Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    25. Studeni 2017. 16:11

KleaIva, beba ce doci kad ona to zeli hahahah
    Luce, bravouuuuu za muuuzaaaa!! 😍😍😍😍😍 Ja moram reci da moj muz jemojenjao pelene kad je bio doma s nama vise nego ja ahahahahaha Kad se setamo "svadjamo", se tko ce kolica gurati yahhahaha

barbs
    25. Studeni 2017. 16:12

Mamuka, za kakanje i pisanje ko da Diega opisujes ahahahhahahahhaaha 

maca1510
    25. Studeni 2017. 16:16

Bia mi je neki dr. Pecotic. Nisam nikad pri cula za njega. Ma nebi me toliko bilo briga sta nece porod da krwne da je sve ok,ali taj tlak nije za zezat se a oni neznaju jer kao to je neka granica. Ma kazen samo prebacuju loptu s jednog doktora na drugog. 
    Luce super za neru, neka samo tako nastavi a i tata takoder 😀
    Mamuka hahahhaha hlapljivac mali znaci, daj sisu i svi mirni,pravo musko 😀😀

url=https://daisypath.com]

kleaiva
    25. Studeni 2017. 16:17

Ako je potrebno moze bio gaia od ppcetka ako mislis da su grcevi u pitanju. Inace ovo sto Mamuka govori za Ivana sam ja iskusila s prvim djetetom i problem je taj zrak koji posisu uz mljekeco jer su lakomci mali😂 tu bas nema pomoci osim prekidati podoj za podrigivanje, masirati busicu i dizati nozice da se isprde😂
    Barbs...ja i bi radije da sama odluci beba nego da me nesto tamo pozuruju i induciraju😂 jedna indukcija mi je bila i previse😂 a da mi trece dijete moraju poticati van onda sam stvarno fenomen

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    25. Studeni 2017. 16:30

luce <3

Maca stvarno si totalni pehista…Bas si naletila na neku budaletinu… Koji ti je dr bio?
    Mi smo evo prizivili prvu noc kuci… Ne bi tila hvalit Neru da se ne ureknem… Ali spavala je cilu noc u turama od po 4-5 sati…

Woohoo bravo za prvu noć! Mi nismo bili te sreće, L se budila svakih 45 min. :D, ali dobro, sinoć je zaspala nakon sati i sati tek oko pola 2, i budila se svakih 2 sata... 

Barkleys
    25. Studeni 2017. 16:32

Maco - nemam komentara! Drži se!

Barkleys
    25. Studeni 2017. 16:41

Mamuka kleaiva - iskusne mamice, znači nama je tek tjedan dana. Svaki dan od 7-8 navečer kreće šou. L se pomaknita, ne zna mi sama jadna jel bi kakila, piškila, papala, nosila se... Diže nogice u zrak prdi i kaka, stavljala sam ju u onaj položaj za kakanje da se isprdi... Jel moguće da tako rano kreću grčevi? Ili je to samo dok joj se ne izregulira probavni sustav? Kad dojim točno čujem kako joj mlijeko putuje do crijeva :S

• Mamuka
    25. Studeni 2017. 17:18

Luce ja sam počela s bio gaiom čim smo dosli kuci i ona može odman. One tiba kapi od Tplana mislin da su od 2 tjedna.
    Nažalost ko sta Kleaiva kaže za male.zderonje nema pomoći jer zrak koji prigutaju bi smeta i odraslom coviku a kamoli njima sa crijevima koja su tek pocela raditi. Ali probiotik pomaže da se ta količina boljr/brže prerađuje. Za izbaciti zrak je espumisana i još nešto ima na biljnoj bazi ali sad se ne mogu sitit a bila sam pitala prijateljice za to. Kad mi se mob popravi pogledat ću kako se zovu te kapi. Nešto colic&gas od homeolaba možda. Tako nekako ali nisam sigurna.
    Ja mu pokušavam prekidati podoje ali ako zaspe dojec ne radim to jer ne želim ga buditi. Ako ga probudim poslije teško zaspe a onda je dreka jer mu se spava a ne može zaspat.
    Jedan od problema je i to da on ne zna sam se uspavati tj ne ide mu to, mora zaspat na sisi ili noseći s dudom u ustima. A nekad doji iako je pun i onda bljuca pa doji pa opet bljuca pa opet doji.... i tako u krug a onda ga stomak ubija. Zato ja ne bizin od dude jer taj ne zna sisu samo držat u ustima, on mora dojit.😂😂
    Hedgehog grcici kreću u isto doba dana i tada plaće bas jako i živčano i ne pomaže ništa,  ni nosenje ni prdjene ni maženje ni sisa ni duda. Ako se smiri malo nakona Šta se isprdi i pokaka i više se grči i savija nego sto plače mislim da je problem progutanog zraka. To sta cujes kako se mliko sliva niz crijeva je zato sta halapljivo doji. Bolje bi bilo da ne cujes.
    Kod nas je ista stvar. Najprije doji ko da mu je to zadnje u životu pa onda pocne režat ko pas i grčit se  izvijat jer ga muči stomak.
    On se smiri kad ga stavim sebi na prsi i malo nogice skupim i lupkam po guzi. A pase mu nekad i lezat na stomaku. 

kleaiva
    25. Studeni 2017. 18:00

Hedgehog...pravi grcevi traju 3 sata, i uvijek se javljaju u isto vrijeme...to sam prosla isto s prvim djetetom...uzasno je i iscrpljujuce, ne pomaze nista doslovno...srecom tad smo bili u punoj kuci pa su svi pomalo nanasali jer taj plac ubija u pojam doslovno😒
    Ako uspijevate smirit bebu i ne traje toliko dugo onda je vjerovatno samo zrak i jos nerazvijena probava. A mojima je recimo oboma smetalo ako sam ja pila mlijeko...kad sam prestala piti mlijeko nakon 2 tjedna smanjilo se plakanje i grcenje preko dana. S obzirom da je u danasnje vrijeme mlijeko jako zagadeno svasta dolazi bebama u zelucic putem naseg mlijeko sto oni ne mogu probaviti.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    25. Studeni 2017. 18:03

Mamuka

Luce ja sam počela s bio gaiom čim smo dosli kuci i ona može odman. One tiba kapi od Tplana mislin da su od 2 tjedna.
    Nažalost ko sta Kleaiva kaže za male.zderonje nema pomoći jer zrak koji prigutaju bi smeta i odraslom coviku a kamoli njima sa crijevima koja su tek pocela raditi. Ali probiotik pomaže da se ta količina boljr/brže prerađuje. Za izbaciti zrak je espumisana i još nešto ima na biljnoj bazi ali sad se ne mogu sitit a bila sam pitala prijateljice za to. Kad mi se mob popravi pogledat ću kako se zovu te kapi. Nešto colic&amp;gas od homeolaba možda. Tako nekako ali nisam sigurna.
    Ja mu pokušavam prekidati podoje ali ako zaspe dojec ne radim to jer ne želim ga buditi. Ako ga probudim poslije teško zaspe a onda je dreka jer mu se spava a ne može zaspat.
    Jedan od problema je i to da on ne zna sam se uspavati tj ne ide mu to, mora zaspat na sisi ili noseći s dudom u ustima. A nekad doji iako je pun i onda bljuca pa doji pa opet bljuca pa opet doji…. i tako u krug a onda ga stomak ubija. Zato ja ne bizin od dude jer taj ne zna sisu samo držat u ustima, on mora dojit.😂😂
    Hedgehog grcici kreću u isto doba dana i tada plaće bas jako i živčano i ne pomaže ništa, ni nosenje ni prdjene ni maženje ni sisa ni duda. Ako se smiri malo nakona Šta se isprdi i pokaka i više se grči i savija nego sto plače mislim da je problem progutanog zraka. To sta cujes kako se mliko sliva niz crijeva je zato sta halapljivo doji. Bolje bi bilo da ne cujes.
    Kod nas je ista stvar. Najprije doji ko da mu je to zadnje u životu pa onda pocne režat ko pas i grčit se izvijat jer ga muči stomak.
    On se smiri kad ga stavim sebi na prsi i malo nogice skupim i lupkam po guzi. A pase mu nekad i lezat na stomaku.

Puno ti hvala, ma sisa po 10 min max. Ali ono izvukla bi slona iz sise kojom snagom ide... I onda dok tako vuče čujem crijeva. Ma nisam bila sigurna ono pa prerano je za grčeve. Vjerojatno zrak znači... E, da i odmah se pokaka. Znači odmah nakon dojenja. I onda me bude strah, jel joj što ostalo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.