Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    06. Prosinac 2017. 20:26

Kleaiva bas super da su je tako lipo prihvatili, zso mi je zbog hemoroida, to je grozan osjecaj...
    Mi smo danas odradilo i prvu setnju i bila nam je super, samo je spavala 😂
    Mi zadnja 3 dana imamo borbu od 17-21 uglavnom mi visi na sisi, pa bljucka, pa opet sisa pa nikako nece da spava... Borba 😂

Barkleys
    06. Prosinac 2017. 23:45

kleaiva

Klinci su super reagirali…maze joj nozice i promatraju je jer spava stalno😂
    Jakov jedino ne moze cuti plac pa jadan stalno pokriva usi…vice brzo mama ona se place za tobom😂
    Lana bi najrade da Dora uzme igracku pa objasnjavam da je jos premala😂
    Nocas smo zaspale u 9 do 1 pa se nacicala i onda opet oko 3 i oko 5 ali je brzo zaspala. I onda od 5 do 9 ujutro😊 u bolnici nije imala mir nocu ocito😂
    Danas je bila budna mozda sat i pol ukupno…sve ostalo je prespavala…to mi malo stvara problem s prepunjenim cicama al nekak izdojim malo rucno da popusti pritisak i izmasiram pa bude prihvatljivo😊
    Bajvise me muci hemic…mazem s masti i ispirem hladnom vodom poslije svakog odlaska na wc ali i dalje ne mogu nas skediti normalno.

Ajme medeni su klinci. Super za noć.  :O Moja se prvu večer budila svakih 45 minuta. A i zovemo ju od milja "sovica" jer po noći nam je još uvijek kaos. A i baš ju muči probava još uvijek :/

• Mamuka
    07. Prosinac 2017. 12:18

Super Kleaiva za brata i sestru! Ma oni su bec veci i mozes im objasnit. Jos ce velika sestra bit super pomoc😉
    Mi smo poceli davat i tiba kapi uz bio gaiu. Rekla bi da se ta probava polako normalizira. Ali ima 2 dana preeevise doji. Od nekih 17-18 pa do 0-1 on doji svako sat- sat ipo. Stvarno ne znam di mu vise staje. Sinoc je u roku sat ipo obe sise iscidio a inace za normalan obrok doji jednu i ostane u njoj. Al sinoc se nije da odlipit od sise. Prestrasno. I jedino razmak izmedju podoja je 3-3 ipo sata poslijepodne i u noci do prvog budjenja. Ostalo je sve sat-dva razmaka. On sto veci to cesce doji.... A ne bi rekla da ne podoji dovoljno jer dobiva na kilazi iznad prosjeka.

kleaiva
    07. Prosinac 2017. 13:13

Meni je mlijeko opet nadoslo ko ludo odjednom i odmah prepunjenost i tvrdoca i bol u roku sat vremena doslovno...tocno sa svakom bebob isto.😒 Pocela opet krug izdajanja pa krug cickanja jer beba spava i po 3 sata a to mi je predugo za ovi navalu mlijeka😂 srecom po noci kao da je osjetila da me muci to mlijeko probudila se svaka 2 sata i bas mi je olaksala pritisak ful tako da sam danas bolje.
    Danas nam je bila patronazna i beba je presisala porodajnu tezinu vec😂 izasla iz bolnice s 3940 i sad bec ima 4140g 😂 prava mrcina mala😂😂😂
    Ovdje su neke nove preporuke za suho previjanje pupka samo gazom 2 puta dnevno al se danas malo zacrvenilo pa sam spricala octenisept i s patronaznom dogovorila da cemo ga prasiti danas 3 puta a sutra ce oba doci opet pogledati😊 imaju neki novi sistem patronaze...prije mi je dosla jednom i bok...a dobit na telefon lutrija...ove sad same dolaze nekoliko puta😂 konacno su se primile posla sad mlade curke nove😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    07. Prosinac 2017. 16:49

Sanjchi koliko znam ergonomske si ergo ostale onako. Uclanila sam se u grupu na fejsu da malo procackam i vidin da pisu da klokanice Tomy, Chicco i Stokke nisu dobre tj nisu ergonomski ispravne. Od tih iz ducana se spominje ergo i manduca ali kod nas te manduce koliko znam nema kupiti.
    Ali imaju zene koje sivaju klokanice. Neman pojma koliko dodju jer klokanicu bas i ne bi pa nisam bas previse oko toga cackala.

• Mamuka
    09. Prosinac 2017. 11:20

Cure kako ste?
    Maca jeste uspili s dojenjem?
    Nama je danas misec dana i koliko sam uspila izvagat imamo oko 5100 sto znaci da je misko dobio 1700g. Prije par dana sam ga isla mirit koliko je dug pa mi se cini da je narasta nekih 5-6cm. Ako sam uspila dobro izmirit. U svakom slucaju dobro nam ide.😊
    I mami isto dobro ide. 😎Ni grama izgubila nije od kad je rodila. Slatkise tamanim ko neman. 😂😂

• Barbi13
    09. Prosinac 2017. 11:32

Mamuka sretan vam prvi mjesec😘😘😘😘pravi decko😍😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    09. Prosinac 2017. 12:56

Mamuka…sretan prvi mjesec! ❤️

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

maca1510
    09. Prosinac 2017. 16:26

Ahahahhahaba mamuka, i mami dobro ide 😂😂😂 ja ni neznam koliko sam pri porodu izgubila a muz mi nece da kupi baterije za kucnu vagu,kaze za njegovo dobro, ahahahahhahaha. Al nije ni da se opterecujem .i ja tamanim sve pred sobom. Mali ivan je bome pravi mali div. Pokazala mi teta slike, on ka da vec ima 3 miseca, famozan je! Mi za sad izdajamo svaki dan sve vise, dajemo ad ali danas se dogodilo svjetsko cudo, nakon izdajanja stavila sam sesiric i bome vuko je mali jedno pola sata. Je da je posli opet opali bocu moga mlika ali niko sritniji od mene da je bar nesto pocea sisat. A da ne govorim kako je krenia sisat tako su krenule kontrakcije maternice, tek sad. Kao da ponovno imam trudove. Ah a mislis kad rodis da je to to 😂

url=https://daisypath.com]

maca1510
    09. Prosinac 2017. 16:29
    Evo i naseg velikog bebana😍
    Evo i naseg velikog bebana😍

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.