Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Studeni 2017. 11:58

Heeej curkeee..
    Hedgehog, bitno da je sve u redu 😊😊😊😊😊😊
    Hope, eee meni je to roskasto pokrenulo puknice vodenjaka... 

barbs
    08. Studeni 2017. 12:01

Curke s vise djecice... vjerujem da vam ne tesko 

• Barbi13
    08. Studeni 2017. 12:05

kleaiva

Sretno svima na pregledima!
    Sanjchi Lucija je preslatka😂
    Cure, meni je jucer i danas tako muka da bih se najrade ispovracala a ne mogu…i stalno nemam zraka😰 brine me i taj tlak 130/83 koji su mi u TA izmjerili…znam ja da je njima to ok, ali neni s mojih 90/60 uobicajenih na ovaj visi tlak lupa srce i slabo mi dolazi. 😔

Kleaiva,i ja imam niski tlak pa kad mi skoci bude mi slabo popij si malo secera i vode i legni na ljevi bok bit ce ti bolje😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Nina2512
    08. Studeni 2017. 12:12

Hope

Evo ja u Petrovoj,čekam da me prime!! Beba se odlučila probudit pa me lupa tak da sam barem mirnija malo,samo me brine taj roskasti iscjedak!!! Javljam vam novosti ☺️

Hope sretnooo😊😊
    Brzo ces ti cuvati svoje malo zlato😍u Petrovoj ne pustaju da puno preneses,max 2 dana iza termina,tako da jos malooo😊😊

mc_mouse
    08. Studeni 2017. 12:24

Mene glava rasturaaaaa.... jučer su me toliko Frkali dolje grčevi i bol niz leđa. Onako tupa jaka bol. Ali se smirilo 😂 Bas me zanima kad ce krenuti. Sutra imam kontrolu u TA. 

Hope
    08. Studeni 2017. 13:16

Cure htjeli su me ostavit ali nisu,sutra ujutro moram doc na tašte u pol 8 i onda će mi moj dok još jednom Napravit ultrazvuk i točnu procijenu bebe i onda najvjerovatnije me ostavljaju!! Rekli su ili carski ili će inducirat pa vidjet kak bu išlo,al najvj carski! Već sam najavila da ak će me na inducirani da zelim EPIDURALNUUUUU!!! 😂
    Mamuka jesi gotova sa pregledom?kaj su ti rekli?
    Cure koje ste danas na pregledima svima zelim sreću 😍

• Mamuka
    08. Studeni 2017. 13:32

Mi smo završili sa pregledima i idemo kući.
    Bila sam otvorena 2 prsta i doktor me širio ručno. Uglavnom pitala sam ga prvo šta misli pod tim požuriti pa je reka nešto šta nisan razumila, englesko latinski žblj, pa sam pitala jel mislite ručno širenje i reka je da. Onda sam rekla čula sam da to jako boli i ne znam bas. Pa mi je reka ne boj se nije tako strašno, nije ugodno ali bit će to OK, brzo ćemo. I ajd pustila sam ga. Uglavnom ne mogu rec da je to neka bol velika nego je vise strašan pritisak. Doduše tribala sam piškiti pa vise nisam znala jel to mjehur il šta al bas jaki jaki pritisak.
    Poslije toga sam legla na ctg i tako ne doli sve bolilo da je sestra došla i pitala me jesam dobro. Ja sam pomislila da su možda trudovi pa mi je stavila i za praćenje trudova al nije bilo ništa.
    Ctg bebe onako, otkucaji oko 130-140 ali doktor nije ništa reka da je to lose. Doduše bebač je stvarno bio miran. Ja sam bila bas prvih 10 min poplasena jer mi je to sve bilo jako čudno. A nisam ništa ni jela pa je bio jadnik i gladan.😂
    Sutra ujutro moram opet doc pa ćemo vidit ocemo li to sutra sve riješit. 😜

• Barbi13
    08. Studeni 2017. 13:33

Yel

Howpe!
    Zasto carski?
    Jesu jos sta rekli? Jel ima trudova?

Yel drago mi je za doktoricu i sestru,ljepa rijec puno znaci i navecer se hvataj posla bolje prirodni nego umjetni gel😆brzo ces rodit tako je meni glavica bila nisko ma super draga.........

Leptirica.com

Barkleys
    08. Studeni 2017. 13:38

Uhuhuhuhu znači i Hope i Mamuka bi mogle sutra... Uh predivno. Hope ma neće te mučiti, ako vide da ne ide onda ćeš na cr. Što je po meni puno bolja opcija za tebe. Ček, tebe jučer frkalo, a danas ispao čep pa si išla na hitnu? Dobro da si išla! Sutra će sve biti gotovo oo. Mamuka i ti bi sutra mogla, koja će biti treća? Jesenske uvijek rađaju po tri! :D :D

• Barbi13
    08. Studeni 2017. 13:42

Mamuka

Mi smo završili sa pregledima i idemo kući.
    Bila sam otvorena 2 prsta i doktor me širio ručno. Uglavnom pitala sam ga prvo šta misli pod tim požuriti pa je reka nešto šta nisan razumila, englesko latinski žblj, pa sam pitala jel mislite ručno širenje i reka je da. Onda sam rekla čula sam da to jako boli i ne znam bas. Pa mi je reka ne boj se nije tako strašno, nije ugodno ali bit će to OK, brzo ćemo. I ajd pustila sam ga. Uglavnom ne mogu rec da je to neka bol velika nego je vise strašan pritisak. Doduše tribala sam piškiti pa vise nisam znala jel to mjehur il šta al bas jaki jaki pritisak.
    Poslije toga sam legla na ctg i tako ne doli sve bolilo da je sestra došla i pitala me jesam dobro. Ja sam pomislila da su možda trudovi pa mi je stavila i za praćenje trudova al nije bilo ništa.
    Ctg bebe onako, otkucaji oko 130-140 ali doktor nije ništa reka da je to lose. Doduše bebač je stvarno bio miran. Ja sam bila bas prvih 10 min poplasena jer mi je to sve bilo jako čudno. A nisam ništa ni jela pa je bio jadnik i gladan.😂
    Sutra ujutro moram opet doc pa ćemo vidit ocemo li to sutra sve riješit. 😜

Mamuka,mene je ujutro rucno sirio a navecer zavrsila u rodilistu😆brzo bi to moglo krenut

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.