Hope čestitam! Nek je sa sricom i brz oporavak oboma!😊🤗
Bome imas pravog dečka. Još malo i moze u vrtic 😂
Maca da ti ne bi sad od uzbudjenja požurila?? 😂😂
Mi ipak danas nećemo kući jer nam je žutica tj bilirubin porastao i na granici smo pa da ne bi bilo da se moramo vratiti ostat ćemo na sunčanju.
S jedne strane mi je drago da još malo odmorin i uhodam se s miškom, a s druge strane mi micica fali neopisivooo i jedva čekam da je zagrlim. Al valjda nećemo još dugo ostat jer već jutros na vaganju je dobio 50g od jučer tako da to je dodatan plus jer sto vise jede i dobiva žutica brže prolazi.. 😓
Inače je bas neki žilav i dobro jede i spava, a ja već moram viškove izbacivat izdajalicom da ne bi upalu zaradila. 😅
Yel…i meni je prosli tjedan tako bilo al sad je proslo...kao nova sam samo me donji dio leda boli kad hodam😀
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamuka bas sam se pitala jesi izasla danas... A bolje onda da ostanete malo na suncanju, ajde jos malo pa ces vidit svoju micicu... Jel ti bar cimi otista doma da se odmoris? 😂
Luce Nije, i one su ostale jer im je bilirubin jako visok. One će Ostat bar još 2 dana. Druskamo se do daljnjega 😂😂
Yel Sasvim je normalno da se pred kraj jave mučnine i sve one tegobe sa početka trudnoće. A s obzirom da se bliži kraj i znaš da se toga puno mijenja nije ništa neobično ni šta psihički nas puno toga počne opterećivat. Bit će to sve super. Samo probaj ove zadnje dane provest sto ugodnije. Radi ono sto voliš i počasti se nekim sitnicama koje voliš. Malo se razmazi. 😉😉
Opet dosadna kisa u Ri,danas sam se vagala 7 kg sam pala jos tri je ostalo a to cemo cicanjem se rijesit.....kako ste drage trudnice?Mamuka zao mi je sto jos morate ostat u bolnici,iskoristi to i odmorite😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic ajme blago ti se za kile. Ti nisi puno ni dobila al za misec dana ćeš bit ko da nisi ni rodila.😉😉
Iman osjećaj da nisan ništa izgubila osim stomaka. A i njega ima još dosta. Samo bio mi je stvarno velik pa ne mogu ni očekivati da nestane u 3 dana. 😎😎
Al me bas ima na sve strane. Još sise bujaju ko lude i onda izgledan ko kakva srpska pevaljka. 😂
Nije mi ža ostat ni zbog čega osim micice. Da mi nije nje ostala bi rado još koji dan 😅
A ne znam kako se zovu al svako malo su clanci neki pa vidim samo one slike naslovne 😂
Sanjchi pa koliko si ti do sad izgubila kila? Ti si bila oko 20 u plusu zar ne?
Ajme da mi ostanu “samo” 4 kg mislin da bi to bilo vauu 🤣
O višku prije trudnoće radije nećemo pričati 😎😎
Srpska pevaljka xD XD xD
Kile - ne želim pričati o tome, ja sam stala na +12,i u TA kad me pitaju odmah kažem 66kg, +12. Odbijam se više vagati. Baš me briga, 12 je lijepi broj. :) :) :)
HEJ CURKEEE
HOPEEE, CESTITKEEEE!! 😘😌😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
kile- oko 6kg u plusu os prije T ali i prije T sam bila u plusu 64kg a 167cn sam visoka... grozno.. Ja dojim a kazu da se dojenjem izgubi i vise kila a kod mene to ne sljaaaaakaaa
Maca, sad mozea i rodit
KleaIva, mi smo imali DJa na vjencanju i digao je 70% ljudi na noge... ali frend nam je pustao muziku pa je znao sta tko voli... a to je JAKO BITNO...
Sortiraj odgovore
Najstariji