Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    08. Studeni 2017. 13:44

Hope znaci bit će dobro? Jesi ti sad mirnija?
    Ja mislim da imas dobru ekipu i da će to bit skroz OK. 😉
    Yel bas mi je drago da je bila tako dobra doktorica. Dobar doktor stvarno puno znaci. A i normalan pristup i razgovor s pacijentom da mu se lipo objasni šta ga čeka a ne da ga se tretira ko neku stvar bez mozga i osjećaja.
    Super za info o otvorenosti i napastovanja muza. Mislim da ću i ja to morat iako nije da mi se bas da s obzirom da me hemici muče.
    Ja sam danas pustila doktoru ručno širenje zato sto mu stvarno virujen i ako misli da je tako najbolje pristajem. Inače ne bi pristala nikako na to.
    Mi smo obavili opet neki kratki shopping i bili na ručku. Sad sam s mužem u nabavci uredskog materijala za njegovu firmu. Šetam ko velika ne bi li to išlo sto lakse 😂😂

• Mamuka
    08. Studeni 2017. 13:57

Ajmeee ovo za muza bas zvuci grozno 😂😂😂
    Al stvarno sam malo nikakva za sve to a opet bolje i to nego da me sutra još čačkaju i vraćaju kući svaki dan 😜😅
    Sretna Ajd nisam znaci jedina sa tim problemom ostavljanja prvijenca/ prvijenke 😊
    Ako nešto nisam onda je to pekmeza al kad je ona u pitanju.... nekad bas ne mogu se suzdržati. 
    Bbrletic pa čak sam razmišljala da ostanem kod rodjaka al mislim opet njima nervozu unosit ne bi. Muški su nekad veliki paničari pa mislim da bi im ovo bio velik sok. 🤣🤣

mc_mouse
    08. Studeni 2017. 14:00

A hope super, bas mi je drago 😁😁 znaci sutra imaš bebača vaniiii 😁😁😁😁
    Ručno širenje? Meni to bas zvuci bolno, dobro si ti to Mamuka podnijela ;)

Barkleys
    08. Studeni 2017. 14:03

Ja mislim da je meni krenuo sluzni čep. Ono, do sad sam uvijek nakon male nužde kad sam se brisala imala onak malo sluzavo, ali danas su izašla baš 2 veća komada sluzi, onak želatinasto. Ali nema žilica niti ničega. Možda je čep?! 

Barkleys
    08. Studeni 2017. 14:05

Mc_mouse  Pa tebi je za 3 dana termin! Kako se ti osjećaš? 

maca1510
    08. Studeni 2017. 14:25

Joj nezz jesam li sve polovila ali znam da sam se najezila od glave do pete za to rucno sirenje,svaka cast mamuka ja bome nebi dala.  
    Ja danas nisam imala bas najbolji pregled,dosla sam tamo,moj ginekolog bolestan,mjenja ga neki koji je vec u penziju. Ajde nema veze idem ja na pregled, a on i tehnologija 3 pojma. I tu nastaje problem.kaze da malome prebrzo tuce srce a on nezna kako to izmjerit. I onda zove sestru da mu stopa minut i broji otkucaje?? Pola zivota mi je otislo. Na kraju je bilo negdi oko 130 otkucaja. I pita me jel tata velik,ja kazem je ,govori on vidin jer dugo nisam vidio ovako veliko dijete . nije uspio ni tezinu izmjerit. 
    Nisam otvorena ,ali kao omeksano je sve skroz. 

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    08. Studeni 2017. 14:26

Hedgehog mislim da bi mogli bit dijelovi sluznog jer ne znam šta drugo može bit takve strukture. 
    Maca di si ti? Jel sve u redu?

• Mamuka
    08. Studeni 2017. 14:35

Maca pisale smo u isto vrime. 
    A koji je to dr tako stručan? Uzas pa ja bi bila skroz zbunjena.... po čemu je on zaključio da je tako strašno velik a ne zna lipo ni izmirit. Oooo Boze susava doktora.
    Bas glupo. Kad ti je idući pregled?
    A ja ovom doktoru svom stvarno virujen, ne znam jel opravdano toliko i kad vidiš ga i čuješ onako smirenog .... prepustim se. 

maca1510
    08. Studeni 2017. 14:44

Neznam niti kako se zove,nesto sa Z ali on je vec u penziji,kao samo je nas trudnice danas primio jer se moj gin naglo razbolio. A velicinu je po uzv vidio. Neznam sta bi ti rekla... Imam opet za 7 dana pregled, maloga osjecam normalno, tako da se tjesim da je ok,ali bilo sta da osjetim ja idem na hitnu pa nek mi prave dole ctg. 
    Bas mi je med.sestra rekla a jadna ti od pocetka neki sokovi ,ja mislim da je dva cekas rodit da se ne stresiras vise toliko. Ja govorim bome totalno ste u pravu i za drugu trudnocu cu dobro dobro razmislit 🙈  
    Ma najbolje je kad vjerujes svom doktoru onda se mozes i opustit,a cim nisi u grcu sve manje boli! Blago ti se 

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    08. Studeni 2017. 14:45

Maca - kad ti je sljedeći pregled? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.