Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    04. Prosinac 2017. 17:59
    Evo jedna slicka moje male mrcine😂
    Evo jedna slicka moje male mrcine😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    04. Prosinac 2017. 18:01

Hedge i a kad sam vidjela tube ulovila me panika a inace nisam bas panicar😂 

Barkleys
    04. Prosinac 2017. 18:15

kleaiva

Hedge i a kad sam vidjela tube ulovila me panika a inace nisam bas panicar😂

Srećom pa ih ja nisam vidla, uh uh, i srećom da nije bilo rupture maternice... Ali da su detaljno pregledali jesu... Uh. I sad se sva strese kad se toga sjetim. Mrcina ti je medena! :) :*

Barkleys
    04. Prosinac 2017. 18:23

Ajme maco super za patronažnu, baš dobro da će ti to srediti. Uh za modrice O. O zvuči gadno... Sretno sa izdajanjem. Jel imaš pumpicu ili se ručno izdajaš? Mene pumpica spasila. Ja sad tijekom dana (kako kad ulovim vremena) se i dalje izdajam pa imam za prek noći, nekad ju i ne vadimo iz krevetića samo bočicu uvalim... A nekad ako puno potegne mora bljucnut i podrignut :/ ali ful je zgodno to sa izdajanjem... Ali mi i dalje skoro svaku večer dajemo AD. Jer nateže sise, pa zaspi na sisi, pa se razbudi dok krene štucati, pa od umora kreće nervoza i plač... Nama od AD se smiri i zaspi kroz pol h. Najčešće spava sa 1-2 buđenja. 

maca1510
    04. Prosinac 2017. 19:29

Hedgehog- imam elektricnu izdajalicu i da spas je! Je da mi jos polako ide i nemogu izdojit neznam koju kolicinu ali tek sam krenula, mislim da bi kasnije to trebalo ic brze(mlijeko) ili? Meni je pattonazna rekla da nema sanse da mogu dojit jer su mi bradavice koma,tj uopce ih nema. Niti nakon izdajanja na izdajalici one ne izlaze. Ali kaze ona mlijeka imas i samo se izdaji i tako ga hrani. U pocetku mu ddaj i ad a kasnije mozda i nece trebat ad jer kaze ona da bas ima mlijeka i zlijezde su velike. Jeste li vi budile svoju djecu svaka 3 sata za hranu kad su ovako mala ili da ga pustim da spava pa kad sam bude gladan? 
    Yel- mene izgon nije uopce bolio,dapace bio mi je pravo olaksanje. Popucala sam unutra i vanka,sivali me na zivo ali odmah i srvarno nisam osjetila, ili sam samo toliko bila sretna da je gotovo da mi je mogak blokirao centar za bol😂 bas mi je drago da idete na savjetovanje, nadam se da ce vam pomoc!
    Kleaiva- mala je stvarno mrcina i pre pre slatka!! 

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    04. Prosinac 2017. 19:34

Da dobila lokalnu za šivanje, ali i dalje me taj "pregled" prije bolio, a vanjsko šivanje sam osjetila, unutarnje ne. Vanjsko nije bilo strašno, osjetiš ubod iglice ali nije bilo strašno... Jedino što sam ja cijelo to šivanje bila u grču još od trudova, izgona i svega... pa em sam bila napeta ko puška, em mi je babica morala držati noge... Bla... zašto pišem o ovome? Zašto pričamo o ovome? XD XD XD Sva se stresem... 

kleaiva
    04. Prosinac 2017. 19:57

Hehhehehe! Imate pravo...dosta o porodu😂😂😂
    Sutra cekamo jos nalaz krvi zbog mog streptokoka😔 nadam se da ce bit ok...cicka i kaka tsk da zasad nije zuckasta pa se nadam da cemo uskoro doma.
    Cimke su mi supsc i zekamo se stalno...kreveti su nam previsoki pa se penjemo na njih ko na rodeo drive, a o silazenju da i ne govorim😂

luce <3
    04. Prosinac 2017. 22:55

Yel super za bracno savjetovanje 
    Kleaiva prekrasna je 😍😍😍

Marijana12345
    04. Prosinac 2017. 23:02

Cure cestitam svima bebice su vam preslatke!!!
    Maca dok je beba jako mala moras ju budit za papati. Do tamo 3-4tj... poslije vise ne treba, javit ce se sam. Novorodjencad je jako uspavana pa ga moras buditi i hraniti. Ja sam ga budila i svako 3h davala prvo cicu tj obje svaku 15min da stekne naviku dojenja i navuce nesto a onda izdojeno sta sam nakon prethodnog sisanja izdajala (nekad je to bilo 30, nekad 40ml a nekad 60ml - ugl bebacu je uvijek bilo dosta i u mjesec dana sam samo 4-5 puta dodala AD). Dva tjedna sam bila zombi jer sam se izdajala i gotovo nista ne spavala ali je prosisao solo nakon tocno mjesec dana kad je ojacao i stekao jaki refleks sisanja. Ja imam ravne bradavice (makar nikada u zivotu to dosad nisam mislila) tak da je to bio kao i kod tebe problem  i muka isusova... svu me izranjavao, krasta na krasti. El.izdajalicom sam ih malo izvukla ali ono sto mi je bas pomoglo su Avent niplette+Avent sakupljace mlijeka tj one skoljke kako ih netko zove (kroz rupicu sam ugurala niplette jer ih je nemoguce nositi solo ispod grudnjaka), em za izvlacenje bradavica em za zarastanje ragada. Nosila sam ih nakon izdajanja do sljedeceg podoja. S vremenom i beba navuce bradavice. Sada samo dojimo. Sretno!

Barkleys
    04. Prosinac 2017. 23:06

Maca - meni je isto u početku trebalo sto godina za izdajanje.. poslije je išlo lako... Ali znam da sam plakala em zato što boli sisa jer je puna, em zato što neće krenuti... joj... Meni je taktika dobro dobro prvo izmasirati i onda na izdajalicu. Pratim upute za masažu kao za ručno izdajanje samo što stanem kad na tom predzadnjem koraku i zahaltam izdajalicu... XD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.