Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    13. Studeni 2017. 01:08

Takve savjete je uvik dobro procitat i znat jer nikad ne znas kad ti mogu zatribat

• Barbi13
    13. Studeni 2017. 01:34

Ja stalno zracim sise i super mi je......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

mc_mouse
    13. Studeni 2017. 04:14

Ovdje u bolnici mi Non stop mijenjaju obloge od octanisepta. Znam sve "trikove" za učinkoviti otvor usta, on je sad stisnut u onom njihovom jastuku. I meni je užasno teško njega uzeti sama, a kamoli namjestiti kako spada za podoj jer to je kao da ciglu pokušavaš staviti paralelno sa svojim tijelom. Jedva cekam da dođemo kući. Da napokon vidim i ruke i noge svoje bebe. I da ga stavim na sebe. Ali prvo moram sanirati štetu jer ovakvo nacicavanje ce me dovest do psihijatrije od bolova. Em se ne mogu namjestiti zbog rane dolje. Tek sam uspjela jučer sama do WC-a piškiti i otuširati se. Osjećam se tako loše kad zaplače i gladan je, a ja mu ne mogu pomoći. Jos uvijek imam kolostruma, samo postaje malo rijeđi.... danas cu reci muzu da mi uzme šeširiće pa cu probati s tim. Ili doma od sutra pa rucno izdajati pa mu davati na spricu. Stvarno nisam pametna.  

mc_mouse
    13. Studeni 2017. 04:15

Hvala vam puno na savjetima. Print screenala sam si sve :)

mc_mouse
    13. Studeni 2017. 04:46

Jel se kuži netko u veličine šeširića za dojenje. Avent ima small i standard. Small je za 15mm, čega? Bradavice koja strši prema van ili promjera. Ajme 😕 Nist ne kužim 😟 Nemam ja sise kao srpska pevajka 😂😂😂😂 valjda onda small trebam

barbs
    13. Studeni 2017. 05:05

Mamuke, eeee, a koliki mu je bilirubin bio?? Jer i meni su rekli da je Diego na granici u srijedu, a otpusteni smo u cetvrtak... i to smo rijesili izlascima direkt na sunce...

barbs
    13. Studeni 2017. 05:06

Mc Mouse, booomeeee si cudesa mogla raditi tijekom trudova.. ni ja ne znam kakvi su pravi... potaknuli su mi ih radi puknuca vodenjaka... i ti su vraski boljeli... Nasmijala me scena s muzem hahahaha Bravo i za njega i za m

barbs
    13. Studeni 2017. 05:08

barbs

Mc Mouse, booomeeee si cudesa mogla raditi tijekom trudova.. ni ja ne znam kakvi su pravi… potaknuli su mi ih radi puknuca vodenjaka… i ti su vraski boljeli… Nasmijala me scena s muzem hahahaha Bravo i za njega i za m

*tebe... Htjela sam napisati bravo i za njega i za muza ahahahahha
    Znaci, onaj gel je pomogao???
    A sto se dojenja tice-jesi zvala sestre da ti pomognu?? Kaktus ti je dobro objasnila... tako su i meni seatre pokazale... 
    Sreeeeetnooo 😘😘😘😘😘😘

• Barbi13
    13. Studeni 2017. 05:37

Jutro cure,evo nas na ciki,vani grmi,sijeva,puse i kisa pada uzas......nocas je bilo 5 potresa u Ri  nimalo ugodno na devetom katu😓😓😓😓

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    13. Studeni 2017. 06:47

Mc_mouse ja nažalost ti ne mogu puno rec o sesiricima i saniranju bradavica jer stvarno nisam imala problema i meni je domet mazanje purelanom. Pitaj na forumu mama jer tamo je bilo dosta cura s problemima ko u tebe.
    Octenisept ti ne može odmoc ali ovo tuširanje čisti ranu od krvi i hladi je tako da to prakticiraj max koliko možeš. Je, dosadno je ali možeš nositi haljinicu/spavaćicu i tuširaj samo od struka niže pa ide brze bez skidanja 😉
    I za hemice ti je dobro da ih hladis pa su to 2 muhe jednim udarcem. 😂
    Ako te dojenje jako jako boli ja mislim da onda tvoj strah od podoja utječe i na mliko i na to da ga je vjerojatno bebi teze i navući tako da sto prije to rjesis bit će bolje za oboje. Ja sam za dojenje ali ne pod cijenu tvog mira i psihe. Sretna mama je sretna beba tako da vodi se s tim 😉😉
    Sritno! 🤗
    I sličica ti je super! Toni je presladak 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.