LadyN, upravo se o tome i radi. Higijena vlasnika. Nije na nivou nikako.
Meni je pasa zao.
I okupat cu ih i iscesljat i prosetat i nahranit.
Dok sam tu s njima.
Ako su me pozvali u kucu vec? Mogli su barem radi kulture i oni vise brinut o cistoci. Npr.
A ne da gledam prljave gace po masini i slicno.
Ma za njih me zaboli, al o psima cu se pobrinut.
Znam znam…tko mi kriv sto zivim s njima….radim na tome da se maknem taman solo.
Yel mici se iz te kuce cim prije onda 😣😣😣...
Vidim nije ti lako , a niti je dobro da se toliko nerviras ... dakle problem je u svekicima ...a to ces jako tesko promjeniti ... jer svi smo mi vec izgradene licnosti i ako nismo spremni sebe mje jati kvragu svi razgovori i obecanja!!!

Pozdrav drage trudnice i mame, cestitam svima na bebicama i drzim fige ostalim curama da sve bude u redu s bebicama i s vama, i da vam porodi budu nw budu teski 😁😁
Ispricavam se sto vam pisem tu,ali vas pratim, vasa iskustva i savjete,pa sam vidjela, izmedju ostalog, da se Yel ne moze odluciti oko imena. Pa evo Yel jedan prijedlog koji bi zadovoljio i tebe i dragog. Da se maleni zove Tian, neki dan sam naletila na to ime i evo morala sam ti pisati hehhe. Ti prva slova od Timotej i an zadnja od Lucijan hehhe
Puseeee svimaaa 😁😁❤️❤️❤️❤️

Sanjchi ctg ne pokazuje bas nikakve kontrakcije? Jel osjecas ikakvu bol u trbuhu i ledjima?

Yel ajme sveki i pas. Došlo mi da rigam. Isprike na izboru rijeci 😰 Joj i zao mi za "jaje" opeeeeet!!
Cure kad ce te staviti posteljinu na kindač? :)

Belle ma apsolutno nista CTG ne pokazuje…mada nesto bude onako skroz nisko malo valovito al ne kao trud nego vise kao da se beba mice pa ocrta kao trud…a bol u trbuhu-kad mala krene ludirat se mislim da mi ni morfij nebi pomogao😵
Ajme Sanjchi pa kakve su te nase bebe..hehe..nece van i nece😄..veli meni danas sestra da mala nije luda,da je vani hladno a njoj unutra lijepo toplo,kupa se..haha..
Btw. i mi imalo malog peseka (nema ni dvije kile😄) kojeg i MM i ja obozavamo,s nama je u stanu i jako smo vezani za njega❤

Ana da cula sam to, a opet moze bit i kontra skroz, da se brzo otvoris kad jednom krene tj.kad dobijes drip i epi. Kakav ti je tlak danas?
Pa tlak mi nisu uopce mjerili od kad sam tu,da ne vjerujes..samo mi ctg rade i vadili su mi krv..nezz kaj da vise mislim

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji