Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    27. Studeni 2017. 13:11

Yel…nemam takva iskustva s muzem...ali sto mu nisi rekla kako si se ti osjecala kad se on postavljao prema tebi bezveze zbog peseka i staraca...neka mu malo griznje savjesti...to jos nikog nije ubilo. Stavi sebe i bebu na prvo mjesto i objasni mu da je beba zajednicka i da vas treba oboje jednako...nek sudjeluje u hranjenju i brizi sto vise pa ces se ti naravno moci vise posvetiti i njemu a i on tebi😂
    Slazem se s Mamukom u potpunosti...sve je dobro srocila i objasnila.😊 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

maca1510
    27. Studeni 2017. 13:28

Mamuka- danas mi je samo plodnu vodu radia ali toliko grozno da jos uvik krvarim.al doslovno krvarim da uloske moram nosit i to ne dnevne! Bas sam kasnije srela curu koja je bila poslije mene i kaze da je i njoj tako a da njega inace zovu "mesar" . neki Stipic se preziva. Mebi je bilo bitno da je bar posvetia 2 min da mi odg na neka pitanja tako da nisam ni isla za tim koliko je grub bia na pregledu. A nemos i jare i pare 😂 sutra samo ctg,preksutra opet plodna voda. 
    Yel- mamuka i kleaiva su ti super napisale. Mene je strah da nebi svo vrjeme posvetila bebi a muza zapostavila zato sam upozorila svih oko mene da mi kazu ako se krenem tako ponasat!

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    27. Studeni 2017. 13:33

Yel nismo imali takvih problema ali ja sam bas da bi takve situacije spriječila uključila muža u brigu oko bebe i navečer bi njih dvoje imali svojih sat vrimena kad bi se mazili a ja bi nešto po kući radila ili bi se pozabavila sobom. A kad bi micicu stavili na spavanje nas dvoje bi se družili. Nije stvar da bude nešto aktivno al eto čisto da gledamo TV zagrljeni i da pričamo bilo nam je super. S obzirom da smo mi vezu prije braka praktički bili na daljinu navikli smo puuuno razgovarat. Ja sam ta koja će pocet razgovor i o nekim ne baš ugodnim temama ali sve rješavamo sa puuuno razgovora. Mislin da je to pomoglo i tome da se.lakse naviknemo na bebu i uigramo u nove obveze i novi način života.
    Naravno da kad je beba malo porasla, nakon neka 3 mjeseca, znali bi je ostaviti ponekad na čuvanje a mi bi izasli malo vani. Njen to bilo često al 1 mjesečno nam je bilo OK jer smo inače dosta šetali i micicu vodili sa sobom pa nije bilo da smo bili previše željni života van kuće. 
    Mislim samo da muškima triba dat ulogu u brizi oko bebe i pustit ih da se malo druže na samo da se bolje povežu jer eto oni to moraju uvježbati/razviti s vremenom. Ali naravno i dalje imati neko vrime za vas dvoje bez bebe da ne zanemarite ni vas odnos kao partnera jer svaki odnos traži vrime za sebe i to ni beba ne bi trivala prominit. 
    Meni je npr dolazak bebe više stavio prijateljske odnose na kušnju jer većina mojih prijateljica je neudana i bez djece a i daleko od nas i uz sve triba naći vrimena i za njih. Moram priznat da sam se tu na periode znala pogubit ali valjda oni pravu ostaju i usprkos tome.

• Mamuka
    27. Studeni 2017. 13:41

Jel taj Stipic mladji doktor, visok i krupan,  hercegovackog naglaska?
    Ako je to taj onda mi je jasno jer lik je ko od brda odvaljen i ruka mu je prije za veterinara nego za ginekologa.😂😂
    Kad je bio u viziti nakon poroda samo smo se nešto zezali jer već je bio 2 ili 3 dan nakon poroda i sve je bilo u redu pa nismo tribali njegove usluge. Sricon 😂😂
    A ne znam jel te neko može upozoriti na to da zapostavljas muža osim njega samog. Ja sam svog stalno pitala jel mu fali više vrimena zajedno ili tako nešto. Al s njim moraš bit dosadan do boli jer on teško izražava kad mu nešto smeta. Srica znam to pa sam znala bit dosadno ko stjenica😂😂

• Mamuka
    27. Studeni 2017. 13:49

Yel draga sad s bebon će bit stalna borba i briga. Sve su to faze koje prolaze ali ih triba izgurat i hrpu strpljenja i živaca.
    Mislim da zbog sebe moraš pricati sa dragim više i objasniti mu kako se osjećaš i sto misliš. Jedna stvar je kad ste samo vas dvoje ali sad imate bebu u to će puno prominit sve 

• Mamuka
    27. Studeni 2017. 13:57

A sad toliko posesivno odvajanje bebe od tebe mi.je malo čudno. Ne kužim tu korelaciji između tog da malog pokušava što više uz sebe imat i straha da će on zauzet njegovo misto.... to doje mi se čini oprecno. Samo cila ta obitelj mi je čudna tako da ne znam ti tu pametno ništa za rec. Ali kad budeš kod svoje psih svakako joj ispričaj. Sigurno će ti znat nešto pametno za rec. A možda i muž može kod nje otic na razgovor.
    I mislim da je bolje da se vrati na posa nego da uzme naplaceno i nastavi sa takvim ponašanjem jer mi se to ne čini bas dobro.

maca1510
    27. Studeni 2017. 14:05

Mamuka- ahahahahaha je je to je taj! Znas kad mi ga je miz vidia reko je jebote jadna ti ako ti ovaj dode. I bas me on dopadne😂 
    Yel- uf bas kao sta mamuka kaze,cini mi se skroz oprecna situacija, kao da je ljubomoran na malog a opet ne daje ti ga. Mislim da ti je definitivno najbolje sa psih popricat da ti da savijet da nebi to sve dublje islo!

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    27. Studeni 2017. 14:45

Maco mislin da je on najkrupniji od svih doktora. Brate mili za ginekologa bi trebala biti i fizička ograničenja jer ne znam kako neko onako velik može obaviti pregled bez da se poslije ne osjećaš rastureno. Jadan čovik nije kriv što je ogroman al stvarno nije za ginekologa.😂
    Yel mislim da ste svi pod dojmom bebe pa je sve pretjerano. Pokušajte se svi smiriti malo jer ćete se posvađati i bit će samo gore. 

Barkleys
    27. Studeni 2017. 15:55

Evo ja lijepo sjela s kavicom (onom jutra), malena , ovaj period zovemo "zatišje pred oluju" 
    Jutro je bilo malo kaotično, em sam solo 1.dan, em nam se malo poremetio ritam jer nam je bila i patronažna...ali uspjeli smo preživjeti dan. Čekamo taticu da nam dođe s posla. Moj suprug je stvarno divan, i prema meni i prema malenoj. Nema dovoljno riječi hvale. Jučer sam baš razmišljala o tome i rasplakala sam se od sreće. Šta rade ti hormoni. 
    Yel - hahahaha drama non stop, ma šta kažu cure, luda familija, oprosti što tako kažem, ali ono, stvarno se ponašaju ko mala djeca, ne znaju ni sami što bi htjeli....uključujući i tvog dragog, vidiš da se brine i za tebe i za maloga, a onda opet...ti si rekla da je on dosta mlađi od tebe? Možda jednostavno nije zreo još za sve ovo? Mislim, doći će to na svoje, samo treba strpljenja. Puno. 
    Kamilica - i ja sam se prepala jučer za zatvor, pa su mi cure na bebe/mame isto preporučile zašećerenu kamilicu, nisam još probala, ne bi htjela još uvoditi to, tak i tak joj je probava sva tak nikakva....
    Maco - baš mi je drago da su ti napokon! napravili ctg. i da je pregled prošao više manje u redu. 
    Kuhanje - ajme curke, paštete, teletina...vi fakat fino kuhate, ja baš nisam neki master chef...ono ja znam sva ova jednostavna i normalna jela...a sad prvih par tjedana ćemo se snalaziti, mama će nam donjeti par puta tjedno ručak, njegovi...pa poslije kad se ufuram ću krenuti...

luce <3
    27. Studeni 2017. 16:12

Sto se kuhanja za goste tice, meni su rizoti uvik pun pogodak...od ribljeg, mesnog pa nadalje.... Stvarno s rizotom se moze igrat uvik a nije kompliciran za napravit... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.