Ajme maca sami šokovi.
Hedgehog ja uopće nemam osjećaj da ce to biti u subotu. I samo ne želim da me ostave u bolnici na čekanju. Ali ginić kaže da neće do iduće subote i nadam se da ce tako biti ako ne rodim u međuvremenu.
Jer sam 5 minuta pješke od bolnice, pola minute autom. Stvarno ne želim ležati na rodilištu i slušati zvukove iz rađaone jer ce to biti kobno za moju psihu 😭
Joooj ode bome veselo... Nadala sam se da je koja rodila 😀 al u nas u grupi ide u parovima tako da se bebe cekaju, hehe...
Kod nas je sve u redu, otvorena skoro 2prsta, beba je procijenjena na 3500g reka je doktor da bi to moglo krenit....
Cini mi se da je i mene danas malo rucno sirio jer me inace nikad ti vaginalni pregledi ne bole, a ovaj put sam bas osjecala nekakav jaki pritisak i dosta dugo me je cacka doli i reka mi je da bi mogla imat lagano krvarenje nakon pregleda tako da je mozda to, al nisam ga pitala, stvarno mu virujem tako da mi moze radit sta oce...
Yel Hope bi trebala na porod sutra zbog zrele posteljice i viska plodne vode. Prvo će mjeriti ponovno bebu pa će vidit šta će biti ali najvjerojatnije prvo indukcija pa ako ne bude išlo CR.
Nadam se da ćeš i sutra dobit novu dozu optimizma i hrabrosti i da ćeš Ivo izgurati bez problema😉
Mc_mouse pa valjda te neće ostavljat da samo ležiš ako ne misle ništa radit i ako je beba dobro. Kod nas toga nema. Ako te ostave to je zato sta nešto moraju pratit ili uskoro misle da će to pocet. U St je takva gužva da je to strašno. Eto Treca_sreca je poslana kući 5. dan nakon carskog. Toliko o tome. 😅
Sanjchi samo polako i strpljivo. Svaki početak je težak tako da svi smo imali nekih problemčića ali tako to ide. Bit će to sve dobro. Držite se! 🤗
Yel ja se nadam da nece i da ce sve biti u redu "do kraja" pa da za tim nece biti potrebe.
Curke iz splita zato cas i sire rucno jer je guzva...cim prije se pokrene tim bolje da se smanji guzva dalje!😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel- ma pitam te jer sam danas bila kod psihicke svoje, rekoh joj da su mi se poceli vracati napadi, pa me uputila na Kbc Rebro odjel ili nesto tak za farmakologiju, da mi oni naprave popis lijekova koje smijem koristiti dok dojim 😓 a nije mi bas za ici u Zg s malom bebom, to mi je dva sata putovanja! Mislim si mozda bi im mogla mailom ili faxom poslati anamnezu pa da mi na temelju toga naprave popis!
E da, mi smo bili danas u st u rodilistu, svi s kojima smo pricali i susreli se stvarno su bili ljubazni i imali su korisne savjete, ono tipa da u rađaonu ponesemo samo bocu vode i nekakvu cokoladicu ili nesto tako da nam povrati snagu, da nam oni daju prvi ulozak, a da nam muz kasnije moze donjet torbu na odjel, da za u rađaonu obucemo neke gumene papuce ili japanke, da ne bi unistili ove od robe i tako.. Rodiliste super izgleda, samo su se svi zalili kako im fali osoblja da bi bilo jos bolje.... Bas smo bili zadovoljni predavanjem i razgledavanjem rađaone, nije im bila guzva, bile su samo dvi zene u boksevima u pocetnim trudovima....
Haha Luce čini se da su danas operacije bile hit doli. Moj doktor je danas ima 2 a osim njega još 2-3 planirane.
Dok sam čekala doktora nekih 15ak min 2 su odveli u radjaonu. Il su bile tako brze da su se rješile za sat dva ili su to bile te koje sam ja vidila. 😂
Ma nisu ljudi toliko loši samo kad imaju puno posla postanu i oni čangrizavi. A fali ima bar još 30% osoblja.
Ja sam isto 2 prsta otvorena bila. A to kad je širio ja nisam osjetila njegove prste nego pritisak.
Sad ispada da je to kod nas praksa da šire 😂
Al srica imamo dobre doktore pa ajde. 😉
Kod kojeg si ti doktora?
Ja sam sve stavila u 1 torbu i ne želim da mi muž poslije ide po nešto jer kako će on bit smeten bit će dobro ako nadje auto a kamoli torbu da donese😂😂
Ja sam ti privatno u poliklinici Šparac kod dr Vlašića...
I meni je sve u 1 torbi ali izvadit cu japanke, vodu i cokoladu u neku kesu pa nek mi torbu donese kasnije kad su rekle da nemaju mista za to...
Luce ja sam 1 put robu skinula i dala muzu a hodala u čarapama jer kako mi je vodenjak curio nisan tila obut se pa u tom mokrom sljapkat. Torbu su mi normalno u box sestre donile. Nije velika, veličine onih šta mogu u avion ko ručna prtljaga.
Inače se moraš presvuc u njihovu spavaćicu dole na prijemu pa možda nije loše ponit vrećicu za tu robu. Eto to nisam spremila 😅
Danas je jedna cura u radjaonicu vukla manji onaj kuver na kotačiće 😂
Ponesi obavezno mobitel i punjač. A 1 boca vode ne znam jel ti dovoljna.
Koliko se sican ništa nisam jela ali sam dosta pila. Rodila sam u 2 poslije ponoć a zadnje sto sam pojela bio je rucak tako da kad su me u 4-5 dovezli u sobu ja sam bila gladna ko vuk a prije doručka ti ništa ne daju pa su me čokoladice spasile. Naravno i tada ti triba nešto za pit jer ne dobiješ ništa ni za pit.
Sortiraj odgovore
Najstariji