Violeta, prijateljica je iz Bosne naručila kolica koja bi ovdje bila puno skuplja! I ja sam imala pojačani iscjedak i dobila vaginalete...
Violeta, prijateljica je iz Bosne naručila kolica koja bi ovdje bila puno skuplja!I ja sam imala pojačani iscjedak i dobila vaginalete…
A moze se i naruciti. Pa super 😊
Iduci tjedan mi je pregled pa cu pricekat, valda nije nista strasno ako imam par dana pojacani. Osim sto moram koristiti dnevne 😐
Dok ne svrbi i ne boli sve ok
Imam traume od tog iscjetka
Svako malo trcim na wc provjeriti sta je u pitanju
Ja ga imam od pocetka T, koristim one lola lady klasicne pamucne s mrezicom bez krilaca i ljepila...zbog prozracnosti. Al brate isto cu sutra opet pitat ginekologa da bas toliko mi curi dolje....da sam mirna. Bas jedva cekam, i nadam se da je sve ok s bebicom jer 2dana me nije lupkala a vec sam se bila navikla da se javlja
žena-majka-carica:)
Tea jako ruzne i tuzne price....sto trudnoca dalje odmakne tim je gore jer to je vec pravo dijete a ne nesto tamo apstraktno. O Boze. Pogode me takve price al valjda onaj gore zna zasto to tako radi..
A sta mi mozemo? Samo vjerovat da ce sve bit ok i hranit se zdravo i cuvat se koliko je u nasoj moci. Ovo ostalo je visa sila...
žena-majka-carica:)
ja sam kolica dobila. rabljena 4 mj. beba nije htjela u njih pa su mi poklonili. jos ih nemam, cekam da mi ih posalju. chicco krem smedja!
sad sam bila kod gin po doznake i pitam sestru( barbs ono sto ti tvrdje osjetis lijevo a ja desno) ,a sestra od dokt je divna.. kaze da to nije nista, da to tak zna nekad...ako nije popraceno bolovima,iscjetkom ili krvarenjem nema mjesta panici..to se sad dolje sve namjesta
i vagala sam se..znaci u 17tt 60kg...a sad u 19+2 64kg!!!! znaci od pocetka trudnoce sam dobila 5kg!!!!
Treca sreca, baš kako si ti rekla, neke stvari ne ovise o nama, ma koliko god se pazile
I ja sam imala pojačani. Rekao je da je to normalno u trudnoći, ali ipak sam dobila vaginalete.
I_me, dobro da si pitala! Znači da je to normalno, ako nema drugih znakova.
Po meni nisi dobila puno kg!
P.S. Super što si dobila kolica! Tako ću ja dobiti krevetić od frendice jer joj je mala spavala više s njom nego u njemu
I_me, dobro da si pitala!Znači da je to normalno, ako nema drugih znakova.
Po meni nisi dobila puno kg!
kaze muz otisle na pravo mjesto,... sise, trbuh i guzu
a krevetic imam svoj,tj.. star je 37 god ...prvo moja sestra, pa ja, pa bratici, susjedi,necaci i sad ja dosla na red ponovo
Sortiraj odgovore
Najstariji