ga ostavljas nekom? Koliko ml je potrebno za jedan obrok?
E da, s obzirom da i vi imate problem s povracanjem i bljuckanjem, kako ga spremas za u setnju.... Mi smo bili do sada 2 puta.. Ja bi je podojila i onda joj isla obuc kombinezon al onda mi se izbljucka cila dok je ja obucem... Predost mi je sto izgleda da se voli vozit u kolicima pa ili zaspe ili miruje dok se vozi i ne trazi opet jest...
Luce moja to ti je tesko pogodit koliko ce bit dovoljno. Ja sam se bila izdojila i ostavila 160ml. Procitala da bi cca 90-100ml tribalo bit dovoljno i u bocicu stavim 100 a 60 sa strane ako bude malo. Sveki kaze da je 100 iskapio u tren al nije plaka da bi jos pa mu nije ni dala. Jos je taj dan bas svako malo dojio i mislila sam kao mozda ce sad manje pojest kad se cili dan pritrpaje al jok.
Mozda 120 ipak za ove nase zderonje bi bilo bolja mira.😂
Mi smo se vratili za 3 sata tako da je opet dojio kad smo dosli. Nije se on patio gladan. 😂
Nazalost mi vani jos nismo bili jer kod nas kad je bilo par suncanijih dana je i puvalo i nekako se nisam odlucila izac. A patronazna je rekla da ona isto bas ne bi jer kao iako je sunce zrak je dosta hladan a on mali.
Jedino sto smo isli u doktora. Dojio prije nego smo isli i onda ga malo nosila da podrigne i bljucne pa prisvukla tako da je proslo nekih 20ak min od podoja do kad smo posli i to je OK da izbaci sta ima.
Bitno je ostavit im malo vrimena od podoja do prisvlacenja da se to smiri prijd nego ih pocnemo okricat na sve strane jer normalno da ako ti pun zeludac pritisces i okreces vise da ce bljucat. A pogotovo beba koja puno podoji.
Bebe koje puno i hlapljivo doje neritko povracaju ali to je OK dok dobiva na tezini. Iako se nama cini da su povratili puno ili mozda cak i sve nikad to nije bas tako puno kako se nama cini i uvik nesto ostane i u zeludcu
Hvala ti puno 😘
Ma sve je dobro dok oni napreduju i dobivaju na tezini, al mama ne bi bila mama da se ne brine 😂😂
Nama se povracanje dosta smanjilo ne znam je li od toga sto joj dajem espumisan prije svakog podoja ili sta je, al smanjuje se... Prodjemo koji dan bez da je povratila 😁 mi sad u nedjelju moramo na uzv kukova
Ma nema na cemu. Drago mi je ako sta mogu pomoc. 😉
Kad postanes mama stalno se brines oko neceg. Al stalno. Samo bitno je to prihvatit ko normalno i ne radit od toga dramu i drzat tu brigu u granicama normale.
Misko je jos mali pa su i brige zasad manje, al sto s veci vece su i brige. Micica kad u noci zakaslje srce mi priskoci i odman me stra uvati da ce opet dobit uplu pluca. Al kad nije to onda je nesto drugo, samo sam se pomirila da cu tako provest ostatak zivota. Ni prva ni zadnja. Bit ce to dobro.
Nisam znala da se espumisan moze uzimat svaki dan. Ja nisam jos nista od toga uzimala. Vidim da se muci al nije tako strasno pa pustam da se organizam bori jer mi se cini da ako budem svasta u njega trpala da ce mu tribat i vise vrimena da to sve dodje na svoje.
Nas je u sridu al mislim da ce rec da jos misec dana nastavimo jer nas doktor na prvoj kontroli malo kome skine siroki povoj. Jedino deckima i ako ke bas neki extra dobar snimak inace manje vise svima daje 2 miseca. A dodijalo mi je bas ovo vise stavljat
Slazem se, nisam osoba koja radi veliku dramu oko svega, trudim se uvik bit 'hladne glave'...
Ne kaze se bezveze mala dica mali problemi, velika dica veliki problemi
Za espumisan pise da se prije ili uz svaki obrok moze uzet 25 kapi ja sam bila prvo krenila 1dnevno al nije bilo ucinka i onda joj dajem prije svakog podoja i smanjilo se povracanje...
Ovo je treca vecer da se borimo od 19/20 do 23/24 oce sisat al se pocne gurat pa plac, pa zaspe 10min pa oce sisu i tako u krug ... Sou program
Nadam se da cemo svi izbjec remencice i da ce kukovi bit dobri... Mene isto nervira siroko povijanje iako koristimo svedske pelene za to pa je jednostavnije ali isto...
Meni kad je patronazna fosls odma mi je skinula taj soroki povoj i rekla da ne treba to. Pedijatrica isto rekla tako da ga ja ne povijam. Kod nas krenuli grcevi i to bas jaki, mislim da cu sutra po espumisan.
Bio gaiu koristimo ali nije dovoljna ocito
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji