Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    12. Prosinac 2017. 00:39

I mi imamo vrtuljak,jos se i sam aktivira na bebin plac ali nista mu nije toliko umirujuce kao zvuk fena,masine,nape i maminih otkucaja, imamo onu aplikaciju white noise i definitivno otkrice! Nama je spas kad je nervozan! Mi smo prvi mali skok imali vec sa 8 dana, bas nam pedijatrica govori da se on moze dogodit i tako rano, nisu svima isti ti skokovi, taj dan da je njemu bilo dat 2L mljeka on bi popio sigurno. Sad znam vec sta me ceka sa 3 tjedna. E da moram se pohvalit da vec 3 dana beban oce na sisu 🎉🎉 sad polako smanjujemo AD, dajem izdojeno(imam ga bas dosta) i sisu. Bas sam happy da smo uspili 😀😀

url=https://daisypath.com]

luce <3
    12. Prosinac 2017. 11:18

Maca bas mi je drago da vam ide dojenje... Svaka cast
    Mamuka ova moja stalno puni pelenu 😂😂

luce <3
    12. Prosinac 2017. 23:46

Sanjchi joooj ti grcevi ajde bar si nasla nesto sto joj pomogne, meni se cini da je i mojoj smanjio povracanje, iako Nera se vcrs toliko ispovracala da je na kraju vise ko vodu povracala nego mliko… Nisam vise znala sta cu od 9.30 se borimo… Od povracanja joj se i nosic zacepio pa smo to sanirali i kako joj je stomak bio bas napuhan stavila sam joj toplomjer u guzu onda se dobro pokakala, dala joj espumisan i sad sam je stavila na sisu malo je sisala i evo sad mi spava na sisi

luce <3
    13. Prosinac 2017. 10:02

Nadam se da vam nece dugo trajat ti grcevi! Sretan imendan maloj luci

luce <3
    13. Prosinac 2017. 11:15

Hehe, nije mi to ime, niti blizu... Al moja obitelj me tako zove... Tako da mi je to obiteljski nadimak 😂

luce <3
    13. Prosinac 2017. 11:16

Al hvala ti 😄

luce <3
    13. Prosinac 2017. 11:51

sanjchi255

luce &lt;3

Hehe, nije mi to ime, niti blizu… Al moja obitelj me tako zove… Tako da mi je to obiteljski nadimak 😂

To mi je najjace..hahaha…moj sogor se zove Sasa..a njega svi zovu Jura😂😂😂😂😂

Tako je nekako i kod mene... Nigdi veze 😂😂😂

• Mamuka
    13. Prosinac 2017. 12:17

Svim Lucama, Lucijama i ostalim izvedenicama sritan imendan 😊
    Mi jucer bili na kontroli. Ivan ima 5140 i 59cm. Refleksi i motorika super, prati pogledom i po zvuku i po slici, doktor prezadovoljan. Dobio je vise od 1700g i narasta 9 cm. Pita me doktor jel stvarno samo doji jer kao ne vidja takvu dicu bas cesto. Rekla san mu da nije do mene nego do bebe😂
    Al u nosu ima dosta sekreta pa mu je sestra to izvlacila na neku sondu kojs se duboko u nos uvuce. Bas je bilo fuj, nisan mogla ni gledat. Sekret je uglavnom bijel al ima nesto sta ide malo ns zeleno pa smo dobili nesto za ispiranje nosa i sljezov caj. Kao kad se pojavi ta zelena sluz daju antibiotik. Njemu vjerojatno i mliko ode u nos jer uzasno doji pa se zagrcne. Sad cemo 2 put dnevno usisivacem izvlacit pa valjda ce bit bez antibiotika.
    Luce pitala sam za K vitamin i rekla da mu dajemo bio gaia sa D vitaminom i tiba kapi zbog toga kako i koliko doji i reka je da je to najbolje sta se moze napravit. Rekla sam da sam cula da puno dice ima problema sa probavom od ovog D3 i K1 i da s obzirom na njegovo stanje ja to ne bi uzimala jer ce to bit koma i doktor se slozio. Kaze da je ovo bio gaia sa D i tiba super i da nastavimo do 3 miseca s tim pa ce preci na obicni D3 a za K cemo jos vidit, kao nije nuzno. Eto pa vidi ti i sa vasim pedom sta ce rec.

maca1510
    13. Prosinac 2017. 14:06

Mamuka

Svim Lucama, Lucijama i ostalim izvedenicama sritan imendan 😊
    Mi jucer bili na kontroli. Ivan ima 5140 i 59cm. Refleksi i motorika super, prati pogledom i po zvuku i po slici, doktor prezadovoljan. Dobio je vise od 1700g i narasta 9 cm. Pita me doktor jel stvarno samo doji jer kao ne vidja takvu dicu bas cesto. Rekla san mu da nije do mene nego do bebe😂
    Al u nosu ima dosta sekreta pa mu je sestra to izvlacila na neku sondu kojs se duboko u nos uvuce. Bas je bilo fuj, nisan mogla ni gledat. Sekret je uglavnom bijel al ima nesto sta ide malo ns zeleno pa smo dobili nesto za ispiranje nosa i sljezov caj. Kao kad se pojavi ta zelena sluz daju antibiotik. Njemu vjerojatno i mliko ode u nos jer uzasno doji pa se zagrcne. Sad cemo 2 put dnevno usisivacem izvlacit pa valjda ce bit bez antibiotika.
    Luce pitala sam za K vitamin i rekla da mu dajemo bio gaia sa D vitaminom i tiba kapi zbog toga kako i koliko doji i reka je da je to najbolje sta se moze napravit. Rekla sam da sam cula da puno dice ima problema sa probavom od ovog D3 i K1 i da s obzirom na njegovo stanje ja to ne bi uzimala jer ce to bit koma i doktor se slozio. Kaze da je ovo bio gaia sa D i tiba super i da nastavimo do 3 miseca s tim pa ce preci na obicni D3 a za K cemo jos vidit, kao nije nuzno. Eto pa vidi ti i sa vasim pedom sta ce rec.

A moja Mamuka pa to ce bit mrcina ipo od diteta! Neka njega , pravo zdravo dite! Nama je pedijatrica rekla isto ka i tebi da je dovoljno bio gaia sa D, i da nebi ona davala ovaj K 1 bez obzira i da samo doji da isto ona nebi davala ,jer kaze ona da od tog K1 i te kako krenu grcevi. Dok su mi sestre u bolnici govorile morate to davat ditetu i ako je na dohranu(iako svi kazu ne jer kao u AD ima toga) . Ali ja ipak vise virujem pedijatrici. 

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    13. Prosinac 2017. 14:25

Maca znaci ni vasa ped nije za K?
    Onda sam sve uvjerenija da cemo ga priskocit. Uz probleme koje imamo sa stomakom unatoc tome sto bio gaiu koristimo od pocetka i jos i tiba kapi stvarno nam ne triba jos nesto sta potice grcice i zatvor. Nije stvar da olaksam sebi nego bebi a taj K1 ocito nije bas takvo cudo od otkrica nego vise farmaceutska prodaja.
    Maca mi jos stanemo u 56 kako tako i ne moramo u shopping al kad pocnu snizenja morat cemo nesto kupovat. Nadam se ne prije snizenja jer stvarno je grijota davat pare na ono sta oni prerastu za misec dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.