Pozdrav i dobro jutro klokanice..
Nisam imala vremena se javljat ovih dana pa nabrzinu preletila novosti..
Vidim, uskoro ce biti koja bebica, super i sretno nam svima 😊
Ja se prosli tjedan,tj prije 10ak dana osjecala ko da cu rodit svaki cas..totalno troma, stalni bolovi i kontrakcije..
Ovaj tjedan totalno druga prica...nista ne boli, poletna.. hoda mi se.. pa ti budi pametan..
Hope sretno!
Nisam zapamtila koja je jos u niskom startu
Bbrletić- ajme bijele starke XD XD baš sam se sad nasmijala, a i ovo da je donio krive papuče... Ajme jadan... Najbolji savjet koji sam ja dobila za torbu za rodilište je od tebe: nescafe! :*
Torba - ja imam dvije, svi su rekli dovoljna je 1, ali meni je tako lakše. Imam 1 platnenu torbu s kojom ću doći rađat, tamo mi je med. dok., spavaćica, papuče, punjač, vlažne maramice, krema, voda, tortice, vrećica za odjeću koju skidam i šaljem doma i slično. Ono što mi baš treba za sam box. I da ne moram kopat po koferu. U koferu su mi stvari za nakon poroda, ulošci, za higijenu, spavaćice i slično. Mali je kofer i ne smijem ga otvarat jer sam sve jedva nagurala unutra. Samo pola paketa chicco uložaka mi zauzme cijeli kofer. Pa ono da ako mi kažu ostajete ne moram prtljat s koferom. Poznavajući sebe u toj panici neću moći sve vratiti unutra niti ću ga moći zatvoriti XD XD
Hope- i ja sam u utorak išla na provjeru plodne vode, kak su mi rekli u TA da je loš ctg i da ponovim za 2 sata u rađaonici jadna sam se sva preznojila valjda, imala sam skroz mokre gaćice pa sam zabrijala... I da odvratan je taj pregled. Osjećaš kako ti nešto vrte i onda ti još kaže opustite se i nakašljite. Užas. Hahaha. Došlo mi je da mu kažem "gurnite si vi taj šaraf u čuču pa si kašljite koliko god oćete" - ali dobro ne traje dugo, a i bilo mi je malo neugodno jer nije curila plodna voda nego sam se samo preznojila. Hahaha. Pa sam prešutila. :)
Hrana nakon poroda - ja imam boce vode, tortice i čokolade po svuda. MM i ja imamo dogovor da će mi donijeti happy meal ili nešto iz MC jer je Kvatrić blizu. Znam da to nije idealno za probavu nakon poroda. Ali ako ću satima rađat onda valjda zaslužujem i igračku iz happy meala! :) :) :)
Sretno svima danas! Mi to možemo! :* :*
Jutro svima
Luce- bas sam te htjela pitat kako je bilo na tecaju,ja sam jucer izvadila potvrdu i mislila doc na predavanje al kako mi se zakomplicirao pregled onda nisam ni stigla. Da,odmah upozoravaju da fali osobolja pa da si spreman da ih nema pored tebe, zato i vole da imas pratnju. Jesu jos sta pametnog rekli?
Mrvice- bas sam se pitala di si ti,ja i ti smo terminuse,pa da vidim kako si?ja se isto osjecam super, bolje nego svih ovih 8 mj. Jesi ista otvorena? Mislis li da bi nogla prije? Ja iman osjecaj da necu do Bozica koliko se dobro osjecam🙈
Hope,Mamuka- sretno vam danas, da prode sta brze sa sta manje boli i naravno javite sve kad stignete 😀
Nezz ko je pisao o muzu i papucama al totalno bi se i meni moga dogodit isti scenarij,vec vidim di plivam po radaoni u njegovim croksama 😂😂
url=https://daisypath.com]
Oj cure al ste se raspisale sinoć! Al drago mi je, volim kad se javite jer mi je lakse kad znam da nas pate iste gluposti 😄
Bbrletic Ovo sa klistirom.... preeeedobro! Jadne starke. Iskreno mislim da ih ne bi imala želudac oprat. Morala bi ih bacit. Moran pripazit na svoje adidaske jer se muž stvarno isprsio za njih 😂😂
Hope sritno i čekamo vijesti! 😉
Ja sam ko u nekom transu. To je to, kad me nešto ozbiljno zakači ja sam ko izvan svog tijela i ko robot sve obavim a tek za par dana mi se osvijesti sta se dogadjalo.
Sinoć neki bzvz bolovi lagani i spavala sasvim OK. Jutros se otusirala i spremila micicu u vrtic i da obavim wc prije nego podjemo kad čep mi ispa. E koliki je ono ne mos fulat. 😂😂
Malo mi je muka, al ne znam jel to od živaca il šta. Plus sinoć proljev. Pripreman se definitivno, samo je pitanje šta je doli. Brine me jedino šta nema trudova pa ću izgleda opet na drip na max. Al dobro. Prizivit ću. 🤣
Dobro jutro cure.....ja sam napeta skupa s vama,nocas smo imali dva budjenja u tri i pet,plahta natopljena mljekom hahahahaha......sretno cure danas je li hope danas na listi😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mrvica,
Mislim da smo svi na odstrelnoj listi 😅
Mamuka i Hope bi trebale prije par nas, ako se ne varam…
Sad mozgam…stvarno cu se probat ufurat kao da sam na treningu, analogno ima slicnosti: ‘fizicki napor do granice izdrzljivosti’, zbiljs cu se pokusat sjetit svekicha 😂, bit ce ‘lakse’.
Jos mozgam sta ce tek biti kad dodjemo doma…njihovo bakcanje…evo sad me tjera na wc pri pomisli na njihovo ljigi ponasanje.
Joj bljuje mi se 🥊😁
Yel draga dobro jutro,kako si mi?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Cure mene spremaju u radjaonu! A ja došla ko na pregled. Imam stvari u autu al ono.... ni pogledali me nisu samo me odveli na prijem i kažu presvuci se. A ja kao pa zašto?? Kaže sestra vodimo vas u radjaonu 😂😂😂😂
Mamuka 😂😂 sreeeeetnoooo!!
Hope, i tebi zelim srecu!!!
Cekamo vas s novostima 😙😙
Ajme smijeha zadnjih stranica, da je ovako svaki dan 😂😂😂
Ova traži Happy meal i igračku, Hedgehog ne da ces zaslužiti jednu vec mu reci da ti kupi sve igračke i strpa u jedan Happy meal, 8kn ti je jedna :P
Mamuka HAHAHAHAHA, ajme sretno ti 😁
Kao sta ces ti u radaoni, ti si samo na kontrolu došla. Sad kad meni bude taj scenarij za dva sata 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji