Ma cure pustite te okolo šta brljaju. Nešto bi tili rec i komentirat pa najčešće kažu nešto bzvz. Nekad je čisto OK rec trudnici nešto a da nema veze sa trudnoćom. Čini se ko da ljudi misle da vise o ničem ne mozes/ne znaš pričati nego samo o tome. No dobro...
Da, Sanjchi je nestala sa foruma. Očito im je veselo kod kuće pa ne stigne. Nadam se da su se dobro snašle curke.😊
Ana piše na forumu mama. Nekad bacim pogled i tamo pa sam vidila da se javila.
Yel ne čitaj previše. Nekad to nacitavanje donese vise štete nego koristi. Doktori su rekli da je sve OK i tako će i biti. Samo polako i smireno. Još je malo ostalo 😉

Sanjchi Luca nam je bas mali medenjak sa punoooo kosice 😍 drago nam je da ste stigle doma i da je sve Okej,sad uživajte 😘

Sanjchi koji broj robice je na njoj i s kojom težinom / cm je rođena 😃 Kalkuliram za robicu pa zato pitam 😂

Sanjchi- ajme to je onaj prekjučer kompletić. Sjećam se da si stavljala slike. Lucija je medena.
Nego, sjećate se mog peckanja? Sinoć me baš peklo, ono kao da gori dio kože i danas kad sam se probudila imala sam što vidjeti! 3 crvene crte na tom mjestu. Oke još su blijede, ali mamicu im njihovu. Pa dobro, tko dobije strije tjedan i pol prije termina?!?!? Inače mazala sam se svaki dan, prvo sam koristila onu gratis biobazu iz dm, pa sam ju kupila od 500ml i potrošila, kao i Babylove ulje, to sam isto potrošila, sad koristim palmers tummy butter i hippovo ulje. Ja se uljima mažem poslije tuširanja i prije spavanja, a kremom ili maslacem kad negdje idem jer onda mi ne izbije na odjeću. Moja mama je imala jako puno strija i stalno mi je govorila da pazim jer genetika tu igra ulogu. Očito igra. Znači 3 crte preko noći! :( :( :( :(
*prekul kompletić (mobitel mi stalno sam odlučuje promijeniti riječi) :*
Meni su strije izbile u zadnjih 4/5 dana i to bas puno,a do tad nijedna😰 isto mazala svaki dan, sa uljima i kremom iz dm onom bio i cijela bila ponosna kako nema strija i doslovno preko noci popucalo. Al meni su se svugdi javile,po 3 na svaki bok, povise pupka,ispod pupka i na bedre😱😱 nisu velike,bas su sve male ali su se zacrvenile i vidim da nema spasa 😱

url=https://daisypath.com]
Meni su strije izbile u zadnjih 4/5 dana i to bas puno,a do tad nijedna😰 isto mazala svaki dan, sa uljima i kremom iz dm onom bio i cijela bila ponosna kako nema strija i doslovno preko noci popucalo. Al meni su se svugdi javile,po 3 na svaki bok, povise pupka,ispod pupka i na bedre😱😱 nisu velike,bas su sve male ali su se zacrvenile i vidim da nema spasa 😱
Da, ma ja sam možda kriva jer sam se hvalila da ih nemam XD jel tebe bolilo kad su nastale? Mene baš peklo :( :( A pročitala sam na temi strije tu na klokanici da strije mogu nastati i tijekom/nakon poroda....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji