Maca ja svoju ne budim, ona meni zna odspavat 3-4h i patronazna mi je rekla da nema potrebe da je budim jer uredno dobiva na kilazi
Kleaiva preslatka je Dora! Koja kosica😍
Yel super za savjetovanje. Nadam se da ce vam pomoc.
Maca ja svog ne budim. Ma ni kad se dogodi da spava 5 sati a kamoli krace. To sam radila s micicom jer su mi rekli al sad nema sanse. Jedva cekan da zaspe ajos da ga budim 😂
Ako je beba gladna probudit ce se. Nagon tj isjecaj gladi je neyto sto je u nama urodjeno i to ne triba trenirat tako da sam ja misljenja da bebe ne triba budit. Naravno ako pricamo o zdravim bebama. A zutica nije bas neka bolest tako da zbog toga ga nemoj budit.
Marijana-uh nas kako mi je drago cut takvu pricu znaci da ima nade. Ja cu stvarno pokusavat maksimalno pa koliko toliko mog mlijeka da primi kad vec ima. Mozda mi kasnije se dogodi ko i tebi,daj Boze!
Luce/mamuka- nisam bila sigurna budit ga ili ne posto je jos mal i zbog te zutice i mislim ajde probat cu veceras ne pa cu vidit kako ce bit, no frajer ne prepusta nista slucaju tako da je zov za hranu bia u ponoc ipo , pa u 3 ipo ko svicarski sat javlja se 😀 tako da ga necu ni budit preko noci ocito on zna kad je gladan.
url=https://daisypath.com]
Maco zasto velim da mislim da se u pocetku treba buditi dijete, na to mislim npr svaka 3h... i ja sam mislila ko Mamuka: sam Bog da spava, ali to je linija manjeg otpora. Ajme samo sam pozelila leci i spavati 5h u komadu koliko i beba moze odrapiti kolko sam bila umorna... Kod tebe je neupitno dal dijete napreduje ili ne, ne moze ne napredovati jer dodajes AD. Govorim to zbog toga da dijete sto cesce stavljas na sisu da stekne naviku sisanja, da navuce mlijeko, a kad ga i navuce pa nisi pala s marsa da dijete pustas da spava a ti da se izdajas i onda mu naknadno dajes na flasicu. Em je to dupli posao, em postoji opasnost da se dijete nauci na dudu jer je boljeg oblika od tvoje bradavice i ne treba tolko vuci a time i pocne odbijati sisu, em nema bolje izdajalice od bebe koja moze potegnut mlijeko i pomagala koje ti moze izvuc bradavice. Naravno da ces ti ocijeniti sta je najbolje za vas, no ponukana time sto je tvoja situacija jako slicna mojoj sam ti odlucila napisati onaj prvi post. Nije stvar samo bebe, stvar je i tebe, i ti sebi moras pomoci i sebe "spasiti", imas mlijeka a zbog bradavica ne ide... eto, ja sam to tako rijesila. A npr moja seka koja je zbog mnogo razloga; frenuluma, mastitisa, lijenosti bebe, ravnih bradavica bila prisiljena izdajati se, izdaja evo vec 6mj i ja vidim koja je to muka i odricanje. Zato sam plakala od umora, dizala se i cesto nudila sisu samo da dijete uhvati tu fucking ravnu bradavicu i navuce ju, sto nam je na kraju i uspjelo. Sad vise ne izdajam ni nista, isto imam ko ti puno mlijeka, uspostavila se ponuda i potraznja i sve je lakse.
Hvalaaaa! Mi vam idemo domeka vec! Nalazi su svi ok, ja sam dobro(osim novog hemica koji pece ko vrag) , bebica je super!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Upadam ko padobranac 😂😂
Klea, Dora je preslatka 😘😘😘😍😍😍😍
Budjenje bebice-ja sam Diega budila svaka 3h cca... nama je tako patronazna rekla najvise radi zutice... ali nakon tj dana (kod kuce jel) poceo se buditi sam... u komadu bi spavao cca 3h...
Klinci su super reagirali...maze joj nozice i promatraju je jer spava stalno😂
Jakov jedino ne moze cuti plac pa jadan stalno pokriva usi...vice brzo mama ona se place za tobom😂
Lana bi najrade da Dora uzme igracku pa objasnjavam da je jos premala😂
Nocas smo zaspale u 9 do 1 pa se nacicala i onda opet oko 3 i oko 5 ali je brzo zaspala. I onda od 5 do 9 ujutro😊 u bolnici nije imala mir nocu ocito😂
Danas je bila budna mozda sat i pol ukupno...sve ostalo je prespavala...to mi malo stvara problem s prepunjenim cicama al nekak izdojim malo rucno da popusti pritisak i izmasiram pa bude prihvatljivo😊
Bajvise me muci hemic...mazem s masti i ispirem hladnom vodom poslije svakog odlaska na wc ali i dalje ne mogu nas skediti normalno.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji