Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    10. Prosinac 2017. 16:49

Ma ja bi takve i zz sebe 
    Zasto nema tako lipe robe za nas velike 

luce <3
    11. Prosinac 2017. 13:18

Ova moja jutros od 9.30 zajebaje i sad je na meni zaspala i stra me je spustit u krevetic da se ne bi probudila 😥

barbs
    11. Prosinac 2017. 14:12

I, Luce, je l' zaspala? 

luce <3
    11. Prosinac 2017. 14:17

Spustila sam je u krevetic i oci sirom otvorene ko u sove, al ne place pa san je ostavila

maca1510
    11. Prosinac 2017. 16:11

Joj luce i u mene ista prica! Neda Bog da ga spustim u krevet odmah oci ko u sove! 
    Mi danas bili u pedijatrice, morsli nako 7 dana zbog zutice, ugl u 8 dana dobia je 330 g i 2 cm , zutice nema vise, sve ostalo super. Osim sta moramo ic kupovat robu 62 jer raste ko iz vode😂

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    11. Prosinac 2017. 19:13

Luce nista neobicno. Bit ce i takvih dana. Nekad jednostavno zele blizinu i to je to. Al pokusaj joj stavit neke igrackice da gleda jer vec polako oni to pocinju pratit pa mozda joj bude zanimljivo. Ili ako imate vec onaj vrtuljak za krevetic namontiraj ga.
    Ja Ivanu upalim nekog slonica koji svitli i svira pa prati svijetla na onom pokrovu iznad kosare u kolicima.. Negdi je muz spremio stari vrtuljak pa ga ne mozemo nac (kad muski spremaju....🤣) pa je sestra narucila novi al mislin da nam je doslo vrime za to jer sad vec neko vrime super prati pokrete i bulji tako u igrackice...
    Maca Nikola je bome pravi momak, dobro njemu to ide. Super! 😊
    Kupi nesto sta ti bas triba a uskoro ce snizenja pa onda obavi veci shopping. I ja ih cekam 😁
    Kod nas je sisa glavna zanimacija. Vrime izmedju podoja se sve vise skracuje i imam osjecaj da za tjedan dana se nece skidat sa sise. Mlika ima jer i on kad zavrsi ono skoro curi a ne bi rekla da malo poide jer mi se sisa bas dosta smanji a i on bljucka pa mislin da je dovoljno dobio. Jel stvarno toliki zdero il sta drugo ne znam  al iman osjecaj da pola dana provedemo dojec 🙈😅

• Dolores123
    11. Prosinac 2017. 20:44

luce <3

Ova moja jutros od 9.30 zajebaje i sad je na meni zaspala i stra me je spustit u krevetic da se ne bi probudila 😥

Isti slucaj kod nas.od 10 ujutro do 15 h je samo cvilila i svako malo jela, a spavala mozda ukupno sat vremena i to po 15-20 min.Nakon toga zaspala do 19 h i onda sam je budila , nahranila i sad opet spava.nadam se da ce noc biti ok.Nisam je stigla ni okupat.

barbs
    11. Prosinac 2017. 20:57

Ne brini, Luce, bit ce takvih dana 😊 Kako Mamuka kaze... Diego isto zna pitilji u igracke koje vise, pa se zna uspavati, a po noci ne... po noci ga nooosaaaamooo i nooosaaaamo... Mozda stvarno da kupimo taj vrtulja

luce <3
    11. Prosinac 2017. 21:02

Mamuka

Luce nista neobicno. Bit ce i takvih dana. Nekad jednostavno zele blizinu i to je to. Al pokusaj joj stavit neke igrackice da gleda jer vec polako oni to pocinju pratit pa mozda joj bude zanimljivo. Ili ako imate vec onaj vrtuljak za krevetic namontiraj ga.
    Ja Ivanu upalim nekog slonica koji svitli i svira pa prati svijetla na onom pokrovu iznad kosare u kolicima.. Negdi je muz spremio stari vrtuljak pa ga ne mozemo nac (kad muski spremaju….🤣) pa je sestra narucila novi al mislin da nam je doslo vrime za to jer sad vec neko vrime super prati pokrete i bulji tako u igrackice… 

Primjetila sam da je pocela pratit okolo stvari... Moramo uzet vrtuljak za krevetic nismo jos to... Ovih dana nikako je skinit sa sise 😂
    Maca nikola super napreduje 

• Mamuka
    11. Prosinac 2017. 22:46

Cure sa 3 tjedna je obicno skok u razvoju pa bebe vise jedu i nervoznije su. Proguglajte malo taj skok u razviju pa cete vidit da se puno “simptoma” poklapa. Al to prodje za par dana. Samo triba izgurat tih par dana 🤣
    Jedan savjet za noc. Nemojte ih presvlaciti ako bas nisu ukakani jer ih to razbudjuje. Presvucite tipa oko 10-11 i onda ujutro 6-7 jer toliko pelene moraju izdrzat a za to vrime ne bi tribalo ni guzi naskoditi. Ako se ukake onda OK, al inace nemojte.
    To sam radila s micicom i kad mi je patronazns rekla da ne nisam vise. Sad s Ivanom od prvog dana tako i nemamo problema po noci jer u orincipu on se ne razbudi dok pocne dojit i onda ga to brzo opet uspava i za sad stvarni nismo imali bas ljuljanja i nosenja.
    Meni je s micicom taj vrtuljak bio super jer ja bi pospremila po sobi, otisirala se i tako neke stvari dok bi ona buljila u to. A onda je pocela hvatat pa joj je bilo zabavno lovit te igrackice. Uglavnom dugo joj je bio zanimljiv i uspila bi nesto i obavit dok bi se ona igrala. Nadan se da ce i misko bit tako zainteresiran jer sad u ove nepomicne igracke i ne moze bas predugo gledat. Dosadi mu za 10ak min.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.