Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    13. Studeni 2017. 06:51

Mc_mouse svaka čast! Super ti je muž bio, a i ovo kakanje, čovječe u 24h si kakala više nego ja u cijeloj T. Primijetila sam da je dosta cura reklo da se "čistilo" tak pred porod. Sretno s dojenjem. Jedino što znam da su cure hvalile Aventove šeširiće u par navrata. Ja sam čula babicu neki dan kako je objašnjavala jednoj rodilji da se ne brine za kolostrum prva dva dana jer je novorođenčetu želudac veličine pikule pa da mu netreba odmah nasisavanje velike količine nego češće sisanje. I da time u 99% slučajeva mlijeko lijepo dođe. Znam da je teško, žao mi je zbog boli, ali probaj sa šeširićima. Drži se i sretno! :*

Barkleys
    13. Studeni 2017. 06:54

Bbrletić - 5 potresa, 9 kat?! Uh uh zvuči grozno oo! 

• Mamuka
    13. Studeni 2017. 06:56

Ajme bbrletic koja koma! Ja se bojim potresa, al bas bas. Osjetim i one najmanje za koje nit ne javljaju u novinama. Ja njih jednostavno predosjetim i prije neg sto drugi primjere ja već stojim na nogama i gledam di ću pobic 😂😂
    Prije 2-3 tjedna kod nas je par večeri podrhtavalo pa bi se ja svakom malo budila i gledala ocu pocet trcat il šta. 😝
    A kad je prošle zime u St bio potres ja sam tek počela radit i nisam znala kud bi se sklonila pa sam se zalipila za zid uz koji sam sjedila (vanjski zid zgrade šta se ne radi bas) i kolegama je to bilo smisno kako sam se ja za njeg zalipila pa su me zvali Spiderman 🤣🤣🤣
    Da ne pričam kako mi je poslije bilo loše pa su mi davali šećera i vode 😂😂

Barkleys
    13. Studeni 2017. 07:24

Potresi su baš koma. Ali meni su puno gora klizišta, moja mama živi van grada u šumi prema Sljemenu. Kod nje je uvijek hladnije, jače puše, jače se čuje grmljavina.... A da ne spominjem da pola km dalje  u šumi veliko klizište. Ne znaš ko se više boji grmljavine, ona ili pas. Oni ti sve pogase, pokriju  se preko glave... Baš su komedija. Ali vjerujem da sam ja sama u kući na kraju grada da ni meni nebi bilo svejedno :(

mc_mouse
    13. Studeni 2017. 07:32

Toniju bilirubin nisu ni vadili jer uopće nije zut i rekli su da je to skoro Pa ne moguće jer ja imam AB+ krvnu grupu koja je najpovoljnija za bebe. Ja iskreno nemam pojma nist 😅 Al ajd. Nek ne dobije. Pokazale su mi sestre i one su se zaprepastile kako uopće ne zijevne jako ☹️ Jao jedva cekam sutra. Samo da sve ostane ok. 

• Mamuka
    13. Studeni 2017. 09:12

Hedge jadna mama. Ja mislin da bi ja ostarila od stresa i straha u godinu dana 😧😧
    Mc_mouse U St vade na dan otpusta bez obzira jesi žut jer samo po izgledu koze je nezahvalno ocjenjivat jer ne manifestira se istom brzinom kod sviju.
    Ivan je jučer bio malo iznad granice ali npr koza mu je bas žuta. Dok mala cimi ima visok bilirubin a čak mi se cini manje žuta nego on tako da mislin sve bez nalaza je pogađanje.
    Ali kako u svemu tako i u tom svaka bolnica ima neku svoju politiku. Ipak smo mi Hrvatska.😅

• Mamuka
    13. Studeni 2017. 10:19

Ajme Sanjchi blago ti se! Ja sam dobila 13 al mislin da teško da mi je oslo vise od 6 jer se osjećan ko slon. A ove sise ne pripomazu boljem osjećaju 😂
    Hemeroide bi osjetila kod nužde tako da ako nemaš smetnji kod nužde možda ipak nisu oni. Mislim da unutarnje bi morala osjetit kod nužde. A vanjske možeš vidit/opipat tako da lako rjesis misterij 😉
    Inače da, hemici kad su upaljeni bole i kad sidis i kad ležiš i kad hodaš... jer naravno guz je aktivan u svim tim stanjima/aktivnostima i vrši pritisak na hemice.
    Možda neka aknica ili nešto slično da ti se nije javilo??

Barkleys
    13. Studeni 2017. 11:03

Ja ću poludit više. Sad sam gotova s Ctg. Kao dobar je. Od 8 sam čekala za 5 min ctgea. . I naručili su me za tjedan dana! Pa meni je termin u petak, a kao ako ne rodim da dođem u pon! Do sad sam išla svaka 2 dana!!! A sad me naruči za tjedan dana? Baš sam ljuta. Znam da sam dosadna i sebi i svima već s tim ctgeom ali... 

• Barbi13
    13. Studeni 2017. 11:09

Jos jednom dobro jutro cure,kako ste?Mamuka je li idete kuci....sretno curama na pregledu,popis se smanjuje😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    13. Studeni 2017. 11:13

Mamuka

Ajme bbrletic koja koma! Ja se bojim potresa, al bas bas. Osjetim i one najmanje za koje nit ne javljaju u novinama. Ja njih jednostavno predosjetim i prije neg sto drugi primjere ja već stojim na nogama i gledam di ću pobic 😂😂
    Prije 2-3 tjedna kod nas je par večeri podrhtavalo pa bi se ja svakom malo budila i gledala ocu pocet trcat il šta. 😝
    A kad je prošle zime u St bio potres ja sam tek počela radit i nisam znala kud bi se sklonila pa sam se zalipila za zid uz koji sam sjedila (vanjski zid zgrade šta se ne radi bas) i kolegama je to bilo smisno kako sam se ja za njeg zalipila pa su me zvali Spiderman 🤣🤣🤣
    Da ne pričam kako mi je poslije bilo loše pa su mi davali šećera i vode 😂😂

Cijelu noc sam osluskivala a vami grmi a vise ne kuzis je li potres ili grmljavina,a kud bjezat na devetom katu smo a moj pametni dragi spava a ja ko sova.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.