Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    02. Prosinac 2017. 17:18

Meni je tek kad sam došla doma drugi dan krenulo... kolostrum mi je curi 4 dana. A i u bolnici su mi se naravno upalile bradavice i stvorile male kvrgice na Lijevoj. .. Ali i kolostrum je dovoljan... Meni je pomogla masaža, ja sam masirala non stop kad sam došla doma... Masaža, navlačenje i slično. 

maca1510
    02. Prosinac 2017. 18:18

Meni je problem sta on kolostrum nemoze navuc na silikonske bradavice a moje nemoze uhvatit. Danas sam sa izdajalicom pa bar tako da stimuliram mlijeko . tako su mi rekli u bolnici. 

url=https://daisypath.com]

maca1510
    02. Prosinac 2017. 18:21

Yel- ajde bar oko malog da su svi slozni i da si ti koliko toliko zadovoljna bar sta se toga tice. Stvarno se nadam da ce ti se poboljsat situacija, ja se mislim sad da moram u ovom stanju dic kuci i da mi je takva situacija.... Kaoa do poda zeno, stvarno se drzis ko lavica,ja bi sigurno poludila.

luce <3
    02. Prosinac 2017. 19:13

Maca taman sam ti tila predlozit da koristis izdajalicu da ti ona pomogne navuc mlijeko i da ti izvuce bradavice... Meni su isto bile malo uvucene bradavice pa je bila borba s njom jer nije tila prihvatit one silikonske sesirice i jos mi je bila napravila ranice... Tako da te razumin... Moja je bila na kilazi izgubila u dan i po 500g pa je bila na dohrani par obroka.... Velika je Nikola beba bit ce on dobro

kleaiva
    02. Prosinac 2017. 20:00

Maca probaj izdojit pa si onako s izdajalicom izvuci bradavicu pa nek onda proba Nikola povuci. Drzim fige da se uspijete naci nekako s dojenjem...a ako ne bude islo probaj s izdajanjem prvih nekoliko mj. ako ces imati snage i volje ako bas ne uspije ni sa sesiricima.
    Kod mene nista novo, otisli mi gosti i sad idem spavati dok me jos nije pocelo loviti. Tastura me dolje sve kao da mi je netko ugurao deblo😂 a nista se nisam otvorila...ovako mi nije bilo u proslim trudnocama al sta sad...prezivjet cu😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

maca1510
    02. Prosinac 2017. 21:03

Luce- a nisan znala jel se smije koristit izdajalaica,svaka smjena sestra ima svoju teoriju. Ali kako mi je ova rekla tako san napravila i vec se pocelo navlacit mlijeko, nista puno al tu je. On je na dohrani kako ima zuticu pa kao sta vise jedw vise ce odzutit,njihove rijeci😀 znam da djeca gube na kilazi samo neznam koliko ke normalno. 
    Kleiva- bome u tebe jaaaako tvrdoglavo dijete 😂 samo zeza ,oce pa nece vani 😂 a morat ce kad tad 😀

Aurora1611
    02. Prosinac 2017. 21:24

Kleaiva mene su u bolnici ostavili zbog napetih vodenjaka, dr je rekao da je porod blizu i da ako mi vodenjak pukne doma da necu stici do bolnice, sutradan sam rodila 😊

• Mamuka
    02. Prosinac 2017. 22:25

Maca samo ga stavljaj sto vise. Nema veze sto on nista ne povuce na kraju al bitno da stvara naviku navlacit i vuc mliko a ne samo gutat. Ti ga stavi kad mislis da ce tit navlacit i zezat se oko sise a kad se umori zovi da donesu dohranu. On ce tako stvarat naviku da triba potezat mliko i dobit ce ist.
    I naravno izdajalicom se ti jos pomozi da navuces mliko i da izvuces bradavice jer se zna dogodit da se uvucene bradavice dojenjem izvuku skroz.
    I ne brini za kilazu jer je normalno 8-12% da izgube a on je jos super.
    I osip je normalan neki sitni crveni i ko pristici pubertetski da se jave jer se tako bebina koza cisti od maminih hormona. To ne bi tribalo nicim mazat nego samo pustit da prodje samo id sebe.
    Ivan trenutno izgleda ko u sri puberteta sa tim osipom i pristicim. 😂😂
    Ako primjetis da se nesto crveni ko ugnojeno i ako mislis da ima gnoja onda triba do doktora al patronazna ce dolazit pa ce ona to vidit sve.
    Maco uglavnom tvoje stanje nije nimalo zabrinjavajuce, sve je to normalno. Samo eto da malac prihvati sesirice ili da bradavice malo iskoce van.
    Bit ce to dobro sve. Samo malo strpljenja i zivaca triba al bit ce dobro.
    I da, curica koja je bila s nama je imala bilirubin 244 i otisla sutra kuci a mi smo s 218 ostali jos 2 dana tako da ne brini, brzo to spada kad je visok.
    Uostalom znam da san ne mislis tako al viruj mi u bolnici je lipo 😉🤣🤣🤣

maca1510
    02. Prosinac 2017. 22:32

Mamuka

Maca samo ga stavljaj sto vise. Nema veze sto on nista ne povuce na kraju al bitno da stvara naviku navlacit i vuc mliko a ne samo gutat. Ti ga stavi kad mislis da ce tit navlacit i zezat se oko sise a kad se umori zovi da donesu dohranu. On ce tako stvarat naviku da triba potezat mliko i dobit ce ist.
    I naravno izdajalicom se ti jos pomozi da navuces mliko i da izvuces bradavice jer se zna dogodit da se uvucene bradavice dojenjem izvuku skroz.
    I ne brini za kilazu jer je normalno 8-12% da izgube a on je jos super.
    I osip je normalan neki sitni crveni i ko pristici pubertetski da se jave jer se tako bebina koza cisti od maminih hormona. To ne bi tribalo nicim mazat nego samo pustit da prodje samo id sebe.
    Ivan trenutno izgleda ko u sri puberteta sa tim osipom i pristicim. 😂😂
    Ako primjetis da se nesto crveni ko ugnojeno i ako mislis da ima gnoja onda triba do doktora al patronazna ce dolazit pa ce ona to vidit sve.
    Maco uglavnom tvoje stanje nije nimalo zabrinjavajuce, sve je to normalno. Samo eto da malac prihvati sesirice ili da bradavice malo iskoce van.
    Bit ce to dobro sve. Samo malo strpljenja i zivaca triba al bit ce dobro.
    I da, curica koja je bila s nama je imala bilirubin 244 i otisla sutra kuci a mi smo s 218 ostali jos 2 dana tako da ne brini, brzo to spada kad je visok.
    Uostalom znam da san ne mislis tako al viruj mi u bolnici je lipo 😉🤣🤣🤣

Osip je bas takav kakav si opisala, tako da se ne brinem. Rekla je i sestra da je to ciscenje. Evo nedto ke krenulo sa izdajalicom ali nemogu ga stavit na prdi jer je cili dan do ponoc pod lampom, pa cu ga stavit kad ga skinu. Ma mogu ti rec da mi je bas dobro u bolnici 😂 da imam tv nebi ni isla doma 😂

maca1510
    02. Prosinac 2017. 22:33

Pisem livom rukom zato ovoliko gresaka😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.