Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Studeni 2017. 21:38

Aurora, curka je preslatka!! 
    booomeeee se popis smaaanjiooo 

barbs
    12. Studeni 2017. 21:40

Luce, vjerujem ti da si uzbudjenaaa!! 
    Mamuka, nisam pohvatala... zasto si morala ostati u bolnici?
    Bbrletic, aaaahhh, 😍😍😍😍😍 ti si okruzena curkama 

mc_mouse
    12. Studeni 2017. 22:15

Ajme napokon da vam se javim. 
    Evo kako je krenulo: trudovi me uhvatili sa četvrtka na petak na 10 minuta. I cijelo prijepodne na 10 minuta. Onda znate da sam išla na lignje 😂 Opeglala veš i stavila mu posteljinu u trudovima. Jedino sex ovogodišnji nisam odradila ☹️ Kasnije se povećali na 8 minuta i sta god bi pojela išla bi kakati. Zaspat navečer od bolova nisam mogla. Eventualno na desetak min ako i toliko. Opet obavila kakanje i oko 4 ujutro se odlučim probuditi muža da mi pomogne da se otusiram jer mi trudovi na 5 minuta i sluzni čep mi bio ispao. (vodenjak čitav). Ja njega budim a on se diže četveronoške i Vice nije mi dobro 😂.... i dobio je grčeve i da ce imat proljev i ajd skuliram ja njega Ahahaha onda se i on okupao i obrijao 😂

mc_mouse
    12. Studeni 2017. 22:23

Pa je disao samnom trudove i masirao mi leđa u dnevnoj sobi. I oblačio me u razmacima od trudova 😂 Došli smo u rodilište u 6 ujutro. Ja u radaoni nakon klistira oko 06:40bila. I u 08:50 došao Toni. Koristila sam onaj Dianatal gel. I kaže doktor da sam se zbog njega ekspresno otvorila i da se zato Toni brzo spustio dolje :) muž je to podnio hajdučki. Stavljao mi obloge i hladio me mahanjem ručnika. Bas sam ponosna na njega. Izgon me nije bolio kao niti rezanje. Morali su me rezati jer mi je međica jako visoko bila? Sta god značilo uglavnom nije prolazio bez obzira na Dianatal. 
    Svejedno sam zaradila hematom i dosta šavova pa sam tek danas donekle došla k sebi od tih bolova. tek danas sam se sama uspjela ustati. Ugl. Ovakav porod i bez epiduralne. Milina. Meni je bio super brz :) Toni rođen sa 3300 i 51cm u 08.50 :) imam problem sa dojenjem i regadama jer dečko nikako ne želi otvoriti usta širom da zahvati cijelu aureolu sa bradavicom. Tako da sam i plakala od bolova maloprije. Užasno se osjećam. On gladan, a ja bi vrištala kad me potegne. U utorak vjerovatno idemo doma :) 

luce <3
    12. Studeni 2017. 22:41

Mc_mouse dobro si ti to sve podniča!! Zao mi je sto se sad mucite s dojenjem, al nadam se da cete i to brzo savladat

• Mamuka
    12. Studeni 2017. 23:12

Mc_mouse tvoj porod i pripreme zvuče stvarno fora. 😂😂
    U trudovima obavila sto poslova. Šteta šta nisi i taj sex pa kud puklo da puklo 😂😂😂😂😂
    Drago mi je da je muž bio tako dobar. Svaka čast za predanost. 🤗
    Ja ti se divim jer ja ne znam kako pod trudovima bi mogla ista napravit. Mislin ja ne znam kakvi su prirodni, znam samo za one pod dripom pa mi je i čisto otic na malu nuždu sad bilo pothvat. 😅
    Šteta šta imas problema sa dojenjem. Porod je bio super pa je moglo Nastavit niz al eto sad je tako i drži se. Virujen da nije lako ali možeš ti to, ako si mogla i onaj dan sva ona čudesa radit u trudovima. Samo hrabro! ❤️
    Hedgehog koja si ti kraljica! 12 je odličan broj 😂😂😂
    Barbs ostali smo u bolnici zbog blage žutice. Na granici smo ali doktoru se nije dalo riskirati a ne bi ni ja.

mc_mouse
    12. Studeni 2017. 23:21

Mamuka bas sam devastirana. Malac uopće ne želi onako jako zinuti kako bi obuhvatio i aureolu. Nema sta nisam probala. Danas sam i plakala. Meni je taj porod mila majka nasprem rane od šivanja i dojenja. 

12. Studeni 2017. 23:41

mc_mouse

Mamuka bas sam devastirana. Malac uopće ne želi onako jako zinuti kako bi obuhvatio i aureolu. Nema sta nisam probala. Danas sam i plakala. Meni je taj porod mila majka nasprem rane od šivanja i dojenja.

Upadam skroz nepozvana,s proljetnica sam. Iza podoja probaj istisnut kapljicu mlijeka i namazat na bradavicu i cim cim vise luftat na zraku. 
    A bebaca probaj vise puta podrazit bradavicom po usnicama, onako tri cetiri puta da se " zagrije" za cicu i onda kad vec pocne biti zivcan stisni aureolu izmedju dva prsta i gurni mu u usta, i bebu skroz jako blizu sebi stisni, tijelo njegovo. 
    I naravno probaj lezati bas na ravnom, jastuk pod glavu i rame a ne se onako naslanjat na svoj lakat.

Nadam se da ce bebac pocet bolje hvatat cicu i da necete imat problema i ti takve bolove. Sretno

• Barbi13
    12. Studeni 2017. 23:51

mc_mouse

Mc mouse znam kako to boli i ksko se osjevas poslje,samo pomalo i puno strpljenja😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    13. Studeni 2017. 00:26

Mc_mouse sto se tiče šivanja razumin te skroz jer sam to sa 1 porodom prošla. Stvarno je koma. Ali tuširaj se onako poslije svake nužde i odmaraj sto vise i proći će. Nazalost druge ti nema nego cekat da vrime učini svoje.
    Sto se tiče hemica i to sam prošla. Samo uzimaj što vise kompota, juha i probiotika da stolica bude OK. Uzmi neku mast da ti smiri upalu i tuširaj hladnijom vodom. Poslije nužde najbolje se otuširat, a briši se vlažnim toaletnim papirom ili vlažnim maramicama. Obični wc papir zna bit jako neugodan. I vise to nek bude tapkanja nego brisanje.
    Druge cure sorry na ovom detaljnom opisu al to su neki trikovi koji su meni pomogli. 
    Sve cure hvale zračenje sisa pa valjda onda valja.
    I da aureolu stisni ti između kažiprsta i srednjeg prsta da je on lakse uhvati. Ni moj malac bas ne zine al tako nekako mu uspije ugurat vise.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.