Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 28. Listopad 2017. 06:59

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 28. Listopad 2017. 07:09

Hope
    28. Listopad 2017. 07:10

Jutro trudnice i mamice.. 👀🌞💤💤...Joj i ja sam aktivna,dobro prestala sam Radit u 3 mjesecu trudnoce al zbog mučnina velikih,a i tak i tak mi se posao odnosio ma sjedenje 8h dnevno!! Čim su mi mučnine prestale ja sam počela bit aktivnija,i hodam svaki dan,i čistim,i idem po dućanima i jednostavno nemam mira,stalno sam u nekom pokretu,posto mi je kuca na 2 kata stalno sam i gore dole zbog stepenica,jedino s čim se ne mogu pohvalit je to da se bas i ne sexam,jbga kad me od početka muce gljivice i nikak da prođu i stvarno me strah bilo kakvih odnosa 😏

[OBRISANO] 28. Listopad 2017. 07:22

[OBRISANO] 28. Listopad 2017. 08:02
  • Dena1009
    28. Listopad 2017. 08:28

Curke jel ima koja nova bebica? Bilo bi lijepo da nas obavjiestite i u jesenskim mama jer vas mi ne stignemo pratiti (aaaa di su ta vremena dok smo mi ovako aktivno tipkale sa vama😉), a jako se veselimo novim bebicama 🤗🤗🤗
    Pozdrav svima od mene i V ❤

url=https://lilypie.com]

Nina2512
    28. Listopad 2017. 08:36

Jutro..evo meni sutra termin,40.tj,a zatvorena skroz..nesto sam citala da ako rade inducirani a nisi nista otvorena,da je to uzasni porod,sa uzasnim bolovima i da zna potrajati po cijeli dan da se otvoris,a to mene ocito ceka😢😢
    Sad se moram psihicki pripremiti za to🙂

• Barbi13
    28. Listopad 2017. 09:14

Jutro cure,sanjchi da si mi blizu donijela bi ti kavicu,Ana ne mora znacit mozda bas budes brza ne citaj to samo misli da ces se brzo mazit sa svojom bebicom😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    28. Listopad 2017. 09:30

Ana da cula sam to, a opet moze bit i kontra skroz, da se brzo otvoris kad jednom krene tj.kad dobijes drip i epi. Kakav ti je tlak danas?

[OBRISANO] 28. Listopad 2017. 09:32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI