Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    13. Studeni 2017. 11:20

Hedgehog stvarno je za poludit to u tebe.... Bas ne znam sta bi ti rekla, sad kad bi tribala ic cesce jer je termin tu oni narucuju za tjedan dana... Bas svasta 

luce <3
    13. Studeni 2017. 11:21

Potresi uf, ja ih se isto uzasavam, kad ga osjetim imam osjecaj da cu prestat disat... Groznoooooo 

• Mamuka
    13. Studeni 2017. 12:00

Hedgehog to je presmisno. Pa ko je tu lud?? Ma ti lipo dodji na termin a oni nek rade šta oce. Briga te.
     Pa svi naručuju pregled na termin.
    Sanjchi ne znam da postoji poseban doktor za to osim kad ideš na operaciju. Mislim da je onda to gastroenterologija. I nema ti smisla ic kod doktora za to. Mislin ako želiš idi al nema tu neke posebne pomoći. Mazat se kremom il šta već nadjes da ti pase, pazit na higijenu poslije nužde i pazit na prehranu i to je to.
    Ja ih imam duži niz godina i nisam nikad doktoru išla zbog tog a imala sam stvarno gadnih upala. Malo proguglaj pa ćeš vidit šta pišu. 😉
    Mi ipak ostajemo do sutra jer mu se žutica nije smanjila pod svjetlom. Srica da je doktor bio oprezan jer očito bi se vratili da nas je pustio. 
    S tim se bas nikad ne zna. Evo cimi ide kući a imala je bas visok bilirubin, dok je njegov malo iznad granice al nije se smanjio ni uz terapiju.
    Al nema veze. Svo zlo u tom bilo. Ja i on danas popodne soliramo. Još je oblačno i južno i ko stvoreno za spavanje 😂😂

• Mrvica
    13. Studeni 2017. 13:00

Hedge..s pravom si ljuta, a kakvi su ti ostali nalazi? Otvorenost, plodna voda, velicina bebe.. sta se vec gleda.. ako su gledali danas sta?? Isto mi nije jasno zasto nije opet za 2 dana..al sto laze mamuka, ti se nacrtaj na dan termina. 
    Yel.. joj te bapske price i dizanje panike mene isto zivcira..zao mi je da moras to slusat. Probaj ih stavot na ignore 😉

• Mrvica
    13. Studeni 2017. 13:03

Ispravak Mamuka *kaze a ne laze 😂😂😂

Barkleys
    13. Studeni 2017. 13:07

Mrvica - Otvorena za vršak prsta. Zadnji uzv kod njih sam radila u 33.tjednu (išla sam kod privatnika u međuvremenu jer nisam više mogla čekati njih da me pošalju)  pa sam dns doslovno izmolila ovaj tjedan uzv. Jer sam se pravila blesava kao da nisam bila kod privatnika. Ma kužim ja ako je sve u redu, da nije strašno pregled tek za tjedan dana... Ali ono, termin mi je u petak, prošli tjedan sam išla svaka 2 dana... I sad paf. Vidimo se za tjedan dana ako ne rodite. XD XD XD 

• Barbi13
    13. Studeni 2017. 13:27

Dobro kaze Mrvica na dan termina narucuju pa onda svaka dva dana zbog plodne vode,svaki doktor svoju politiku vodi.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    13. Studeni 2017. 14:45

Mamuka sad ces se bar odmorit malo 😉

Barkleys
    13. Studeni 2017. 14:51

Sanjchi - znam da nije slično ko tvoja situacija, ali možda ti pomogne  Imam problema s kakanjem, teško kakam usprkos juhicama, kompotima i inim stvarima... ugl, par puta mi je nakon kakanja iskočila "loptica" i naravno sva u panici, odmah tuširanje, napipavanje i slično. Ugl, meni ti se ta loptica ako se i pojavi onda nestane, odnosno "vrati se" kroz pola h i ne boli me. Do sad sam mazala samo melemom. I to ne znam jel mi pomoglo jer se ona jel sama vrati.. Cure su mi savjetovale svakakve kreme i masti protiv hemeroida, ali nije mi se javila ta loptica već tjedan dana 
    Dobro da si me podsjetila, mogla bi si kupiti neku kremu/mast jer očekujem lopticu nakon poroda kao stalnog gosta.  

kleaiva
    13. Studeni 2017. 15:32

Curke ja danas bila na pregledu u TA, sve je ok, jos zatvorena, beba je malo spavala na ctgu al kad ju je sestra protresla lupala je ko luda😂😂😂😂
    Kako ste mi vi ostale?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.