Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    08. Studeni 2017. 18:46

Ajme Aurora, Yel - ovi napadaji zvuče kao horor. Yel nadam se da ćeš uspjeti koncentrirati se na Timija i na disanje. Samo hrabro! i pozitivne misli!
    Ja sam prije nekoliko mjeseci pročitala na nekom drugom forumu da je jedna ženska dok je bila u boxu vizualizirala "cvijet kako se otvara" dok je disala za vrijeme trudova. Tada mi je to bilo presmiješno, a sad si mislim, šta god da pomogne probat ću!   
    Hope, kako siiii? Jel te boli? Neću pitati jesi spremna jer znam da bi to mene samo naživciralo. Ali drži se, i javljaj se ujutro! 

Aurora1611
    08. Studeni 2017. 18:52

Yel da, i ja sam isla na hitnu dok mi doktor tamo nije rekao da ce me u ludaru poslati onda sam se patila i trpila! Jesi ti iz zg?? 
    Sanjchi da, obrisem stari, stavim novi link kliknem kvacicu, izađem vratim se i on sam vrati taj stari! Igra li ulogu to sto to radim preko moba??

maca1510
    08. Studeni 2017. 18:53

Mamuka hvala sta si se raspitala za kuglice, bas se nadam da ce mi pomoc! 
    Yel,Aurora- da ti napadi stvarno zvuce ajme! Svasta zene mogu izdrzat i proc,nevjerojatno! 
    Ja ipak nisam bila mirna pa sam se narucila sutra privatno za obavit ctg, nije neka para 100 kn, a nek je meni srce na mistu.

url=https://daisypath.com]

Aurora1611
    08. Studeni 2017. 18:56

Maca, to ti je najpametnije! Ja sam dva puta u trudnoci radila kompletan pregled + 4D uzv privatno! 250 kn dala svaki put ali nije mi zao! Jako je velika razlika između pregleda priv i soc! 
    Kad sam isla privatno to je zbilja tako opustena atmosfera, uzv trajao sat vremena, sve sam vidjela i pitala sto sam htjela! 
    Sanjchi koliko se sjecam ti si isto isla kod dr Matoca? Kakva su ti iskustva bila??

Aurora1611
    08. Studeni 2017. 19:13

Hahahha dođe mi da napravim novi profil 😣😣
    Zato i pitam, on je meni bio suuuuper zbilja, i bas je duhovit, uvijek s njim smijeh 😂😂

• Barbi13
    08. Studeni 2017. 19:19

Aaaaaaaaa sanjchi........sto kaze moj dragi jos moras sina rodit😆😆😆😆ma mozes mislit i ovako su mi podocnjaci do poda😲😨

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    08. Studeni 2017. 19:22

Daa, moja Una je imala pupcanu omotanu oko vrata i između nogu, on je pokusavao sat vr vidjeti spola to je bio cirkus, mene su leđa vec boljela od lezanja 😂 kako sam se pocela ranije otvarati i to je pratio, dao mi puuuno savjeta, i sto mi je zbilja super nije panicar, ne drami nista, sve polako, lijepo objasni!
    Uspjela sam 100 puta sam zaljepila link i kliknula refresh dok nije prihvatio 😅

Aurora1611
    08. Studeni 2017. 19:25

Ja se bojim i pomislti na drugo a mogu mislit kako je vama koje ste se napatile pri porodu! 
    Cak sam jednu noc sanjala da sam dosla u rodiliste i kazem doktoru: Koja sam ja budala, kako sam mogla zaboraviti one bolove 😂

• Barbi13
    08. Studeni 2017. 19:31

sanjchi255

Bbrletic..nije bed…ali tamo, za dvije godine cemo razgovarat o tome😂😂 dok Lucija malo poraste…

A znam neka poraste,ljepa ti je Lucija😆kako vam ide dojenje?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    08. Studeni 2017. 19:34

Bbrletic koliko je tebi prošlo od širenja do početka trudova?
    Nešto me malo sad počelo boluckat doli nisko. Ništa posebno i nekako samo na desnu stranu. Al malo sam umorna i živčana (inače stvarno nisam neki živčo🤣).
    Beba je puno mirnija pa me to malo kopka jer cili dan je mirniji a ni taj ctg nije bio bas najbolji. Sad sam legla al on miruje a inače kad legnem poludi.
    Valjda je samo i on umoran. Ujutro smo opet na pregledu pa valjda se do tad ne može ništa posebno dogodit. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.