Slazem se Maco...Samo se malo ljudskosti trazi...nista drugo. Uzas!
Jako mi je zao sto prilazis kroz to sranje sad na kraju...i sama vidim koliko sam sad 16 puta vise osjetljiva jos da mi ctg ni ne naprava jamislim da bih im paniku tamo digla. Mene je ovaj doktor smirio i kad sam s drugim djetetom isla a i sad opet sam isla ponedjeljkom da bar jednom nabasam na njega da umirim svoj strah jer je covjek ljudina...a sta ce bit na porodu vidjet cemo tko ce me zapasti al do tad cu se ja u svom miru sredit da mi nece nitko nista moci ni psih ni fizicki😂DRZI SE!❤️
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hej
Ja sam danas isla kozmeticarkiiii juuuuuppppiiiii Yel, drago mi je sto se odnos s dragim poboljsao i sto se privikavate.. Kako si? Kako mali? Kako se ono sada zove?
Mi smo dobro i navikla sam s
*Navikla sam se.. tj SMO se ali svaki jr dan novo iznenadjenje ahahahahahahahah ima dana kad bih najradje pobjela negdje sama al ima dana kad je super ahahahah
Maca, bas nemam koooomeeentaaaaraaaaaaa!!!
KleaIva, hooooce li to vise? 😉😉😉😉😉😉😉😉😉
Barbs…ma nece ti to kod mene jos...jesam rekla da budem prenijela opet😂 kod mene je to tako jer su mi inace ciklusi bili oko 33-35 dana pa mi je uvijek kasnija trudnoca ustvari bar za 5-7 dana😂😂😂
Danas sam bolje nego jucer...jos nisam danas ni laznjake imala cak😂😂
Maca stvarno si totalni pehista...Bas si naletila na neku budaletinu... Koji ti je dr bio?
Mi smo evo prizivili prvu noc kuci... Ne bi tila hvalit Neru da se ne ureknem... Ali spavala je cilu noc u turama od po 4-5 sati...
E da htjela sam pohvalit svog muza... Znaci on se toliko dobro snalazi da ja ne mogu virovat... Mrvicu jr jos poplasen, al odma joj je prvu pelenu prominio... Uspavljuje je, drzi je kad treba bljucnit... Pitala sam ga di je vjezba 😂😂😂 bas me iznenadio... Inace mene od poroda pere neki hormon srece i samo mi dolaze izljrvi ljubavi u suzama😂😂
E Luce super da ste doma! Sad uzivajte!
Bravo za muza...neki muskarci su jednostavno stvoreni za djecu od prvog dana...moj je jedva cekao al ga je strah paralizirao nekih prvih 2 mj. a s drugim je bio od prvog dana tata mata...glavni u svemu. Sad jedva ceka ovo nase trece djetesce i znam da ce biti super od prvog dana i to je ono sto nas zene cini sretnima...kad vidimo da je sve na mjestu kako treba i biti❤️
Maca stvarno koma. Koji je to doktor?
A taj tvoj tlak čini mi se da će ti bit prva karta za carski. Nije mi jasno da ti nista ne govore zbog toga a on je svaki dan viši.... A ni ctg da ti nisu napravili je stvarno vrh. Užas.
Majke mi ne zalim ni jedne kune koju sam dala za privatne preglede jer stvarno se doktor pobrinuo za sve i nisam bila pod ovako nepotrebnim stresom zbog pokvarenih doktora. Kod nas samo ako platiš možes se nadati nečem normalnom. Ne posebnom nego cisto normalnom i ljudskom.
Luce nadam se da će Nera nastaviti u istom stilu i dalje. 😉
Ivan je svai dan sve "gori". Em sto nikako da nauči poist do neke granice a ne prežderat se, i još uz to jede ko da će mu netko odnit sisu pa se zagrcava i ostaje bez zraka... i onda ga muči stomak naravno.
E ti muški....
A o kakanju i pisanju dok ga prisvlacim da i ne pričan..... trošim ono podlošku za presvlacenje ko i pelene 😂😂
Sad jedva ceka ovo nase trece djetesce i znam da ce biti super od prvog dana i to je ono sto nas zene cini sretnima…kad vidimo da je sve na mjestu kako treba i biti❤️
U potpunosti se slazem...
Sto se tice privatnih pregleda i ja isto ne zalim niti jedne kune... Jer ovi socijalni ginekolozi su katastrofa...
Ivan je svai dan sve "gori". Em sto nikako da nauči poist do neke granice a ne prežderat se, i još uz to jede ko da će mu netko odnit sisu pa se zagrcava i ostaje bez zraka…
Ovako i nera isto... Ja imam osjecaj da koliko ona pojede kolicinski da bi mogla podojit jos bar jedno dite 😂😂
Da te pitam jel koristis ti mozda biogaiu za grceve?
Na njima pise da se koriste od rođenja, a cini mi se da je neko pisa da ih se korsite od 2tj zivota... Pa ne znam sta bi... Mislim to je probiotik... Ne moze skodit
Sortiraj odgovore
Najstariji