Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    26. Studeni 2017. 13:49

Ja na obje grupe prodjem kad stignem i kako stignem i ne rijetko mi se desi da sam u debelom zaostatku i da mi se ne da citati 

kleaiva
    26. Studeni 2017. 14:38

Maca…slazem se s Yel...i meni su rekli da se seksamo i to je to.😂 pogotovo jer je voda mlijecna i znaci da je beba spremna. Samo se cekaju trudovi. Ja imam taj glupi streptokok ali suvrekli da to nema veze...da ga puno ljudi nosi u sebi a nema nikakve simptome...vazno je samo zbog bebe da dobijem antibiotik da ne prede na nju.
    Yel…ne znam hoce i samnom...nije odijelo kupio sto znaci da ocito nece, ali je rekao da ce biti tamo u cekaoni u svakom slucaju😂 nek odluci sam kako mu bude taj tren😂
    Ja sam ti onaj tip koji bi mozda najrade bila sama u bolovima samo da me nitko ne dira i ne dekoncentrira da mogu prodisati trudove. I bas to yel sto kazes kad krenu pravi trudovi to je bas nesto sto se ne moze opisati.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    26. Studeni 2017. 14:51

Maca…slazem se s Yel...i meni su rekli da se seksamo i to je to.😂 pogotovo jer je voda mlijecna i znaci da je beba spremna. Samo se cekaju trudovi. Ja imam taj glupi streptokok ali suvrekli da to nema veze...da ga puno ljudi nosi u sebi a nema nikakve simptome...vazno je samo zbog bebe da dobijem antibiotik da ne prede na nju.
    Yel…ne znam hoce i samnom...nije odijelo kupio sto znaci da ocito nece, ali je rekao da ce biti tamo u cekaoni u svakom slucaju😂 nek odluci sam kako mu bude taj tren😂
    Ja sam ti onaj tip koji bi mozda najrade bila sama u bolovima samo da me nitko ne dira i ne dekoncentrira da mogu prodisati trudove. I bas to yel sto kazes kad krenu pravi trudovi to je bas nesto sto se ne moze opisati.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Barbi13
    26. Studeni 2017. 15:14

Ja sam rekla da ja hocu biti sama u miru,her da gledam dragog kako mjenja boje u licu ja bi samo gledala u njega i ne bi se mogla koncentrirat na disanje,on je bio u cekaoni i nakon sivanja je dosao u boks sa cokoladom koju sam smazala u pet minuta😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    26. Studeni 2017. 15:27

Cure nema na čemu. Drago mi je ako mogu pomoć samo eto svako dite je priča za sebe pa nema baš nekih savršenih pravila koja vride za sve.
    Luce slažem se za ovaj forum. Tamo stvarno ne mogu povatat a nit više znam ko sta piše jer su cure detaljne. 
    Mi micica ni misko nisu bebe koje će zaspat same ležeći. Ja se trudim al ne ide baš, nakon  10 min krene plač pa probam to rjesit kolicima jer ruke su mi zadnja opcija.
    Maca jel sutra ideš do svog doktora ili u bolnicu samo?
    Yel relacija tvog dragog je bas ufff. Razumin da nije baš lako al njega bas strefilo skroz.
    Ja mislin da je dobro da budu da vide da to nije baš tek tako i da u tom procesu koji je bitan za oboje bas i oboje budu u tome zajedno. OK netko to ne može ali ako baš nije toooliko strasljiv  muž bi triba bit.
    Moj možda.ne bi ponovio ali ako budemo imali još dice ide ma sta god on mislio. Nema pravo na izbor. Opet 😂😂
    Misko bas muku muči sa stomakom. Kaki bas dosta al u njega je to u turama. Jutros je iz njeg to izlazilo nije bilo kraja. 3 pelene bi napunio Šta je to bilo. Al poslije dojio i evo opet problemi. Nažalost pomoći nema nego čekanje da počne dojit normalno i da crijeva sazriju.
    Probat ću i one biljne za plinove pa ćemo vidit

barbs
    26. Studeni 2017. 15:59

Yel, muž ti je baš toliko strašljiv?  Ja sam se za svoga šokirala i jako mi je drago što je bio tamo. Bio mi je velika potpora i ja sam bila manja od makovog zrna na porodu, a toliko sam hrabro išla u rađaonu  Ja sam mislila da će mi on u nesvijest pasti, a na kraju sam ja skoro pala HAHAHAHAHAHA (sada mi je smiješno! ) I isto tako smatram da muški moraju to proći s nama! HAHAHAHA

luce <3
    26. Studeni 2017. 16:13

Yel ja mislim da je bolje da ti je bio s tobom na porodu jer je to ocito tribalo da te shvati i da ti pruzi potporu... Da nije vjerovatno se nista ne bi promjenilo... A njegove samo ignoriraj jos malo pa cete uzivat sami... 

maca1510
    26. Studeni 2017. 16:15

Mamuka- idem samo na plodnu vodu. Reko mi je moj gin da od sad sam samo u njihovim rukama. Ali definitivno ako me spuse sutra ko ova zadnja dva puta onda cu ic kod svog pa neka me on pregleda bar da mi rece na cemu sam. 

url=https://daisypath.com]

luce <3
    26. Studeni 2017. 16:17

Barbs super za fotoseshon.... Mi se dobro snalazimo, osim sto nas muci hlapljivost i stomacic sve ostalo je super... Tata nas mazi i pazi i stvarno je ukljucen u sve... 

luce <3
    26. Studeni 2017. 16:19

maca1510

Mamuka- idem samo na plodnu vodu. Reko mi je moj gin da od sad sam samo u njihovim rukama. Ali definitivno ako me spuse sutra ko ova zadnja dva puta onda cu ic kod svog pa neka me on pregleda bar da mi rece na cemu sam.

Sutra u jutro radi dr. Resic ona mi je radila carski i sutra idem kod nje skinut savove....nadam se da ce ti ona bit jer je meni super bila.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.