Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 28. Listopad 2017. 10:32
    [OBRISANO] 28. Listopad 2017. 10:38
    LadyN
    28. Listopad 2017. 10:42

Yel

LadyN, upravo se o tome i radi. Higijena vlasnika. Nije na nivou nikako.
    Meni je pasa zao.
    I okupat cu ih i iscesljat i prosetat i nahranit.
    Dok sam tu s njima.
    Ako su me pozvali u kucu vec? Mogli su barem radi kulture i oni vise brinut o cistoci. Npr.
    A ne da gledam prljave gace po masini i slicno.
    Ma za njih me zaboli, al o psima cu se pobrinut.
    Znam znam…tko mi kriv sto zivim s njima….radim na tome da se maknem taman solo.

Yel mici se iz te kuce cim prije onda 😣😣😣...
    Vidim nije ti lako , a niti je dobro da se toliko nerviras ... dakle problem je u svekicima ...a to ces jako tesko promjeniti ... jer svi smo mi vec izgradene licnosti i ako nismo spremni sebe mje jati kvragu svi razgovori i obecanja!!!

28. Listopad 2017. 10:45

Pozdrav drage trudnice i mame, cestitam svima na bebicama i drzim fige ostalim curama da sve bude u redu s bebicama i s vama, i da vam porodi budu nw budu teski 😁😁
    Ispricavam se sto vam pisem tu,ali vas pratim, vasa iskustva i savjete,pa sam vidjela, izmedju ostalog, da se Yel ne moze odluciti oko imena. Pa evo Yel jedan prijedlog koji bi zadovoljio i tebe i dragog. Da se maleni zove Tian, neki dan sam naletila na to ime  i evo morala sam ti pisati  hehhe. Ti prva slova od Timotej i an zadnja od Lucijan hehhe
    Puseeee svimaaa 😁😁❤️❤️❤️❤️

[OBRISANO] 28. Listopad 2017. 11:00

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    28. Listopad 2017. 11:04

Sanjchi ctg ne pokazuje bas nikakve kontrakcije? Jel osjecas ikakvu bol u trbuhu i ledjima?

[OBRISANO] 28. Listopad 2017. 11:18

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    28. Listopad 2017. 11:31

Yel ajme sveki i pas. Došlo mi da rigam. Isprike na izboru rijeci 😰 Joj i zao mi za "jaje" opeeeeet!!

Cure kad ce te staviti posteljinu na kindač? :)

Nina2512
    28. Listopad 2017. 11:50

sanjchi255

Belle ma apsolutno nista CTG ne pokazuje…mada nesto bude onako skroz nisko malo valovito al ne kao trud nego vise kao da se beba mice pa ocrta kao trud…a bol u trbuhu-kad mala krene ludirat se mislim da mi ni morfij nebi pomogao😵

Ajme Sanjchi pa kakve su te nase bebe..hehe..nece van i nece😄..veli meni danas sestra da mala nije luda,da je vani hladno a njoj unutra lijepo toplo,kupa se..haha..

Btw. i mi imalo malog peseka (nema ni dvije kile😄) kojeg i MM i ja obozavamo,s nama je u stanu i jako smo vezani za njega❤

Nina2512
    28. Listopad 2017. 11:57

Belle84

Ana da cula sam to, a opet moze bit i kontra skroz, da se brzo otvoris kad jednom krene tj.kad dobijes drip i epi. Kakav ti je tlak danas?

Pa tlak mi nisu uopce mjerili od kad sam tu,da ne vjerujes..samo mi ctg rade i vadili su mi krv..nezz kaj da vise mislim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI