Stigli u bolnicu al doktora nam nema. Vjerojatno je na operaciji tako da čekamo da nam se javi.
Nešto ja mislim da bi on mene moga kući ipak vratit jer tu je danas izgleda velika gužva pa mislim da neće bit mista za još jednu 😂
Maca nadam se da neće tako bit. Ubila bi nekoga. Nisan ja bas izložbeni primjerak 😂😂😂
Hope sritno! Čekamo te s vijestima! 🤗
Sanjchi Luce je bas mala frajerica. Kako je smisna sa tom crnom dugom kosicom 😊😊
Hedgehog inače u St nije dozvoljeno maloj dici dolaziti u posjet tj ne puštaju ih u sobe ali mogu ih dovest u dnevni boravak pa onda mame mogu izac vidit ih.
Ovisi koliko ću se moć strpit i koliko ćemo ostat u rodilištu pa ću vidit oce je vodit u bolnicu.
Mislin da ću ja nekako uspit to izdržat. Vise me brine kako će ona jer se u zadnje bas zalipila za mene.
Sretno svima na pregledima!
Sanjchi Lucija je preslatka😂
Cure, meni je jucer i danas tako muka da bih se najrade ispovracala a ne mogu...i stalno nemam zraka😰 brine me i taj tlak 130/83 koji su mi u TA izmjerili...znam ja da je njima to ok, ali neni s mojih 90/60 uobicajenih na ovaj visi tlak lupa srce i slabo mi dolazi. 😔
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Joj Mamuka moja je 6,5 god i isto se zalijepila za mene a sad i malac od 3 godine. I mene je pocela depra lovit zbog ostavljanja iako curka vec pita hoce li spavati kod sestricne jer je tako ispalo kad se braco rodio...isla sam u 22 u bolnicu😂 ona voli ostati i kod baka na spavanju i tako, malac isto voli ali ipak mama je mama i cim ja dodem ne skida se s mene😂. Bas me zanima kako ce to sve ispasti
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Maca hahaha, Mamuka dobila bi publiku za navijanje!!! 😂😂😂
Mi idemo na kontrolu nakon predavanja u rodilistu....
Vidim kod svakog se nesto pokrece samo kod mene isto stanje, cini mi se da cu ja ovu malu morat tirat vanka!!! Ona toliko lupa po rebrima da mi se cini da misli da tu triba izac vanka 😂😂
Mamuka ovo za micicu te potpuno kuzim!! Ja sam na dan poroda kad sam bila u boxu na stolu, plakala ko kisna godina za svojim L. Ono, suza suzu stize i ne mozes stat plakat. Gledala sam njegovu sliku na mobu i totalni raspad sistema. Da me netko vidio, sigurno bi pomislili da sam luda skroz 😂 ali u tom trenutku nisam se mogla sabrat. Tolko mi je falio i takvu sam griznju savjesti imala jer ga necu vidjet par dana..
Mamuka - i mislila sam da je tako nekako. Ma bit će sve u redu, jooooj. Kad rodiš tek onda počinje onaj pravi stalni strah i briga za dijete. A tek kad ih je dvoje ili više...
Sortiraj odgovore
Najstariji