Sad sam se sjetila (kak je bila prica o hrani) ja sam u rodilistu imala cimi kojoj je muz donesao parizer prvi dan, ona ga je 3 dana jela uz svaki obrok a kak je bilo vruce on se pokvario vec drugi dan, cijela soba nam je smrdila po parizeru! Kad je usla sestra dobila je slom zivaca, luftali smo cijeli dan 😂😂
YEL moj muz bi rekao CUCINJAK ti je to 😁
Plačeeem od smijeha... A ne mogu stavljat smajliće kad sam preko mobitela... :D : D :D
Sretna, mislila sam da si skinula sliku s neta!!!
Predobro!!
Hope isto tak probode dolje pa odem piskit.
Sanjchi, svega se nagledas po bolnicama, istina
Bas nije ugodno boravit sa ‘strancima’ u sobi…al sta ces
Mi napokon namontirali krevet, kutnu hitili u dnevni, sveki veli ‘to ce biti pseci dnevni boravak’, velim joj ‘pseca vam je cijela kuca’
….(kako bi je zvajznula nekad 🙄🙄🙄🙄🙄)
Super izgleda kreeveeet. Djeluje udobno!
Pseća vam je cijela kuća XD XD XD
Sanjchi pogodila si, kao da njezini mirisi nisu bili dovoljni morala je i parizerom namirisati sobu!
Rekla sam sve takve( nevezano romkinje ili ne) treba staviti u jednu sobu pa nek “mirisu” jedna drugoj!
Barbs tvoj burek je bio svjez 😂😂

Yel samo me zanima kaj ce bit dok bebica stigne! Mozda im se posloze klikeri u glavi 😂
Ja zbog Une jedem u krevetu! Taman si sve pripremim i ona se probudi 😭😭

Ja imam mačku i kući koja se isto penje na kutnu,makar sad od kad imamo tepih mu je glavna fora spavat na tepihu tak da rijetko dođe na kutnu!! Sad planiram prije neg kaj rodim da mi dođu iz kemijske na suho pranje kutne pa da se očisti skroz makar mi je čista jer spremam i usisavam redovito!!
Sanjchi jer te još steže i zateže,kaj CTG veli?doktor?
Kaj se tiče hrane ka ću si u kofer stavit neke kekse i mlatit ću po tome a i reci ću muzu i svojima kad će doc u posjetu da mi dofuraju nekaj za jest 🙈 joooj samo na hranu mislim!!

Yel super si sobu sredila.
😊
Meni je drsgo da.kod nas nema posjeta u sobu upravo zbog takvih guzvi 🤣

Cure, odite na fejsu na stranicu Klokanice, ljudi pisu anegdote s klincima, ja doslovno pisam od smijeha.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji