Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    02. Studeni 2017. 08:46

Yel

Jutro cure!

Bbrletic, hvala!

(Imam neki sugav feeling za pregled…mozda zbog moguceg kasapljenja dupeta, ne znam kak cu uopce na onaj stol lec poluzamotana…🤐)

Javi se Yel poslje pregleda,ma nece te kasapit samo se opusti😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 08:49

Bbrletic naviknit ćeš se ubrzo, ne brini. Onda ćeš u jednom trenu zaboravit uopće kako to izgleda spavat cilu noć a dan ćeš funkcionirat normalno. Svašta mame mogu. 😉😉

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 09:04

Mamuka

Bbrletic naviknit ćeš se ubrzo, ne brini. Onda ćeš u jednom trenu zaboravit uopće kako to izgleda spavat cilu noć a dan ćeš funkcionirat normalno. Svašta mame mogu. 😉😉

A znam Mamuka bitno je da ona papa....pa sad vidim ti si u 39 tjednu ajme jos malo i evo tvoje bebice😍

Leptirica.com

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 09:27

Slažem se. Dok bebice rastu i zdrave su ostalo se izgura. 😉
    Sitno brojimo. Osim ako i moj bebač ne bude tvrdoglav ko Luca. E onda imamo još vrimena 😂

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 09:33

Mamuka

Slažem se. Dok bebice rastu i zdrave su ostalo se izgura. 😉
    Sitno brojimo. Osim ako i moj bebač ne bude tvrdoglav ko Luca. E onda imamo još vrimena 😂

A znam i ja sam prenjela pet dana i kad sam vidjela doktora da mi ide busit vodenjak doslo mi je da viknem juhuuuuuuu.....ma njima je ljepo u busini

Leptirica.com

[OBRISANO] 02. Studeni 2017. 10:03
  • sretna
    02. Studeni 2017. 10:29

Sanjchi, preeemedena je L! 😍

luce <3
    02. Studeni 2017. 10:49

Cure sretno vam danas na pregledima

• sretna
    02. Studeni 2017. 10:57

Kuglica za P 😊

Hope
    02. Studeni 2017. 11:07

Hedgehog ja sam prvi put išla na CTG na prošloj kontroli a tad sam bila 37+6 i onda su mi rekli za tjedan dana kontrola ali onda se odem dolje naručiti na ultrazvuk da vidimo bebu jer imam velik trbuh a i beba je stalno veća za 10 dana do sad bila pa da to provjerimo!! A moja frendica npr u Petrovoj uopce nije slana na ultrazvuk,tek kad je došla rodit su gledali!! Mene da nisu sad naručili za ultrazvuk u petak ja bi si platila privatno i otišla jer sad ga već nisam vidla vise od mjesec dana i fali mi!! 
    A u petak ću bit 38+6 (praktički 39tt) i nadam se da će se bar dolje nekaj promjenit,jer mi je 2 tjedna isto već!! Da se bar počnem lagano otvarat vise!! E jer vi nosite torbe za rodilište sa sobom na preglede sad pred kraj?? 🙈 ne znam dal da uzmem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI