Yel epi dobijes kad si 5cm otvorena....
Trud mi je bio nenormalno bolno stezanje donjeg dijela ledja i cijelog trbuha i pritisak na wc, kao da ti netko frce utrobu...al sva sreca pa to ima svoj vrhunac pa onda popušta (nije da boli tako cijelo vrijeme), ja sam pokusavala prodisati trudove al tesko mi se bilo koncentrirat od boli. Nije to ostra bol nego tupa al jaaaka, kao menga al na stotu potenciju...a ja imam visok prag boli... bar meni je tako bilo, netko drugi mozda ima drukcije iskustvo boli

Ja sam rekla, tko je izmislio epiduralnu skidam mu kapu.... ja pod epiduralnom neke trudove nisam ni osjetila UOPCE nego sam ih samo vidjela na ctg kako rastu...
Da se Luka uspio spustit u zdjelicu i da sam imala normalan izgon rekla bih da je to porod za pozeljeti...al stvarno...al s obzirom da sam morala na carski bas sam izmucena bila.
A da ne govorim o odnosu prema meni kao rodilji u rodilistu...ne samo prema meni nego svim zenama. Al dobro, necu sad ulazit u to. Samo cu reci, rodiliste-prijatelj djece, neprijatelj majki...

Kleaiva sretno na pregledu ☺️
Sanjchi ajme diiii je busa? 🙈 svaka čast
-ja sutra na pregled,sve me strah 😱
Do sad me čak nije bilo strah poroda,odlučila sam se za epiduralnu i zapravo bila slamu veselom iščekivanju,a sad od onog zadnjeg pregleda me strah jer ne znam kaj da očekujem!! Bojim se carskog ko vrag tamjana 😅

Sanjchi nikako mi ovaj ticker dolje ne uspijeva prikazat...jel ti znas kak se to mijenja? Ja sam ga kopirala al ne pokazuje se dobro...

Sanjchi - di je bušaaaa? Ajme, ajme, još si ti imala puno vode i sve, fakat dobro izgledaš! :D
Hope - sretno sutra, javi što kažu! Drži se! Mislim da će sve biti u redu! :*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji