Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    26. Studeni 2017. 16:52

luce <3

maca1510

Mamuka- idem samo na plodnu vodu. Reko mi je moj gin da od sad sam samo u njihovim rukama. Ali definitivno ako me spuse sutra ko ova zadnja dva puta onda cu ic kod svog pa neka me on pregleda bar da mi rece na cemu sam.

Sutra u jutro radi dr. Resic ona mi je radila carski i sutra idem kod nje skinut savove….nadam se da ce ti ona bit jer je meni super bila….

Uh nadam se da ce bit neko normalan pa bar da mi kaze jesam li otvorena , eto bar to. Ako vidim da joj na kuti pise Resic odma cu je pitat 😀

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    26. Studeni 2017. 17:00

Maca definitivno idi i kod svog ako sutra ne bude neko normalan. Ali i ti pitaj sve sta te zanima i pitaj da ti naprave ctg i uzv pa makar te opet skinili po kratkom postupku. Mislin nemaš sta izgubit a bit ljubazan i strpljiv očito nije dobra deviza za St.
    Al stvarno se nadan da ćeš napokon naići na nekog normalnog.
    Nas tata je ovaj put malo smisan. Stra ga je presvuc miska a još uz to misko se dernja ko ris kad ga presvlacim, bez zraka ostaje i poplavi cili pa ga to još dodatno plasi i ne želi ni probat. Ide s menon kad ga presvlacim al on je prestravljen zbog tog placa. Ali zato se brine oko micice sve. Čak sam malo i ljubomorna koliko joj se posvetio da ja praktički ne moram ništa, a volila bi. Mislin ovako mi je lakše jer ne moram se razbijati kad ću sve stići ali fali mi micica malo.
    I da, s prvom bebon je definitivno najlakse. Bar meni jer micica je stvarno još mala i oko nje ima dosta posla a bez muža, sveki i moje mame ja bi stvarno poludila jer najčešće oboje u isto vrime nešto tribaju a birati koga ćeš prvo je bas koma.
    S prvom bebon je sve novo ali te drzi taj neki adrenalin, uzbuđenje i zaljubljenost u bebu i brigu oko bebe dok s dvoje malih je bas koma. Onaj ko nema pomoć a ima bebu i još malo dite se stvarno napati. Ja se divim svim tim mamama. Tek sad vidim koja je to gungula. 😂😂

kleaiva
    26. Studeni 2017. 17:23

Moj muz se vise boji toga jer ne zna sto ga ceka u boxu😂 Ja sam uvjerena da bi on bio super podrska al on sam sebi ne vjeruje pa mi se neda ni opterecivat ga s tim ako stvarno nece ali zna da mora bit pred vratima ovaj put😂 danas kad smo isli na pregled rodila je neka romkinja i sad je njih hrpa naravno cekala ispred i dosadivala osoblju nekoliko sati josnakon poroda😂 a ja velim muzu da bude tak i on cekao ako nece unutra😂 s tko zna kojom jos ekipom😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    26. Studeni 2017. 17:34

Cure ima ko neki fora recept za neko jelo sad za goste kad krenu? Luce??? Ti ipak imaš profesionalca pa nam neku tajnu odaj i spasi nas muka po pripremama.😉
    Nama danas dolaze 2 kumovi i sutra još jedni. Za večeras sam spremila lazanje i rozatu (od petka san počela pripreme) a za sutra neman ideju. Za neko veliko kuvanje neman vrimena a prsut i sir su meni kad neko dodje neocekivano jer kod nas nikom nije ni do pršuta ni do sira.
    Zato mi triba neki zgodan recept. 😊
    Bruschette nisam odavno spremala pa bi mogla njih ali i tu triba dosta vrimena jer moji su sa puno sastojaka. 

Barkleys
    26. Studeni 2017. 18:12

Ja inače imam stvarno divnog muža, ali realno nisam mislila da će tako dobro podnijeti porod. Mislila sam da ću ja njega morat smirivati a ne on mene. Tako da sam stvarno iznenađena njegovim ponašanjem. I ovih par dana što smo doma skupa je najbolji muž na svijetu. Malo me strah ponedjeljka, on se sutra mora vratiti na posao. A ja ostajem sama doma s bebicom od tjedan dana.... Mama mi ne može dolaziti još neko vrijeme :O Malo me strah, jer sad sam se baš oslanjala na njega dosta.... 

Barkleys
    26. Studeni 2017. 18:16

Mamuka - ajme ajme. Ja se nisam stigla približiti štednjaku od kad sam došla iz bolnice... Svaka čast. Nama su danas bili prvi gosti, mužev brat sa ženom i 3 djece. Dobili su kavu i cedevitu. I imala sam par kikića to sam dala djeci. XD XD XD XD Užasna sam. Hahaha. 

Barkleys
    26. Studeni 2017. 18:20

Yel

Cure,
    Koliko bebe imaju optimalno kakica dnevno?

Ja sam jučer bila uvjerena da L ima proljev jer je kakala barem 10x, i to onak dojim, čujem kako joj rade crijeva i pokaka se... Danas sam pak bila uvjerena da L ima zatvor jer sam sinoć dala AD i kakala je tek oko 3 popodne... Tako da... koliko ja znam sve opcije su moguće xD

Barkleys
    26. Studeni 2017. 18:24

Yel

Mamuka,

Ma ja se divim i zenama sa jednim djetetom, a da nemaju pomoc 😅, di nebi sa dvoje, pa puknes.
    Mislim da bih mogla hendlat jedno da nema ove rane, fakat mi je otezano kretanje, imam feel ko da mi je sav puko a dolje rupa, ne kuzim..

Vezano za porod i tate, ja sam mu u pauzama govorila da suti i to jedva, nisam se mogla koncentrirati na nikog oko sebe, jednostavno me ‘povuko’ trud u drugu dimenziju, a dragog se sjecam u nekim bljeskovima, ko alien u zelenom i da mu stiscem ruke, na izgonu sam ga primila za struk i savijala ga prema sebi, uopce ne znam sta je govorio osim ‘gotovo je!!)
    Da mi je isus dosao nebi ga dozivjela 😬

Da mi je isus došao ne bi ga doživjela... Hahaha. Tako nekako i meni. 

• Dolores123
    26. Studeni 2017. 19:46

Ej cure jel vasi bebaci štucaju? Moja nakon svakog podoja obavezno štuca.Pa neznam jel to normalno ili nije.vec se pomalo bojim

barbs
    26. Studeni 2017. 19:57

Kakanje je normalno 😁 Diego je nakon sbakog obroka kakao dok nismo krenuli davati D3... od onda manje kaka...
    Dolores, stucanje je normalno... daj mu cicu kad krene stucat da prestane

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.