Haha..bome sam i ja to pomislila,sad kad krenemo radat sve u jednom danu😃😃meni svi govore da cu za vikend sigurno,cijelo drustvo ide na svadbu jedne prijateljice i dok ce oni vristat (pjevat) od veselja ja cu mozda od bolova😂😂
Pa super, pošalješ jedan SMS i svi znaju da si rodila... :D :D, nazdravljat će tvojoj bebici više nego mladencima.... :D :D :D
Sad sam se sjetila (kak je bila prica o hrani) ja sam u rodilistu imala cimi kojoj je muz donesao parizer prvi dan, ona ga je 3 dana jela uz svaki obrok a kak je bilo vruce on se pokvario vec drugi dan, cijela soba nam je smrdila po parizeru! Kad je usla sestra dobila je slom zivaca, luftali smo cijeli dan 😂😂
YEL moj muz bi rekao CUCINJAK ti je to 😁

Sanjchiiiiiii, ŠTO LUCIJA KAŽE?! HOĆE ILI NEĆE VIŠE VANI?
Aurora, ja vjerujem da je našim sestrama u našoj sobi smrdilo po bureku s mesom, ali koga briga ahhahaa
Yel, baš lijepo izgleda. Nekoć sam i ja imala psa u stanu (to govorim kad sam sa svojima živjela) i stvarno mi nije bio problem djeliti kauč sa psom, ali sada.. aaajmeee A kad je Rubi bila s nama (prije nego smo joj kućicu napravili u dvorištu!) joj nismo dali da skače po kauču.
Maca, SVAKA čast tvojoj frendici... Vjerujem da nije lako, a s obzirom da sama imam frendicu koja ima sina i kćerku blizance - ZNAM da nije lako... pogotovo kad muža nije bilo.. Nama nije lako s jednim djetetom, a kamoli njima s dvoje i same Ali kako je frendica i sama rekla - OTUPIŠ

Ana, vjerujem da će onda tvoje društvo imati još jedan razlog za slavlje ako budeš rodila na dan svadbe!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji